2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
عجب شما میکرو بودین یا حاملگی طبیعی 

ميكرو بودم منفي شدم رفتم پيشش اينجوري گفت .ميدوني من الان برم پيش عارفي اگر بخواد حرف اونو تاييد كنه لابد ميگه دوباره هيسترو شم آخه به ظاهر كه رحمم سالمه. تا حالا هيچ دكتري اينو بهم نگفته بود.

بعد هم من اصلا نميتونم رحم جايگزين بگيرم 

سارا جون بعد انتقال وقتی که اون یکساعت دراز کشیدی ، پاهاتو بالاتر از بدنت گذاشتی ؟ شنیدم که میگن بال ...

عزیزم من تو بیمارستان بعداز انتقال تخت و دادم بالا که پاهام بالاتر بود اما پرستار گفت اینکار لازم نیست این برای اونایی که طبیعی میخوان باردار بشن خوبه البته ما ۳نفر بودیم ۲تامون انجام دادیم و مثبت هم شدیم ببخشید من جواب دادم 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=222839008]مرسی صاحل جان ممنونم انشالله به زودی قسمته خودت میشه. بله عزیزم اعتقاد داره و هر چی رو بهشق بگی برات ...[/QUOTE

قربونت‌برم..ممنونم‌ازت

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
وااای مامان سارا😭😭😭😭 چقدر خوشحال شدم برات انشالله این نه ماه هم به خوشی و سلامتی میگذرونی....بخ ...

فدات شم گلم ممنونم عزیزم فدای چشم گریونت.  انشالله به زودی خدا دلتو شاد میکنه. قربونت برم الهی آمین😚😚😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مرکز روماتیسم ایران من زنگ زدم روز بعدش نوبت داد 

شوره‌جان‌زنگ‌بزنم‌روماتولوژی‌ایران‌براصبح نوبت‌میده‌یاعصر.؟

من‌سه‌شنبه‌صبح‌نوبت‌ایمنی‌دارم.

امروززنگ‌بزنم‌نوبت‌بگیرم‌برا‌سه‌شنبه.میشه؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
وااای مامان سارا😭😭😭😭 چقدر خوشحال شدم برات انشالله این نه ماه هم به خوشی و سلامتی میگذرونی....بخ ...

سلام دوستای عزیزم انشالله که به دردتون بخوره کارایی که من کردم.
قبل انتقال دو تا آمپول میکرورلین زدم که حدود ۴ ماه پریود نشدم این آمپول برای کیست آندومتریوز و التهابات رحم هست.
توی این ۴ ماه روزی ۴۵ دقیقه ورزش، ۴۰ تا دراز نشست،هر روز پیاده روی، ویتامین هم سی، ای، دی، فرتیل سی ام، کیوتن، ال آرژنین، امگا۳، فولیک اسید، آمپول نوربین،پردنیزولون هم حدود ۷ ماه بود به تجویز دکترم میخوردم.
تغذیه هم کاملا سالم، مغزیجات هر روز، روغن سیاهدونه نزدم چون من پرولاکتینم لب مرزه هر شب حدود ۲ ماه کیسه آب گرم میذاشتم بعدشم شب تا صبح با شال میبستم،
سوم پریود رفتم برای شروع سیکل انتقال که دکترم برام خراش رحم انجام داد و روزی ۳ تا استرادیول خارجی رو شروع کردم از همون روز آنوکسا هم تزریق کردم و فولیک اسید میخوردم. قرص کابرلین برای پرولاکتینم داد که تا مثبت شدن خوردم و بعدش قطعش کردم. شیرسویا دوتا خریده بودم بعد انتقال بخورم ولی ترسیدم برای تیرویید قبلش خوردمشون. ۵ روز قبل انتقال انبه زیاد خوردم موز خیلی میخوردم کلا گرمیجات زیاد میخوردم از کاچی تا خرما و همه چی اذیتم نمیشدم به همین خاطر میخوردم. راستی دقیقا حدود ۱۰ روز قبل انتقال از صبح خونه نبودم تا شب نتونستم اصلا نه ورزش کنم نه پیاده روی.
جنینام سه روزه بودن که گذاشتن بلاست شدن دو تا بلاست و یه ۴ روزه انتقال دادم. ضخامت رحمم اخرین سونو ۱۱ بود.
روز انتقال فقط چسب جنین داشتم بقیه چیزا رو دکترم گفت لازم‌نیست. صبح انتقال توی راه انبه یه عالمه خوردم.
بعد انتقال یک ساعت خوابیدم روی تخت بعدشم تا ماشین هفت هشت دقیقه راه بود پیاده رفتم جلوی ماشین دراز کشیدم برعکس سری قبل اینسری خیلی چیزا دیگه برام‌مهم نبود اومدم خونه خیلی توی خونه آهسته راه میرفتم کاری اصلا نکردم.
بچه ها تو رو خدا از کسی الگو برداری نکنید هر چی که دوست دارید بخورید من صبحانه و نهار روز انتقال کله پاچه خوردم واسه شام تخم مرغ آب و سیب زمینی خوردم که گلاب به روتون تا خوردمش سریع همه رو بالا آوردم و چقد فشار بهم اومد. بعد اون من تغذیم نرمال و سالم بود همه چی خوردم. مربای به. ژله انار. و فرنی خوردم تا ۵روز. بستنی کیم زیاد خوردم خیلی دوس دارم🙈
نارنگی هم زیاد خوردم. شب سوم انتقال یه لک دیدم و دیگه ندیدم علایم هم از روز اول فقط درد پریود و کمر درد که الان فقط و فقط کمر درد دارم. سری قبل کلی علائم داشتم. همش پاپوش پام بود و پتو مسافرتی همش مینداختم روی خودم شبا با جوراب میخوابیدم. اول خدا و بعدم دکتر خیلی مهمه. واقعا انتخاب اولم که ابن سینا بود خیلیییی اشتباه بود و چقد از لحاظ روحی آسیب دیدم. هر کسی هم یه اعتقادی داره من چهله حدیث کسا برداشتم و چله سوره حشر. هر روز آیت الکرسی واسه سه تا نی نیم میخوندم. یاسین میخوندم گاهی. استغفار زیاد میگفتم و تمام توکلم به خدا بود و فقط سپرده بودم به خودش چون راضی بودم به رضاش.
دعا کنید قلب نی نیم برام بزنه و همه چی خوب پیش بره. انشالله که همه دوستای این تاپیک به زودی زود مامان بشن و هیچ زنی در حسرت مادر شدن نباشه❤

سلام بچه ها من متاسفانه ازمایشم منفی شد  من مرکز ابن سینا با دکتر انصاری پور بودم  بنظرت ...

متاسفم عزیزم انشالله به زودی دلت شاد بشه. ببخش ولی نگو شاید حتما عوض کن 

شوره‌جان‌زنگ‌بزنم‌روماتولوژی‌ایران‌براصبح نوبت‌میده‌یاعصر.؟ من‌سه‌شنبه‌صبح‌نوبت‌ایمنی‌دارم. امروزز ...

یه روزش دکتر نیست شمارشو میزارم برات ببین اول دکتر ایمونولوژی بهم نامه داد ارجاع داد به خانم دکتر محمدی

۸۸۰۰۷۵۱۲  فاکتور دیگه ایی هم بالا بود برات؟

خدایا شکرت
شوره‌جان‌زنگ‌بزنم‌روماتولوژی‌ایران‌براصبح نوبت‌میده‌یاعصر.؟ من‌سه‌شنبه‌صبح‌نوبت‌ایمنی‌دارم. امروزز ...

یسری روزها صبحه یسری عصر من یادم نیست. من ۳ روز تهران موندم پیش دکتر روماتولوژی دکتر هماتولوژی اینا رفتم کلا پرونده رو تکمیل کردم

خدایا شکرت
سلام بچه ها من متاسفانه ازمایشم منفی شد  من مرکز ابن سینا با دکتر انصاری پور بودم  بنظرت ...

متاسفم عزیزم انشالله به همین زودی خبر بارداریتو بشنوم 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.

عزیزم مام میگن گرونه ولی خوبه البته من خودم هیچ مرکزی نبودم مطب میرفتم ولی تعریف مام شنیدم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
خانما من فردا تست بتا دارم.بعد دوروز بعد مثبت شدن بی بی چک رفتم سرکار.سرکار کارم یکم فشار عصبی روم ب ...

عزیزم بهتره زودتر بری بتا بدی و سونو بشی

ممکنه خونریزی طبیعی باشه و ممکنه خدایی نکرده هماتوم

هماتوم احتیاج به استراحت و دریافت پروژسترون بیشتر داره

البته معمولا تا قبل از تشکیل قلب فقط استراحت میدن دکترا

عزیزم‌من کیست آندومتریوز داشتم همسرمم اسپرمش داغون رفتیم‌ اول ابن سینا اونجا یه بار میکرو کردم کلا د ...

ساراجان‌کیست‌عمل‌نکردی؟

میگن‌که‌‌عمل‌نکنی‌نمیزاره‌تخمک‌رشدکنه‌وتعدادش‌زیادشه.

یه روزش دکتر نیست شمارشو میزارم برات ببین اول دکتر ایمونولوژی بهم نامه داد ارجاع داد به خانم دکتر مح ...

آخه‌من‌سه‌‌شنبه‌روتهرانم.میتونم‌برم‌روماتولوژی‌رو

fanaکه‌بالاس.۱/۸۰

ANA روانگلیسی‌نوشته‌.عددنداره.