2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047392 بازدید | 684597 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من تو مرحله استراحتم فعلا. البته کارهای فرزند خواندگی رو هم داریم انجام میدیم. تو خوبی؟ ...

انشاالله یهترین ها واست اتفاق بیفته و خدا واست معجزه کنه عزیزم

منم مغز جنین مشکل داشت 

فقط میتونم بگم بد شانسی آوردم قرعه به نام منی افتاد که با جون دل بچه میخواستم نمیدونم حکمت خدا چی بود هر چی که بود بازم شکر 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
انشاالله یهترین ها واست اتفاق بیفته و خدا واست معجزه کنه عزیزم منم مغز جنین مشکل داشت  فقط می ...

واقعا از حکمت خدا نمیشه سر دراورد قربونش برم

دوستم دوهفته بعد ازدواجش باردار شد ناخواسته  هنگه هنوز به خودش نیومده ۵ماهشه

ایشالا  کاش بشه برا اولین بار تو این ۱۲سال انتظار بی بی چک مثبت و آزمایش بتام بالا باشه.😍😍😍 ...

ایشاالله چرا ک ن عزیز دلم 

امیدوارم ب آرزوت برسی... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
خداروشکر گلم به سلامتی این ۹ماهو بگذرونی جوجوتو بغل کنی😍😍

مرسی عزیزم 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ایشاالله چرا ک ن عزیز دلم  امیدوارم ب آرزوت برسی...

نگار من سوزش گرفتم خیلی ببخشید الان رفتم دسشویی واژنم میسوزه خیلی 

ممکنه از شیافا باشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خدا نکنه عزیزم 

عزیزم خداروشکر که بتات دوبرابر شده همین مهمه 

دیگه بیخودی به خودت استرس نده گلم

مبارکت باشه الهی سالم بغلش کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
از شروین جان خبر نداری جوابش چیشد! نمیتونم تگش کنم

مثبت شد خداروشکر

عه خداروهزار مرتبه شکر  بتاش چند شد؟ قرار بود امروز بره

@shervin68    

نمیدونم عزیزم