2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047255 بازدید | 684583 پست
دکتر برای من هم نوشت و گفت بعد غربالگری اول ، اگر غربالگری خوب بود انجام بدم. گفت ۴ تومن میشه و تا ۹ ...

اره به خدا کاشکی میشد از دست این ازمایشا فرار کرد.....چقد قیماتش نجومیه......والله دام میخواست دست هزسرم بردارن فقط برای زایمان برم☺☺.....اگه نری دکتر ایراد نمیگیره ازت؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوره‌جان‌‌کدوم‌فاکتوردقیقا‌بالابود‌. این‌داروهارودکترایمنی‌میده؟

Ana بالا بود مربوط به بیماری های خود ایمنی میشه ایمونولوژی منو فرستاد پیش دکتر روماتولوژی بیرون مرکز

خدایا شکرت
بگم بعد دوبار انتقال منفی می‌نويسن؟  میتونم برم متخصص برام بنویسه که برم چنین آزمایشی بدم چون ...

بهشون اصرار کن می نویسن منم بعد دوبار آزمایش ها رو دادم. چون اخر جنین ها بودن دکتر مشایخی گفت همه آزمایش ها رو انجام بده 

خدایا شکرت
بهشون اصرار کن می نویسن منم بعد دوبار آزمایش ها رو دادم. چون اخر جنین ها بودن دکتر مشایخی گفت همه آز ...

من هر دوبار سه تا جنین داشتم که انتقال دادم، در واقع الان جنین ندارم باید باز پانکچر بشم و مجددا انتقال 

دکتر من مصطفایی عزيزم امیدوارم بنویسه برام 

اخی عزززم .....مگه ای وی اف زایمان طبیعی داره؟ ...تازه دو قلو هم بودین......وای عزززم سخت بود؟

اره عزیزم ای وی اف بودم.کلا تو کتابها هم نوشته موارد سزارین ای وی اف و دوقلویی و...که من دوتاشم بودم ولی دکتر عوضی پدرمو دراورد ازحال رفتما یعنی.وحشتناک بود.مرکز دولتی رفته بودم خصوصیا انکوباتور نداشتن شهرما.ایناهم چون زودرس بودن باید تو انکوباتور نگهشون میداشتن

سلام به روی ماه تک تکتون به لطف خدای بزرگ من مامان سارای واقعی شدم خدا رو هزاران بار شکر میکنم عزیزا ...

سلام عزیزم شکر خدا شکر خدا 

برات خوشحالم 

سارا جان منم روز ۴انتقالم 

ترس تو وجودم میاد و فکر میکردم هیچکدوم از بچه ها این حس و ندارن اما انگاری همه درگیرشن

برا منم دعا کن گلم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بگم بعد دوبار انتقال منفی می‌نويسن؟  میتونم برم متخصص برام بنویسه که برم چنین آزمایشی بدم چون ...

ذخیرت چند مگه هر بار چند تا تخمک داشتی ؟ شوهرت سالمه ؟ قبلش تقویتی خوردین؟ مرکز قبلی خصوصی کجا بود ؟ چند سالته؟   چه قدر سوال پرسیدم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام عزیزم شکر خدا شکر خدا  برات خوشحالم  سارا جان منم روز ۴انتقالم  ترس تو وجودم ...

انشاالله مثبتی دلم روشنه برات نگران نباش 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم میدونم خیلی ناراحتی ولی اگر واقعا بچه میخوای باید تو این راه سر سخت باشی من ۵ بار پانکچر داشت ...

فاصله پانکچراتون چه قدر بود عزیزم ؟ نکنه مشکل ایمنی دارین 

من هر دوبار سه تا جنین داشتم که انتقال دادم، در واقع الان جنین ندارم باید باز پانکچر بشم و مجددا انت ...

بهشون بگو حتما می نویسه دکتر مصطفیی خیلی مهربونه. فکر کنم برای ازمایش ایمنی باید یه مدت از انتقالت بگذره اینم حتما بپرس

خدایا شکرت
فدات شم گلم ممنونم. مبارک خودتم باشه مامان خانوم‌اصلا نگران نباش مطمئنم همه چی برات خوب پیش میره خدا ...

فدات شم گلم💋💋💋🙏🙏🙏

خیلی برام دعا کنیا 🙏

فردا بتام خوب باشه ایشاالله 💜 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...