2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047266 بازدید | 684585 پست

سلام دوستان عزیز یک سوالی داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید 🙏

من بیست آذر برای بار دوم جواب آزمایشم منفی شد و مجدد از چهار بهمن میخوام اقدام کنم 

زیر نظر رویان هستم 

نمیدونم مشکل از چیه و چرا نمیشه 

سلام دوستان عزیز یک سوالی داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید 🙏 من بیست آذر برای بار دوم جواب آزمایشم ...

آزمایش‌‌ایمنی‌انعقادی‌ندادی؟

دکترت‌کیه؟

مشکلت‌چیه؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان اینجا کسی بوده به شیاف فرتیژست حساسیت داشته باشه

سلام، اره من واژینال میزاشتم خارش داشتم، خارجیش که گیر نمیاد، دیگه همون ایرانیو رکتال میزارم خوبه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام دوستان عزیز یک سوالی داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید 🙏 من بیست آذر برای بار دوم جواب آزمایشم ...

ان شالله بزودی جواب مثبت میگیری. انتقال چندم بودی؟ آزمایش های ایمنی و انقعادی رو بده بعد ۳ تا منفی می نویسن ولی اصرار کن بنویسن. سبک غذایی سالم رو پیش بگیر. پیاده روی یا ورزش حتما تو برنامه روزانت باشه. من برای انتقال آخرم مولتی ویتامین هم خوردم فرتیل سی ام رویال ژلی بکمپلکس. اول خواست خدا بود ولی اینا هم بهم کمک کرد تا اینبار مثبت بشه

خدایا شکرت
مرسی دوستم ممنونم انشالله به زودی روزی خودت. چشم حتما میگم راستی چندتا جنین شد گلی 

با چه بدبختی و زور  دو بسته بیشتر نشد اونم گرید بی سی ا

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ان شالله بزودی جواب مثبت میگیری. انتقال چندم بودی؟ آزمایش های ایمنی و انقعادی رو بده بعد ۳ تا منفی م ...

بکمپلکس چیه قرص یا انمپول

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

این مشکل انعقادی که من داشتم از هر ۵ نفر دو نفر دکتر میگفت دارن اصلا خبر نداشتن چندتا بچه هم دارن. یا ایمنی من دختر عمم با روماتیسم دو تا بچه طبیعی داشت. ولی بهتره با رفع کنیم ما میخوایم حتی شده چند درصد شانسمون رو بیشتر کنیم. تو ای وی اف واقعا شانس یا بهتر بگیم خواست خدا دخیله. توکل به خدا و دوری از استرس می تونه هلت بده به سمت مثبت شدن

خدایا شکرت

میخایمرکزتوعوض کن دوبار منفی شدی  رویان خیلی شلوغه 

این مشکل انعقادی که من داشتم از هر ۵ نفر دو نفر دکتر میگفت دارن اصلا خبر نداشتن چندتا بچه هم دارن. ی ...

رویال ژل روزی چه قدر خوردی ، من یه دونه خریدم شکرک یهکم زد خیلی کم البته دو سه ماه داشتم بعد شکرک زد ، شما از کجا خریدبن  و چند 

سلام دوستان دکتر برا من سرم آی وی آی جی نوشته گفت برم هلال احمر بگیرم رفتم گفتن ما نداریم باید زنگ ب ...

سلام دوست عزیز محبت میکنید بگید مشکلتون چی بوده و بعد چندبار انتقال ناموفق این سرم را نوشتن 

قیمت این سرم هم بگید ممنون تون میشم 

🙏🙏

دوستان تهران کجا میتونم سرم آی وی آی جی تهیه کنم؟

برو تایپیک از سقط مکرر پیگیری تا درمان 

بکمپلکس چیه قرص یا انمپول

من قرص شو خوردم اونم بخاطر فاکتور انعقادیم ویتامین بی خوب نمی شکست و همینطور اسید فولیک 

که بعد اون اسید فولیک ۵ برام تجویزشد. ولی دو ماه قبل انتقال شروع کردم یک روز در میون خوردن

خدایا شکرت
سلام به روی ماه تک تکتون به لطف خدای بزرگ من مامان سارای واقعی شدم خدا رو هزاران بار شکر میکنم عزیزا ...

مبارکه‌مامان‌سارای‌عزیز

خداروشکر‌‌که‌مامان‌شدی.

خیلی‌به‌فکرت‌بودم.‌.

ازدکترت‌برامون‌بگو..

ایمنی‌انقادی‌قبول‌داره

نوبت‌دهیش‌چطوره؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
رویال ژل روزی چه قدر خوردی ، من یه دونه خریدم شکرک یهکم زد خیلی کم البته دو سه ماه داشتم بعد شکرک زد ...

من قرصشو گرفتم ویتامین E هم داخلش بود. اونم از دو ماه قبل خوردم. 

خدایا شکرت