2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047192 بازدید | 684581 پست
راستش منم این مشکل لک رو دارم  ولی مال من شاید به خاطر اینه ک ماه پیش عکس رنگی دادم واسه همین پ ...

ممنون که جواب دادی ولی من بعد از سقط با دارو بقایا داشتم چون اینقدر پروژسترون زده بودم اصلا رحمم بسته بود گفتن باید کورتاژ بشی دیگه کامل همه چی تخلیه کردن تو اتاق عمل و یه ماه بعد از سقطم سونو واژینال دادم گفت هیچی نمونده دیگه نمیدونم الان چرا اینجوری شدم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ممنون که جواب دادی ولی من بعد از سقط با دارو بقایا داشتم چون اینقدر پروژسترون زده بودم اصلا رحمم بست ...

نیکاد جون منم بعد کورتاژم همش لک  داشتم اخرش ترنسید دادن بهم قط شد نگران نباش ان شاءالله که برا شروع پریودته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب یهو سمت چپم درد گرفته زده پهلوم  الان دیگ برا خودم بیشتر نگران شدم 😔😔😔😔

نگران نباش عزیزمم انشاالله چیزی نیس حالا برا خیال راحتی خودت برو بیمارستان یه سونو اورژانسی بده خیالت راحت میشه چون خدایی نکرده خارج از رحمی باشه برات خطر داره 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
امشب یهو سمت چپم درد گرفته زده پهلوم  الان دیگ برا خودم بیشتر نگران شدم 😔😔😔😔

هرچند فک نکنم خارج از رحمم باشه چون بتات پایینه معمولا میگن خارج از رحمی بتا بالاس

ممنون که جواب دادی ولی من بعد از سقط با دارو بقایا داشتم چون اینقدر پروژسترون زده بودم اصلا رحمم بست ...

ربطی به بقایا نداره بالاخره بدنت به هم خورده تا روال خودشو پیدا کنه طول میکشه نگران نباش 

نگران نباش عزیزمم انشاالله چیزی نیس حالا برا خیال راحتی خودت برو بیمارستان یه سونو اورژانسی بده خیال ...

امشب ک نمیتونم اگر تا فردا بهتر نشدم میرم حتما... 

ن لکه بینی دارم ن ترشحی ن هیچی خیلی ترسیدم فقط... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
هرچند فک نکنم خارج از رحمم باشه چون بتات پایینه معمولا میگن خارج از رحمی بتا بالاس

وای بخدا با این حرفهاتون آرامشمو بدست میارم 😭😭😭😭🙏🙏🙏🙏🙏

نیکاد جون منم بعد کورتاژم همش لک  داشتم اخرش ترنسید دادن بهم قط شد نگران نباش ان شاءالله که برا ...

ممنون راهنمایی کردی عزیزم میگم الان یه ساعتی میشه پری شروع شده نگران بودم چون قبلا اینجوری نبود حالا این ماه که هیچی اگه ماه بعدم اینجوری پریود شدم حتما دکتر میرم

ربطی به بقایا نداره بالاخره بدنت به هم خورده تا روال خودشو پیدا کنه طول میکشه نگران نباش 

ممنون عزیزم نه اون خانم میگه شاید بقایا سقطت مونده منم میگم من کورتاژ شدم فک نکنم بقایا باشه بعدم لکه بینی بود درسته شما درست میگید حتما بدنم بهم خورده 

امشب ک نمیتونم اگر تا فردا بهتر نشدم میرم حتما...  ن لکه بینی دارم ن ترشحی ن هیچی خیلی ترسیدم ...

انشاالله بهتر میشی عزیزم من دلم روشنه چیزی نیس به دلت بد راه نده به فال نیک بگیر علایم بارداریته اونم بارداری خوب و سالم

وای بخدا با این حرفهاتون آرامشمو بدست میارم 😭😭😭😭🙏🙏🙏🙏🙏

قربونت برم خداروشکر من حقیقتو گفتم واقعا تو خارج از رحمی بتا خیلی بالا میره نگران نباش

انشاالله بهتر میشی عزیزم من دلم روشنه چیزی نیس به دلت بد راه نده به فال نیک بگیر علایم بارداریته اون ...

فدات بشم عزیزم دلم مهربونم

مرسی ک آنقدر خوب جواب میدی و آدمو آروم میکنی 💜💜💋💋💋🙏🙏🙏

باشه عزیزم اگر دردش شدید شد میرم چون خودمم میترسم دور نافم خیلی درد میکنه تیر میکشه سینه هام درد می ...

اون دردش کم نمیشه همینجور زیاد میشه تا اونجایییکه میدونم 

ایسالا که نینیته داره بزرگ میشه عزیزم