2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047458 بازدید | 684604 پست
عه خداروهزار مرتبه شکر  بتاش چند شد؟ قرار بود امروز بره

شما بارداری؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه متاسفانه انتقالم منفی شد

متاسفم😔

ان شاالله انتقال بعدیت مثبت بشی

من اینقدر الان هر روز استرس دارم یروز میگم خدایا چرا تکون نمیخوره ی روز میگم‌ چرا زیاد تکون میخوره🤭

همیشه هم دعا میکنم همه منتظرا باردار شن بیان این استرسا رو بکشن ☺☺☺

الهی شما هم بیای بزودی از استرس های دوران بارداریت بگی 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
کاربر فک کنم moradyبود از ایشون خبر نداری؟ اونم انتقال داده بود تازگیا ولی نیومد بگه جوابش چیشد🥺😔

اگه اشتباه نکنم فک کنم منفی شد متاسفانه

متاسفم😔 ان شاالله انتقال بعدیت مثبت بشی من اینقدر الان هر روز استرس دارم یروز میگم خدایا چرا تکون ...

قربونت برم عزیزم

چند ماهته؟ قشنگ لگداشو حس میکنی😍😍

اسفند دود کن براش😍😍😍😘😘😘😘

اگه اشتباه نکنم فک کنم منفی شد متاسفانه

😔😔

ناراحت شدم آدم دیگ بعد منفی شدن تموم میشه😭😭😭

خداروشکر شروین مثبت شد یه خبر خوب شنیدم انشالله هممون مادر بشیم 

شروین جان اومدی بگو درچه حالی بتات چند شد

قربونت برم عزیزم چند ماهته؟ قشنگ لگداشو حس میکنی😍😍 اسفند دود کن براش😍😍😍😘😘😘😘

۶ ماه عزیزم

آره تقریبا حس میکنم کم و بیش😊بیشتر وقتی دراز می کشم نشستم حس نمی کنم زیاد

چشم عزیزم حتما

عزیزم خداروشکر که بتات دوبرابر شده همین مهمه  دیگه بیخودی به خودت استرس نده گلم مبارکت باشه ا ...

فدای تو سارای قشنگم

توکل ب خدا 

ایشاالله پنجشنبه جواب آزمایشم خوب باشه... 

خدا جوجتو حفظ کنه

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
😔😔 ناراحت شدم آدم دیگ بعد منفی شدن تموم میشه😭😭😭 خداروشکر شروین مثبت شد یه خبر خوب شنیدم انشال ...

اره واقعا خیلی سخته منفی شدن من هر بار بعد منفی شدن حس میکردم جون از تنم رفته واقعا دلم میشکست

الهی خدا به همه منتظرا نظر کنه

فدای تو سارای قشنگم توکل ب خدا  ایشاالله پنجشنبه جواب آزمایشم خوب باشه...  خدا جوجتو حف ...

پنج شنبه هم خوبه نگران نباش

بسپارش به همون خدایی که بهت دادتش

به خودت و اون جوجه کوچولو استرس نده براش بده خیلی از الان دنبال اسم باش براش و فکر سیسمونی

الهی سالم بغلش کنی

آخی عزیز دلم با دل پاکت واسه ماهم دعا کنم عشقم😘

حتما عزیزم اگه لایق باشم.

بازم جنین داری؟

چندمین انتقالت بود؟