الهی بمیرم عزیزم، بخدا خیلی ناراحت شدم… خیلی اذیت شدی تو 😭
این چسبندگی لعنتی خیلی بده، حتما یه دکتر خوب و ماهر پیدا کن اون باید تشخیص بده، فکر کنم تعریف آصف جاه رو شنیدم برای آندومتریوز. شاید در این مورد هم خوب باشه
من تجربه خودمو بگم تو ایران یکبار سقط داشتم و کورتاژ کردم، بعدش خواستم برای بار دوم انتقال بدم که دکتر گفت هیستروسکوپی کنیم ببینیم داخل رو و خراش بدیم، بعدش گفت خیلی چسبندگی داشتی و همه رو باز کردم. باید دوماه صبر کنی و استرادیول بخوری تا خوب شه
بعد دو ماه دوباره انتقال دادم که قلب جنین است کرد و با قرص نصفه و نیمه سقط کردم ولی کامل سقط نشد. باز هیستروسکوپی کرد که بقایا رو در بیاره و اگر چسبندگی هست برطرف شه ولی فیلم عملم رو ذوی سی دی بهم داد
بعد که برگشتم اینجا به دکترم اینجا گفتم و فیلم عمل رو دید گفت دکترت خوب عمل نکرده، اصلا گوشه های رحم رو خالی نکرده
گفت احتمالا سقطت بخاطر این بوده که بخاطر چسبندگی خوب لانه گزینی نکرده بوده. باز رفتم اتاق عمل و هیسترو کرد و چسبندگیها رو برداشت. گفت اگر لازم باشه اون داخل یه چیزی مثل توپ کوچیک میذارن که بعد از دو روز درمیارن برای اینکه دیگه چسبندگی ایجاد نشه
اما برای من لازم نبوده نذاشتند
دو ماه بعد دوباره سونو درآب کرد که مطمئن شه دیگه چسبندگی نمونده و گفت که نمونده
حالا امیدوارم واقعا رفع شده باشه
تو هم انشالله خوب میشی ، نگران نباش… برات دعا می کنم عزیزم
الان برای بالا رفتن ضخامت ال آرژنین و امگا۳ و ویتامین ای مصرف کن
رژیم غذاییتم پر پروتئین باشه، آب قلم درست کن هر روز نصف استکان بخور شنیدم که خیلی خوبه
کاچی بخور قشنگ رحم رو انگار تقویت میکنه و جلوی خونریزی رو میگیره.