2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047318 بازدید | 684588 پست
عزیزم تاثیری داشت داروهاشون ؟

راستش ما اول رفتیم پیش اطرج، اون هم گفت دو ماه تقویتی و بعد ای وی اف، روز پانکچر هم همسرم نمونه داد جنین شناس گفت خوب نیست باید تسه بشه

دو تا پانکچر من تسه شد

الان جدیدا رفتیم پیش مظلوم فر، گفت دو ماه قبل پانکچرت بیاد دارو بگیره، و گفت من نظرم اینه که تسه نشه، حالا نمیدونم دیگه چی پیش میاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره اونجا دفعه اولم بودانتقال میدادم.قبلا جای دیگه انجام دادم ک منفی شد ایشاالا این سری مثبت بشم بخد ...

انشالا حتما مثبت میشی عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
واقعا من تو خیلی از اتفاقای زندگیم از عمق وجودم کمبودشو حس کردم یه نعمته بزرگیه بنظرم

حساسیت را بذار کنار، پرستار بگیر

یا یکی را بگیر کارهای خونه را بکنه و غذا بپزه و روزی چند ساعت کمکت باشه، تو فقط به بچه ها بررسی و غذای گرم داشته باشی. آنقدر به خودت فشار نیار عزیزکم

سعی کن تا بچه ها میخوابن، خودت هم بخوابی، هر وقتی از شبانه روز که بود. نه اینکه تازه بخوای کار کنی

به خودت کمک کن تا کیف این روزها را ببری

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
میگن بعد ۵ماهگی انتی بیوتیک مشکلی نداره ...رو برف لیز خوردی ؟منم برف باریده بالکن هم‌نمیرم از ترس&nb ...

نه عزیزم والا زمین خشک بود الان داره برف میاد،،صبح که از خونه دراومدم دم درحیاط انگار یکی هولم داد بدجور خوردم زمین زانوم خیلییییب زخمش عمیقه اصلا نمیتونم تکونش بدم فقط خدا روهزاران بار شکر میکنم شکمم نخورد زمین وگرنه شکمم پاره میشد هیچ زبونم لال بچهامم از دست میدادم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
بچه ها ببخشید اینو میگم من میل جنسیم خیلی زیاد شده اذیت ام😭😢

من یه مدت کاملا همه حس هام خوابید

وگرنه اذیت میشدم

سعی کن بهش فک نکنی تا آزمایش ندادی ارضا نشو

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
بتادین بزن رووش  اون دکتر هم بالاخره میدونس بارداری که اونو بهت داده فککنم خوردنش ضررش کمتر از ...

گفت زخمش عمیقه نمیشه بتادین بزنی دردشم زیاد میشه با سرم شستشو تمیزش کرد،،اره دیگه خوردم توکل بخدا

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
به خودت استرس وارد نکن.اروم باش.داروهات ادامه بده مرکزی که من میرفتم دوتا از دوستان باتیتربتای پایین ...

ایشاالله بتونم عزیز دلم مرسی اینهمه امید دادی بهم مهربونم💜💋💋🙏

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
عزیزم الان از یه دکتر برات پرسیدم گفت اشکال نداره بخووره اما برا اطمینان فردا رفتی به دکترت بگو  ...

مرسی فدات زحمت کشیدی،ایشالله به ارزوهات برسی😘

فدای دل مهربونت.مطمعنم بالاخره اینروزامون تموم میشه و همه مون از ته دل میخندیم

رکسانا جان

هیچ حرفی نمیشه زد جز اینکه ان شاالله خدا برات جبران کنه

خدا بهت آرامش بده