2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
سلام عزیزدلم😍😍😍 ای جوووووووون دلم خدایا شکرت خیلی خیلی بهت تبریک میگم ساراجونم الهی که ۸ ماه دیگ ...

قربونت برم دوست خوش قلبم خیلی شرمندتم مامانی که نگرانت کردم ببخشید. منم برای نگار خیلیییی خوشحالم. انشالله روزی همه منتظرا خصوصا دوستای این تاپیک. عزیزمی انشالله خودتم به سلامتی نی نی رو دنیا میاری‌. نگران قلبشم نباش ۱۲۰ سال برات میتپه جونم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به روی ماهت. مرسی فدات شم  به حق علی به حق فاطمه زهرا اینبار مامانی. چشم حتما من همتون رو ...

قربون قلب مهربدنت.فداتشم.مامان سارای عزیز

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
شرایطشو دارم همسرمم اصرار داره یکی رو پیدا کنه ولی نمیتونم اعتماد کنم میترسم😞

کارای خصوصی بچه ها مثل شیر دادن و اینا رو بهش نسپار

کارای خونه و کارایی مثل خوابوندن و اینا رو بسپار

شیر دادن و اینا رو خودت انجام بده

قربونت برم دوست خوش قلبم خیلی شرمندتم مامانی که نگرانت کردم ببخشید. منم برای نگار خیلیییی خوشحالم. ا ...

عزیزدلمی دشمنت شرمنده دورت بگردم انشاءالله همگیمون نی نی رو صحیح وسلامت بغل کنیم 🤲🏻😍

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من از دکتر زنانم پرسیدم عزیزم گفتن که بهتره حداقل هیدروکسی رو تا حداقل 36هفتگی استفاده کنی و قطع نکن ...

ممنون عزیزم. منشی فهمید نگران شدم گفت خیلی ها تا آخر بارداری  استفاده می کنن 

خدایا شکرت
اره عزیزدلم همین هستش درسته

مرسی جواب دادی عزیزم بمن چهارتا داده گفت هر دوازده ساعت یدونه عضلانی میخوام بدونم همسرم میتونه بزنش برام؟ تداخل با داروهای دیگه نداره؟بعدش حالت بدی به آدم نمیده؟ و اینکه دمای محیط  باید نگهداریمش دیگه درسته؟

ببخشید سوالام زیاد شدن

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

@tinagoli   عزیزدلم کجایی؟ انشاءالله که حال خودت وگل پسرت خوب باشه هرجا که هستی 

بیا یه خبر از خودت بده بهمون 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام به روی ماه تک تکتون به لطف خدای بزرگ من مامان سارای واقعی شدم خدا رو هزاران بار شکر میکنم عزیزا ...

وای چقدر خوشحال شدم.  بهت تبریک میگم عزیزم. ان شالله صحیح و سالم بغلش بگیری 😍😍میدونستم با جواب مثبت میای خدا رو شکر 

خدایا شکرت
ممنون عزیزم. منشی فهمید نگران شدم گفت خیلی ها تا آخر بارداری  استفاده می کنن

درسته مثل اینکه قطع یهوش ریسک داره والا من به قطع هیچکدوم از داروهام راضی نیستم خخخخ استرس میگیرم بیشتر. الان برای من دکترم یسری داروهامو حذف کرد یکیش آسپرین هست خیلی برای قطعش دودلم 😅

سلام به روی ماه تک تکتون به لطف خدای بزرگ من مامان سارای واقعی شدم خدا رو هزاران بار شکر میکنم عزیزا ...

وااای خداروهزارمرتبه شکر عزیز دلم خیلی بفکرت بودم خیلی خیلی خوشحال شدم برات از صمیم قلبم جدی میگم واقعا برات خوشحالم ایشالله که همه چی تا پایان بارداریت برات عالی پیش بره مامان سارا جان🥰😘