2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047315 بازدید | 684588 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم فردا انتقالمه دعام کن محتاج دعای همتونم

ان شاالله که مامان میشین 🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نگو نگار دوستم با ۲۳باردار شده روز چندی؟؟

عزیزم من و خانواده ک حالمون خوب بود 

رویان انقد تو دلمو خالی کرد انگار دنیا رو سرم خراب شد

جای اینک امید بدن 

ج ن آدمو میگیرن😤😤😤😖😖😖😖

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
خانومه تو رویان بهم گفت شاید سه روز دیگ بیاد زیر ده... 

ان شاالله که این اتفاق نمیافته و بتاتون زیادتر میشه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

سلام دوستای گلم ممنون از همه دوستای عزیزم که بهم تبریک گفتن انشالله همه تون خیلی زود با بتای دوقلو یا سه قلو باردار باشید

من هیچ کار خاصی نکردم قبل و بعد انتقال فقط طب سوزنی و بادکش گرم رحم انجام دادم

یه دوره داروهای تبریزیان و خوردم که اسمش باه زنان هست

بعد انتقال هم استراحت مطلق نبودم بیرون می رفتم بعد اینکه جنین را انتقال دادنداز شهرستان خودمون که ۶ ساعت راه با ماشین خودمون اومدیم

خواست خدا بوده که گرفته ولی هیچ استرسی نداشتم گفتم خدایا اگر خودت صلاح میدونی بهم بده

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
سلام دوستای گلم عدد بتا 506 روی هشت روز پانزده انتقال ینی چند قلو گرفته؟؟ سه تا جنین انتقال داد ...

خیلی مبارکتون باشه .امیدوارم بارداری خوبی داشته باشین 🙏🏻

سلام دوستای گلم ممنون از همه دوستای عزیزم که بهم تبریک گفتن انشالله همه تون خیلی زود با بتای دوقلو ی ...

مبارکت باشه گلم خداحفظش کنه برات عزیزم😍💋💋😍

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
صدرصد همینه فقط از رحمت خدا نباید نا امید بشیم یه زمانی منم میگفتم نکنه من مادر نشم  ولی خدا در ...

ممنونم آنا جان

توکل به خدا🙏🙏🙏🙏

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مرسی عزیزم . خب خدارو شکر . دکترت کیه ؟ الان در چه مرحله ای هستی ؟

من یبار ای وی اف انجام دادم مرکز ابن سینا با دکتر انصاری پور دیروز ازمایشم منفی شد حالا باز باید ببینم کجا برم شاید برم مرکز مام یا عرفان فعلا دارم تحقیق میکنم 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.

سلام خانوما من قبلا سردی معدم خیلی زیاد بود سردی میخوردم اب دهنم زیاد میشد و میخواستم بالا بیارم الانم بعد انتقال روزهای اول که انتقال دادم هرچی سردی میخوردم چیزیم نمیشد ولی الان چند روزه حالم خیلی بد میشه ۲روزه که بالا میارم چکار کنم اخه گرمی هم که نمیتونم بخورم لطفا راهنماییم کنید .

اها راستی الان هفته ی ۸هستم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
من یبار ای وی اف انجام دادم مرکز ابن سینا با دکتر انصاری پور دیروز ازمایشم منفی شد حالا باز باید ببی ...

متاسفام عزیزم . چقدرم هزینه کردی . منم ابن سینا رفتم آزمایشا رو دادیم .ولی ادامه ندادم .‌کرونا زیاد شد بهمن سال قبل ،ادامه ندادیم

خدای من خدای معجزه هاست .