2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047181 بازدید | 684580 پست
نمیدونم فکرم درگیره این لکه که چرا ندارم آخه همه داشتن. ولی چشم سعی میکنم کمتر فکر کنم. تا دیروز گفت ...

نه عشقم همه نداشتن فکرتو درگیر این چیزا نکن لک وخونریزی وقتی میبینی یه ترس ودلهره بدی میندازه تو دلت

ببین اگه براساس پریودت حساب کنی همون دقیق ۵ هفته و۱ روزی ولی براساس این فرمول که ۱۴ +سن جنین + تعداد روزهای بعد انتقال ÷ ۷ میشی ۵ هفته و۵ روز 

ولی خب نظر شخصی خودم اینه که براساس پریود درسته چون من از اولش که رفتم سونو هفته ام دقیق با زمان پریودم یکی بود

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
قربونت عزیزم هزینه ی سزارین شد ۱۶ تومن ولی من عمل اندومتریوز هم داشتم هزینه ام زیاد شد لباس و پتو و ...

ندا جون سلام خوبی گلم گل پسرت خوبه؟ 

عزیزم یادمه یبار شما گفتید سونو بهتون گفته سر بچه بزرگه انگار اگه اشتباه نکنم، میخواستم بگم رو چه حسابی گفته بودن؟ 

من دیروز سونو داشتم خداروشکر گفتن همه چیش اوکیه وزنشم خداروشکر خیلی خوب بود فقط سن سونو سه روز بزرگتر از سن ان تی اینام بود که وقتی به دکتر سونوگراف گفتم گفت مهم نیست معمولا سه چهار روز بالا پایین، به دکتر خودمم گفتم گفت ماشالله بچت درشته و این مشکلی نی . ولی یهو یاد شما افتادم خواستم بپرسم به شما رو چه حسابی اون حرفو زده بودن البته میدونم که بعدا مشخص شد اشتباه کردن ولی کلا خواستم بدونم بر چه اساس و یافته ای این حرفو زدن 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم عزیزم من دیروز بهم گفت ۵ هفتم انشالله. الهی فدات بشم من به خدا خیلی دعات میکنم الهی به ح ...

عزیزم میتونی بگی از اولین ویزیت تا الان چقدر هزینه کردی کلی هم بگی اوکی 

چون خیلی از مرکز ها فقط هزینه هایی که به خودشون میدی مثل عمل پانکچر و انتقال و حساب میکنن بعد میگن هزینه ای وی اف اینقدر میشه در صورتی که وقتی توش هستی همین قرص و امپول و مکمل دوبرابرش میکنه هزینه هاتو

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
اگه ورم یا تاری دید یا سرگیجه یا فشار خون نداری نگران نباش اما خوب بدی آزمایشش رو خیالت راحت تره

نه خداروشکر هیچ کدومو ندارم ، از زمان انتقالم تا الانم فقط ۱ کیلو ونیم اضافه کردم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من موهام خیلی داره میریزه برا شما هم اینطوره؟

آره شوره جان اوایل زیاد میشه ولی به مرور کمتر میشه 

سلام خوبی چکارمیکنی دیگه نرفتی برا پانکچر وانتقال؟من دفعه سومم میکرو کردن جنینام زیادبودن همشون غیر ...

هر چیزی ممکنه عزیزم

ممکنه کیفیت تخمک هم باشه ، کسی که نمیدونه

از رو ظاهر تخمک خیلی نمیشه فهمید

امیدوارم نتیجه بگیری

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
هر چیزی ممکنه عزیزم ممکنه کیفیت تخمک هم باشه ، کسی که نمیدونه از رو ظاهر تخمک خیلی نمیشه فهمید ام ...

سلام عزیزم چه خبر کم پیدایی 

تو چه مرحله ای هستی؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
دکترتون گفتن خارجی بگیرین یا خودتون خواستین ؟ من انتقال قبلیم ایرانی خوردم اگه خارجی بهتره این دفعه ...

دکترم فقط میگه خارجی ایرانی اصلا. اگه ایرانی برات خوب بوده الکی هزینه نکن چه کاریه به خدا اینقد هزینه کردیم خسته شدیم گرونم شده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خداروشکر پس بررسی بکن ولی نگران نباش همه چی خوبه

من چندروزه ترشحام خیلی زیاد شده متنفرم از ترشح، بنظرت سفکسیم بخورم کلا خشک کنه ترشحامو؟

نه عشقم همه نداشتن فکرتو درگیر این چیزا نکن لک وخونریزی وقتی میبینی یه ترس ودلهره بدی میندازه تو دلت ...

آره میدونم واقعا بده. مرسی قربونت برم. ممنونم 

عزیزم میتونی بگی از اولین ویزیت تا الان چقدر هزینه کردی کلی هم بگی اوکی  چون خیلی از مرکز ها ف ...

ببین با همه چی از روز اولی که رفتم تا همین دیروز فکر کنم حدود ۲۷ حالا قراره توی یکی دو روز آینده همه رو جمع ببندم. با همه ویتامینا و همه چی. بیمه هم نداشتم 

عزیزم باید دکترت یه نامه بده که به این دارو نیاز داری بعد پروندتو کامل با آزمایش های ایمنی انعقادی م ...

طوطیا جون سرم اثرش تاچندوقت توبدن میمیونه؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
هر چیزی ممکنه عزیزم ممکنه کیفیت تخمک هم باشه ، کسی که نمیدونه از رو ظاهر تخمک خیلی نمیشه فهمید ام ...

سلام مامان سوفی 

خوبی عزیزم؟

امیدوارم هر جا که هستی حالت خوب و تنت سالم باشه

عزیزم من ۵ ماه پیش هیستروسکوپی شدم و سه ماه بهم استرومارین و دوفاستون دادن گفتن تموم شد برو که سیکلت رو شروع کنن

منم همون کارو کردم که خلاصه طبق معمول آندومتر بالا نیومد و سیکل  کنسل شد 

از اون موقع من همش خونریزی و لکه بینی دارم

۱۱ روز خونریزی دوباره ۳ روز پاک میشم اونم پاکه پاک نه دوباره خونریزی

خسته شدم

دارو نمیخورم گفتم یه مدت این هورمونارو قطع کنم ،الان فقط میخوام خوب بشم دیگه انتقالم برام مهم نیست

دردای رحمی دارم

پزشکا هیچی نمیگن هیچ کاری نمیکنن 

نمیدونم باید چیکار کنم

پزشک تو شهرستان که این مصیبت رو به بار آورده معتقده چند سیکل پی آر پی کنم

امروز رفتم ی آر پی کردم

دوباره الان خونریزی دارم 

وای مگه یه آدم چقدر کشش داره

تجربه ای نداری کمکم کنی؟

بچه ها تجربه ای ندارین

پزشکی که بتونه کمکم کنه

نمیدونم میتونه به خاطر هیسترو باشه حالا قراره با دکتر آصف جاه صحبت کنم اونم یه خراش با قیچی برام داد و چسبندگی مختصری رو که داشتم و باز کرده

نمیدونم میتونه باعثش باشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد