2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047234 بازدید | 684581 پست
اون دردش کم نمیشه همینجور زیاد میشه تا اونجایییکه میدونم  ایسالا که نینیته داره بزرگ میشه عزیز ...

خداوند حفظ کنه نینیتو خودتو 

همیشه روی خوش ببینی تو زندگیت عزیز دلم... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام کی هست ترو خدا کمک کنید من طرف چپم درد دارم پهلومم کمی درد گرفت میشه خارج رحمی باشه؟!  ...

عزیزم دردت همیشگیه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ن سارا جان همین یکساعت پیش درد گرفت الان پهلو بند بستم یکم آرومتره...

احتمالا سردیه ببند پهلوتو

خارج رحمی بتا رشدش خیلی زیاده فک می کنم 

نگران نباش عزیزم

اگه کمتر نشد برو سونو ولی منم یادمه‌گاهی اوقات پهلوم درد میگرفت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ندارم هاله خیلی کمرنگ

ان شاالله که مثبته

دو روز دیگه بزن ان شاالله میای عکس بیبی چک مثبتتو میزاری😍

احتمالا سردیه ببند پهلوتو خارج رحمی بتا رشدش خیلی زیاده فک می کنم  نگران نباش عزیزم اگه کمتر ...

مرسی سارا جونم🙏💋

خدا حفظتون کنه

مامانم میگ شاید سرما خوردی 

توکل ب خدا 

ببینم چی میشه... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
هرچند فک نکنم خارج از رحمم باشه چون بتات پایینه معمولا میگن خارج از رحمی بتا بالاس

سلام عزیزم من قبل از اینکه آزمایش بدم ۱۴ روزه که منتظر بودم بعد انتقال،، پهلو سمت چپ درد میکرد فکر کردم از کلیمه

آزمایش دادم که روز پانزدهم بتا شد ۵۰۶ حالا نگران شدم میگم نکنه مال من هم خارج از رحمی بوده که یه روز درد پهلو داشتم

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
مرسی سارا جونم🙏💋 خدا حفظتون کنه مامانم میگ شاید سرما خوردی  توکل ب خدا  ببینم چی میش ...

قربونت اره احتمالا پهلوت سرما خورده

سلام عزیزم من قبل از اینکه آزمایش بدم ۱۴ روزه که منتظر بودم بعد انتقال،، پهلو سمت چپ درد میکرد فکر ک ...

عزیزم نترس گلم طبیعیه منم داشتم شما هم بتات خوب بود

استرس نده بخودت

ن سارا جان همین یکساعت پیش درد گرفت الان پهلو بند بستم یکم آرومتره...

خارج  رحمی از چند روز بعد انتقال دردش تو پهلو شروع میشه احتمالا از اونموقع که لانه گزینی میکنه نه یه دفعه ای