2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047238 بازدید | 684581 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من تو بیمارستان بعداز انتقال تخت و دادم بالا که پاهام بالاتر بود اما پرستار گفت اینکار لازم نی ...

مرسی گلم‌که جواب دادی . خب خدارو شکر . نمیخواد متکایی چیزی ببرم با خودم ؟😊

خدای من خدای معجزه هاست . 
مرسی عزیزم حتما

سارا جون عفونت ادراری رو از کجا فهمیدی؟ علامتی داشتی؟

چه آزمایشی دادی فهمیدی؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مرسی گلم‌که جواب دادی . خب خدارو شکر . نمیخواد متکایی چیزی ببرم با خودم ؟😊

نه پاپیون جونم این چیزا نیاز نیست اصلا من روز انتقالم وقتی آوردن رو تخت دراز بکشم پرستارا پتو روم نکشیدن منم با پام کلی تلاش کردم بالا پایین کردم انداختم رو خودم ولی خداروشکر خدا خواست ومثبت شدم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
چندتا جنین انتقال دادی گلم؟جنین چند روزه؟ انتقال چندمته؟

من دوتا جنيني بلاست انتقال دادم دفعه اولمه 

انشالله مثبت بشي عزيزم چاره اي نيس مثه هميشه بايد صبر داشته باشيم 

شما چن تا انتقال دادي ؟؟دفعه چندمه ؟؟

نه پاپیون جونم این چیزا نیاز نیست اصلا من روز انتقالم وقتی آوردن رو تخت دراز بکشم پرستارا پتو روم نک ...

خب خدارو شکر عزیزم . مرسی که گفتی . ماشالله جون تا خونه چند دقه تو راه بودی ؟ من یکساعت راه دارم

خدای من خدای معجزه هاست . 
خب خدارو شکر عزیزم . مرسی که گفتی . ماشالله جون تا خونه چند دقه تو راه بودی ؟ من یکساعت راه دارم

فدات بشم 

مام تقریبا ۱ ساعت توراه بودیم عزیزم 

سلام دوست عزیز محبت میکنید بگید مشکلتون چی بوده و بعد چندبار انتقال ناموفق این سرم را نوشتن  ق ...

سلام عزیزم خوبی من بعد ۴بار انتقال منفی برام ازمایش ایمنی انعقادی نوشت دکترم بعدش که نتیجه را دید سه تا سرم برام نوشت قیمتشا نمی‌دونم چون از هر جا میپرسم میگن نداریم

😍😍خدایا شکرت
مرسی عزیزم . انشالله بسلامتی گل پسرتو بغل کنی 

فدات بشم انشاءالله تا چندوقت دیگه خیلی زود گل پسر شما میاد تو دلت🤲🏻😍

من دوتا جنيني بلاست انتقال دادم دفعه اولمه  انشالله مثبت بشي عزيزم چاره اي نيس مثه هميشه بايد ...

انشالله که مثبت بشیم

من دفعه سومم

دوتا جنین فرش سه روزه انتقال دادم

۲۲ سالمه

امروز کمی سینه هامو فشار میدم درد داره

گاهی ام زیر دلم خفیف درد داره

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩