2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047243 بازدید | 684582 پست
یسری روزها صبحه یسری عصر من یادم نیست. من ۳ روز تهران موندم پیش دکتر روماتولوژی دکتر هماتولوژی اینا ...

هماتولوژی‌دیگ‌براچیه؟

منم‌دوشنبه‌وسه‌شنبه‌روتهرانم

منم‌مثل‌شمامیخام‌پرونده‌تکمیل‌شه.خسته‌شدم

۳ماه‌دارم‌‌پرونده‌تشکیل‌میدم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام به روی ماه تک تکتون به لطف خدای بزرگ من مامان سارای واقعی شدم خدا رو هزاران بار شکر میکنم عزیزا ...

مبارک باشه مامان سارای مهربون 😍😍😍 عزیزم الهی که بارداری راحتی داشته باشی گلم خیلی خوشحالم برات 😘😘

من دلم روشن بود میدونستم با خبرای خوب برمیگردی 🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه‌من‌سه‌‌شنبه‌روتهرانم.میتونم‌برم‌روماتولوژی‌رو fanaکه‌بالاس.۱/۸۰ ANA روانگلیسی‌نوشته‌.عددنداره.

یه رنج باید نوشته باشع احتمال داره لب مرزی باشه. احتمالا ارجاع میده الان زنگ  بزن ببین کی هستن اگه سه شنبه عصر باشه می تونی بری اگه صبح باشه باید سریع پیش ایمونولوژی ویزیت بشی خودتو برسونی. دیگه برنامتو یجور جور کن اذیت نشی چند بار بیای. به من گفت شهر خودت می تونی بری تماس گرفته بودم برای ۱ ماه بعد وقت داد ترجیح دادم همون تهران برم

خدایا شکرت
هماتولوژی‌دیگ‌براچیه؟ منم‌دوشنبه‌وسه‌شنبه‌روتهرانم منم‌مثل‌شمامیخام‌پرونده‌تکمیل‌شه.خسته‌شدم ۳ماه ...

جواب آزمایش انعقادی اومد مشکل داشتم گفتن باید انوکسا بگیری ولی تا ماه بعد یه ویزیت پیش دکتر انکولوژی و هماتولوژی بشو منم گفتم تهران بمونم همه کارا رو ردیف کنم. اون رویان بود زود نوبت داد دستور انوکسا داد

خدایا شکرت
عزیزم بهتره زودتر بری بتا بدی و سونو بشی ممکنه خونریزی طبیعی باشه و ممکنه خدایی نکرده هماتوم هماتو ...

با دکترم پیام زدم.شیاف رو هر ۱۲ ساعت واژینال گفت.

اسپرین رو هم قطع کرد.

😉

عزیزم بهتره زودتر بری بتا بدی و سونو بشی ممکنه خونریزی طبیعی باشه و ممکنه خدایی نکرده هماتوم هماتو ...

من الان دقیقا موعدم هس.یعنی لک لانه گزینیه؟

جنینام بلاست و کامپکت بود

😉

مبارک باشه مامان سارای مهربون 😍😍😍 عزیزم الهی که بارداری راحتی داشته باشی گلم خیلی خوشحالم بر ...

فدات شم نازنین جونم قربونت برم انشالله به زودی قسمته خودت‌. ممنونم گلم الهی آمین 😘😘😘😘😘 فدای دلت 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم شما رفتی سرکار به لک نیفتادی خداروشکر؟؟؟

با آی وی اف هماتوم خیلی شایع است من استراحت نسبی داشتم افتادم به خونریزی که سونو گفت هماتومه. شیاف بیشتر شد و استراحت خیلی زیاد شد تا مجبور نبودم بلند نمیشدم

خدایا شکرت
کیاجنین سه روزه انتقال دادن و روز چند بی بی زدن

من 

دوقلو بود و بتام خیلی بالا بود روز۸ نشون داد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه ها سلام 

دیشب خواب میدم تخمک کشی کردم یکی از جنینام بلاست شده بقیه نه😂😂ب دکتره میگم بلاست رو فریز کن اونارو فعلا انتقال بده کیفیت متوسط ان 

دکتره گفت باور کن همون کیفیت متوسطه میگیره بلاست میمونه اینجا فریز😀

عجب داستانیه تو خوابم ولمون نمیکنه