2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047244 بازدید | 684583 پست
هر چیز سردی که میخوری با مصلحش بخور که اذیت نشی. همه چی بخور نترس فقط در حد تعادل. 

ممنون عزیزم که جواب دادی .بخدا دیگه نمیدونم این حالت تهوع و استفراغ از سردیه یا از حاملگی دیگه نمیدونم 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حانم  های باردار میشه جواب بدین من وارد هفته ۱۵ شدم از دیروز درد واژن دارم نمی دونم چرا یه درد ...

دردت با استراحت خوب نمیشه؟ ببین منم اینجوری شدم شدید شد یهو دردش کم نمیشد هی هم میگرفت ول میکرد که رفتم گفت عفونته با اینکه نه ترشحی داشتم نه چیزی

دردش انگار واژنمو باز کرده بودن یه جوری عجیب بود

عزيزم اصلا نااميد نباش منهم ذخيرم 1 هستش تازه 2 سال پيش اين بود.دفعه اول با داروهاي خارجي 2 تا تخمك ...

نمیدونم خسته ام خیلی دارو های هورمونی تزریق کردم انموقع که کم سن تر بودم داروی ایرانی اصلا روم جواب نداد

شما چند سالتونه؟؟؟

دردت با استراحت خوب نمیشه؟ ببین منم اینجوری شدم شدید شد یهو دردش کم نمیشد هی هم میگرفت ول میکرد که ر ...

شب زیاد بود الان انگار کمتر شده شدید بشه میرم بیمارستان می دونی انگار از تو بهم فشار میاد 

شما خودت توی چه مرحله ای هستی؟

منم انتقالم منفی شد متاسفانه ۳تا جنین دیگ دارم ببینم کی میتونم دوباره شروع کنم دیگ خسته شدم 

ببخشید یه کاربری بود فک کنمmorady بود از ایشون خبر ندارین چیشد؟

آخه قبلش مگه نمیگن مثانه باید پر باشه ؟ 

کاملا پر نباشه چون نمی تونی تحمل کنی من نیمه پر بود ...بعد انتقال تو حهاد ۲ساعت باید دراز کش باشی دکتر خودش هم تاکید می کرد تکون نخورین 

خواهری سلام خوبی خیلی پیام دادم بهت اما جواب ندادی  خوبی تو  انشاالله نتیجه گرفتی  ...

سلام عزیزم

مرسی از احوالپرسیت، ببخشید ندیدم

من زیاد نمیام تو سایت

درحال استراحتم فعلا، برنامه ای ندارم.

خودت خوبی؟ انشالله بزودی نتیجه بگیری

خدایا شکرت 🙏🏻❤️