2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047181 بازدید | 684580 پست

[QUOTE=223173623]ن سارا جان همین یکساعت پیش درد گرفت الان پهلو بند بستم یکم آرومتره...[/QچOTE]

درد خارج از رحمی زیاده کم که نمیشه بیشترم میشه واسه چی الکی به خودت استرس میدی و فکر بیخود میکنی دردات کم کم شروع میشه از این به بعد هربار یه جات درد میگیره بخوای واسه هر دردی اینطوری نگران باشی به بچه خودت آسیب میزنی 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
حس مادرشدن چطوریه    

مسلما بارداری علاوه بر شیرینی هایی که داره پر از استرسه هر هفته استرس خاص خودشو داره ولی خب حس شیرینیه ی حس جدید من که هنوز باور نمیکنم فک میکنم ماها تا بچه هامونو بغل نکنیم باورمون نشه

از ته دلم واسه همه منتظرا دعا می کنم که بزودی دامنشون سبز شه خودم تو این راه خیلی اذیت شدم خیلی سختی کشیدم ولی تو اوج ناامیدی خدا برام معجزه کرد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام کسی تجربه مسمویت بارداری   داشته من ادرار ۲۴ ساعته دادم چون فشارم بالا می رفت بعد تو جواب ازمایش زده دفع پروتئین ۱۲۷ ولی حجم ادرار رو زده ۲۵۰۰ که ۵۰۰ تا بالاست دکتر گفته یه هفته دیگه تکرار کنم تو بارداری قبلیم هم دیابت بارداری داشتم به نظرتون از چیه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
مسلما بارداری علاوه بر شیرینی هایی که داره پر از استرسه هر هفته استرس خاص خودشو داره ولی خب حس شیرین ...

من یه دونه جنین فقط دارم وانتقال دومم هست...همه امیدم به خداست که منم تجربه کنم این حس رو  

فدات شم. عزیزم بین مام و دکتر اسرافیلی فکراتو کن انشالله که موفق باشی.

میگم عزیزم من از شما دوستان مثل شما و سیلویا جان و چیکا جان تعریف دکتر اسرافیلی رو شنیدم این سری وسوسه شدم برم پیشش ولی الان تو فکر اینم من 13 تا جنین دارم تو رویان اگه برم پیشش باید بیخیال جنینام بشم؟؟ یا میتونم از همونا انتقال بدم؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
بانو دی اف ای شوهرت چند بود؟

سلام عزیزم من همسرم آز دی اف آی نداده تا حالا نمیدونم فقط آز کاریوتایپ و AZF داد که سالم بود

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
میگم عزیزم من از شما دوستان مثل شما و سیلویا جان و چیکا جان تعریف دکتر اسرافیلی رو شنیدم این سری وسو ...

باید بری رویان صحبت کنی برای انتقال به عرفان هم زنگ بزن شرایط انتقال جنینات رو بپرس. خیلیا بودن انتقال دادن جای دیگه.  من که خیلیییی راضی بودم کاربر سحرونه. آرزوامید. چیکا جون. اینا باهاش مثبت شدن گرچه که بری مطبش خودتون متوجه حرف من میشید

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من یه دونه جنین فقط دارم وانتقال دومم هست...همه امیدم به خداست که منم تجربه کنم این حس رو   &nb ...

ان شاالله با همین یدونه مثبت بشی و بیای از استرسای بارداریت بگی 

منم سومین انتقالم با اخرین جنینام مثبت شدم.

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
فدات شم. عزیزم بین مام و دکتر اسرافیلی فکراتو کن انشالله که موفق باشی.

سارا جون و دوستانی که پیاممو میخونین .اگه میتونین ممنونم‌جواب بدین . داغی کف پا که شبها وقت خواب میاد سراغم‌از چیه ؟

مجبورم که بخاری اتاق رو کاملا خاموش کنم . بازم حس گرما دارم . تازه آسپرینم میخورم . بیچاره همسرم یخ زده 😀

خدای من خدای معجزه هاست . 
سارا جون و دوستانی که پیاممو میخونین .اگه میتونین ممنونم‌جواب بدین . داغی کف پا که شبها وقت خواب میا ...

حقیقتا نمیدونم واسه چیه. ولی خونه رو سرد نکن چون رحمتو باید گرم نگه داری. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ببخشید عزیزم بد متوجه شدم عذرمیخوام خیلی خیلی مبارکه عزیزم انشاالله بارداری خوبی داشته باشی بتات عال ...

خواهش میکنم گلم 

سلامت باشی ممنون

ان شاالله ک صحیح و سالم بیاد بغلت و عاقبت بخیر باشه

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷