2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047243 بازدید | 684582 پست
قربونت برمم دوس دارم همه دلشون شاد بشه و زودی مامان بشن و این کابوس تموم بشه هممون همدردیم هیچکس غیر ...

آره والا عزیزم

واقعا از خدا ممنون م ک شماها و دارم

تک ب تکمون یروزی مادر بشیم و از این حس لذت ببریم... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
میای بیرون از این کابوس فدات شم به خدا من با اون شرایطم اصلا فکرشو نمیکردم برام یه جور رویا بود اصلا ...

میدونم عزیزم فقط ما حال همو میفهمیم نه اونی که داره و میگه حالا من دارم چکار کردم ..اینقدر ناامید شدم که فکر میکنم هرگز نمیشه .‌از بس بی بی منفی دیدم تو ۶سال که  ..‌خیلی خستم .‌ .ایشالا خدا نگهدار نی نی نازت باشه و غصه به دلت نشینه ..‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کامل پیام های مارو نخوندی من که نگفتم خارج از رحمیه تازه من گفتم نیس چون نگار جون بتاش پایینه ...

میدونم عزیزم شما اینجوری نگفتی♥️

گفتم فکر کنم اطلاعاتتون بالا باشه که دارید جواب میدید از شما بپرسم ببینم در مورد من هم نظری دارید🌹🌷🌹🌷🌹

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
میدونم عزیزم شما اینجوری نگفتی♥️  گفتم فکر کنم اطلاعاتتون بالا باشه که دارید جواب میدید از شما ...

ببخشید عزیزم بد متوجه شدم عذرمیخوام خیلی خیلی مبارکه عزیزم انشاالله بارداری خوبی داشته باشی بتات عالیه 506 خوبه که بالا نیس طبیعیه من خودم 1278 بود بتام برا روز 17 انتقال که بعدش رفتم سونو خارج از رحمی هم نبود نگران نباش بازم عذر میخوام 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
میدونم عزیزم فقط ما حال همو میفهمیم نه اونی که داره و میگه حالا من دارم چکار کردم ..اینقدر ناامید شد ...

فدات شم نا امید نشو منم ۱۰ سال بی بی چک مثبت ندیدم پس غصه نخور خدا بزرگه میشه فقط دکتر خوب انتخاب کن من همش میگم اول خدا بعدم دکتر. قربون لطفو محبتت

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مرسی از توصیحت گل جانم🙏💜

عزیزم خارج رحمی نیست، این دردها تو بارداری طبیعیه

بتای زیر ۱۰۰۰ اصلا ساک مشخص نمیشه، حالا چه تو رحم چه خدای نکرده خارج از رحم.

باید فقط صبر کنی. میدونم خیلی سخته… انشالله همه چیز عالی باشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
فدات شم نا امید نشو منم ۱۰ سال بی بی چک مثبت ندیدم پس غصه نخور خدا بزرگه میشه فقط دکتر خوب انتخاب کن ...

الهی هزار مرتبه شکرش جواب صبر و تلاشت گرفتی خدا نگهدارش باشه  ..انتظار که طولانی میشه ادم کلا ناامید میشه حرفا اطرافیان که بدتر ..من شهرستانم میخوام بیام تهران اما نمیدونم پیش کیی برم ..خواستم مام برم میگن شلوغه موندم چکار کنم 

ایشاالله به هر چی میخای برسی ک جوابمو دادی... 😔😔😔😔🙏🙏🙏🙏🙏🙏

گلم من چنان درد پهلویی داشتم که میپیچیدم به خودم از درد

انگار چاقو فرو میکردن تو پهلوم

دردش که شروع میشد نفسم بند میومد

زنگ زدم رویان گفتن احتمال خارج رحمی داره ولی دیروز رفتم سونو داخل رحم بود

اصلا نترس

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
انگار گفت روز یازده ...ولی دکتر چیزی از ازمایش نگفت ...گفت اگر فولیکول غالب داشتی و ضخامتت خوب بود

من ازمایش استرادیول و پروژسترون و ال اچ‌ اینا میدادم بعد سه ساعت جواب ازمایشم حاضر میشد میرفتم سونو 

نمی دونم شاید روش ها فرق داره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اتفاقا منم تو فکرش بودم . ماشالله الان دیگه گل پسرش بزرگ شده . 

اره الان فکر کنم ۱۰ یا یازده ماهشه😊

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
الهی هزار مرتبه شکرش جواب صبر و تلاشت گرفتی خدا نگهدارش باشه  ..انتظار که طولانی میشه ادم کلا ن ...

فدات شم. عزیزم بین مام و دکتر اسرافیلی فکراتو کن انشالله که موفق باشی.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤