2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047552 بازدید | 684608 پست
گفت زخمش عمیقه نمیشه بتادین بزنی دردشم زیاد میشه با سرم شستشو تمیزش کرد،،اره دیگه خوردم توکل بخدا

وای چقد بدجور و عمیق ه !!! خدا بهت رحم کرد یه صدقه بده با این شکم مواظب باش عزیزم❤️

ممنونم مهربونم متاسفانه اطرافیان طوری هستن تا خسته میشی و‌ یکم غر میزنی میگن ناشکری نکن کفر نگو خدار ...

متاسفانه همینه

اطرافیان مراعات نمیکنن و همین باعث میشه تا ادم میخواد یه کم سرپا بشه یا درد دل کنه و سبک بشه بدتر حالش گرفته میشه

اشکالی نداره این روزای نسبتا سخت هم میگذره و کم کم شرایط آسونتر میشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم یه سوال فنی تخصصی 😅روم.نمیشخ جایی بپرسم بنظرم مسخرست ولی میدونم اگر اشتباه کنم.اذیتم.میکنن تیک ...

عزیزم نیاز نیست همه بدونن که خرید یا نه بگو به حسابم پول رییخت یا چیزی مثل این 😁

ممنونم عزیز دلم. بیشتر منظورم همون انتقاله که بدونم اون روز چقد باید همراهم باشه. 10 تومن خییییییییل ...

نه دیگه اونقد نمیشه من اونسری کلا سه تومن نشد ولی از داروخونه پرسیدم گفت تا دوتومنه نمیدونم گرون شده یا بدون بیمه حساب کرد

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
ممنونم مهربونم متاسفانه اطرافیان طوری هستن تا خسته میشی و‌ یکم غر میزنی میگن ناشکری نکن کفر نگو خدار ...

اصلا اهمیت نده مگه میشه خستگی نباشه. ما از قبلش کلی چیزها تحمل نکردم خستگی ما از قبلشم هست. میخوان بهت عذاب وجدان بدن گوش نده یعنی خودشون هیچ وقت خسته نشدن غر نزدن

خدایا شکرت
هر طور شما و شوهرت دوس دارید . یه طوری رفتار کن بقیه به خودشون اجازه دخالت ندن. به بقیه چه   &n ...

ببخشید من چندتا سوال داشتم از شما

اول اینکه الان نماز نشسته میخونید یا سرپا؟

دوم اینکه اگه ذکر خاصی تو این ایام‌میخونید ممنون میشم به منم بگید

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
حساسیت را بذار کنار، پرستار بگیر یا یکی را بگیر کارهای خونه را بکنه و غذا بپزه و روزی چند ساعت کمکت ...

درسته نمیدونم باید سنگامو با خودم وا بکنم😞مرسی عزیزدلم از راهنماییت😘😘😘

خداياشكرت....❤️ 
نه عزیزم والا زمین خشک بود الان داره برف میاد،،صبح که از خونه دراومدم دم درحیاط انگار یکی هولم داد ب ...

خواهرم هم سرم گیج رفته بود زمین خورده بود زخم بدی شده بود زانوش یه صدقه بزار. یسری انتوبیوتیک ها میشه تو بارداری خورد ولی از دکترت حتما بپرس

خدایا شکرت
وای خدا از دهنت بشنوه گلم وقتی میگین مبارک باشه اشکم درمیاد میگم ینی واقعا مثبته!😢🙏🙏🙏🙏💋💋💋😢

نگار عزیزم خیلی مبارکه مامان خانم الهی بسلامتی بغلش کنی😍😍😘😘😘

خداياشكرت....❤️ 
والا عزیزم من سه ماه پیش باهاش ویزیت شدم گفت بخور سه ماه دیگه بیا باید همین روزا برم باز ببینم چی می ...

من امروز ویزیت نشدم منشی رفت ازش پرسید. چون دفه قبلی گفت تا ۳ ماه الان گفت تا اخر بارداری دو دل شدم. تاریخ ویزیت هم بهم نداد 🤔

خدایا شکرت
متاسفانه همینه اطرافیان مراعات نمیکنن و همین باعث میشه تا ادم میخواد یه کم سرپا بشه یا درد دل کنه و ...

اره واقعا انشالله که همه بچه ها صحیح و سالم باشن بقیه بالاخره میگذره❤️

خداياشكرت....❤️