2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047590 بازدید | 684616 پست
اره بخدا یکسال منتظره جنین روزی بودم دیروز گند زدم به تمام معنا شب اینقد گریه کردم

تروخدا اینقد به خودت استرس نده

کافیه خدا بخواد

من دو سری پیش همه چیو رعایت کردم ولی نشد

ایندفعه سپردم به خدا

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
روغن زیتون و میتونم تو آب سیب قاطی کنم بخورم 

اره گلم میشه

میدونستی اب سیب یبوست میاره؟

سعی کن کمتر بخوری

نارگیل هم بخور به نظرم خوبه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تروخدا اینقد به خودت استرس نده کافیه خدا بخواد من دو سری پیش همه چیو رعایت کردم ولی نشد ایندفعه س ...

ویهان خدا میخواد من بنده خرابکاری کردم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اره گلم میشه میدونستی اب سیب یبوست میاره؟ سعی کن کمتر بخوری نارگیل هم بخور به نظرم خوبه

عه پس نمی‌خورم پس

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نگران نباشه بخدا هیچی نمیشه🤣

توکل بخدا

عه پس نمی‌خورم پس

اره فیبر زیادی داره و باعث یبوست میشه...میوه سعی کن توت و کیوی و پرتقال و نارگیل بخوری و خیار

مممنون عزیزم ای جانمم😍 الهی خداحفظش کنه برات آمییین

سلام نیکاد جان

نمیدونم‌منو یادته یا نه

چون رویان میرفتم اونموقع که باردار بودی باهم تو این تاپیک صحبت میکردیم که متاسفانه اون اتفاق تلخ افتاد برات😥

به خودت استراحت بده و تقویت کن خودتو 

انشالله حتما حتما بعد عید مامانی

نیکاد جان شما بعد انتقال یا ازمایش مثبت لکه بینی داشتی؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
سلام خانوما امروز روز ۱۲ سیکلم بود و بی بی مثبت شد .این لحظه رو برای همه منتظرا بخصوص اونایی که این ...

الهی شکرررر عزیزم خیلی خوشحال شدم انشاالله 9 ماه رو با سلامتی و دل خوش بگذرونی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
اره فیبر زیادی داره و باعث یبوست میشه...میوه سعی کن توت و کیوی و پرتقال و نارگیل بخوری و خیار

خیار میتونم بخورم 

ممنونم عزیزم التماس دعا روز سومم الان شما روز سوم چه علائمی داشتی؟

نه نداشتم گلم خیلی زوده حالا

البته من کلا جز درد پا و خشکی دهن علامتی نداشتم

ولی الان پدرم دراومده با این لکه بینی ودرد😥

دیشب تا صبح از درد پریود مردم و زنده شدم

همش میگم الانه که پریود شم

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
نه نداشتم گلم خیلی زوده حالا البته من کلا جز درد پا و خشکی دهن علامتی نداشتم ولی الان پدرم دراو ...

انشاالله که خیره و با نتیجه بهتر 

من دارم دیوونه میشم میگم نکنه خرابکاری کردم

شوره جون شما رویان دکترتون کی بود؟؟بعد راضی بودید ازشون؟؟توجه به مریض دارن؟؟تیمی کار میکنن یا میشه ف ...

با دکتر مشایخی بودم اگه نبودن با دکتر مصطفی  سونو میشدم. 

خدایا شکرت
نمیدونم چرا این تایپیک کمتر هستن که صارم برن. من از اول صارم رفتم.دفعه اول که با ای یو ای باردار شد ...

فکر کن قدیم ها زیاد میرفتن صارم و نوید و امید الان مام اونقدر تبلیغ می کنه اسمش همجا پر شده

خدایا شکرت
خداروشکر عزیزم.اره پسر منم خداروشکر آرومه شیرم خوب میخوره ولی من زیاد غذامو رعایت نمیکنم همه چی میخو ...

سلام خوبی؟ تبریک میگم عزیزم خوشحال شدم به سلامت فارغ شدی و گل پسرتو بغل کردی الهی خدا برات حفظش کنه خیلی وقت بود سایت نیومده بودم از خوشحالی همتون خوشحالم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏