2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047685 بازدید | 684621 پست
سلام عزیز دلم خودت خوبی. فدات اره شنبه رفتم سونو پسره.انشاله برا همه بچه ها سلامتی باشه عزیزم

مممنون عزیزم ای جانمم😍 الهی خداحفظش کنه برات آمییین

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام خانوما امروز روز ۱۲ سیکلم بود و بی بی مثبت شد .این لحظه رو برای همه منتظرا بخصوص اونایی که این ...

مبارکت باشه عزیزم با این حال خوبت دعا کن منم اخرین شانس مادر شدن و از دست ندم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکت باشه عزیزم با این حال خوبت دعا کن منم اخرین شانس مادر شدن و از دست ندم

انشالله اینبار برای توهم مثبت میشه.از خدا برات خواستم که این لحظه قسمتت بشه.انتقال دادی؟اخیرا زیاد نبودی بخاطر این اسمتو تک نکردم.

😉

سلام خانوما امروز روز ۱۲ سیکلم بود و بی بی مثبت شد .این لحظه رو برای همه منتظرا بخصوص اونایی که این ...

خیلی برات خوشحالم 

منم روز دوم انتقالم کاش زود بگذره و با خبرای خوبم بیام پیشتون

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
انشالله اینبار برای توهم مثبت میشه.از خدا برات خواستم که این لحظه قسمتت بشه.انتقال دادی؟اخیرا زیاد ن ...

من که همیشه اینجا پلاسم😂😂یه بار منفی شدم الان باز تو سیکلم فردا روز 14سیکل میرم سونو مشخص بشه کی انتقالمه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
خیلی برات خوشحالم  منم روز دوم انتقالم کاش زود بگذره و با خبرای خوبم بیام پیشتون

عزیزم منم روز سومم

چه علائمی داری؟چندتا جنین برات انتقال دادن؟چند روزه بودن جنین ها؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
من که همیشه اینجا پلاسم😂😂یه بار منفی شدم الان باز تو سیکلم فردا روز 14سیکل میرم سونو مشخص بشه کی ا ...

انشاالله که همه چی خوب پیش بره عزیزه دلم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من که همیشه اینجا پلاسم😂😂یه بار منفی شدم الان باز تو سیکلم فردا روز 14سیکل میرم سونو مشخص بشه کی ا ...

ای جانم عزیزم..انشالله که خیره

منم امروز سه روزه که انتقال دادم

عزیزم منم روز سومم چه علائمی داری؟چندتا جنین برات انتقال دادن؟چند روزه بودن جنین ها؟

ویهان برات خوشحالم شکر خدا

من درد سمت چپ دارم و احساس پری 

یبوستم برطرف کامل نشده اما شرمنده تخلیه م کمه دیروز هم یکم زور زدم نمی‌دونم جنین دفع شده یا نه .😅😅

غیر این درد معده هم دارم 

نشانه ی خاصی ندارم 

ویهان خیلی میترسم بخاطره اینکه تو دسشویی زور زدم 

بعدها انتقال چه مدت بعد رفتی دسشویی

عزیزم منم روز سومم چه علائمی داری؟چندتا جنین برات انتقال دادن؟چند روزه بودن جنین ها؟

من چهارتا ذوب کردن که یکیش از بین رفت سه تا انتقال دادن سه روزه

ویهان برات خوشحالم شکر خدا من درد سمت چپ دارم و احساس پری  یبوستم برطرف کامل نشده اما شرمنده ...

فداتشم عزیزم منم خیلی خوشحالم برات

انشالله که جفتمون با خبر مثبتی بیایم

من که بعد انتقال دوسه ساعت بعد رفتم دسشویی

شبشم رفتم ولی یبوست نشدم.چون خیلی الو و انجیر و کیوی میخورم.نگران نباش جنین که به این راحتیا دفع نمیشه.تو رحمه

مگر زنایی که طبیعی باردار میشن خبر دارن قبلش؟یا رعایت خاصی میکننن؟

همه اینا دست خداست گلم

بسپار به بالا سری

گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

خیلی برات خوشحالم  منم روز دوم انتقالم کاش زود بگذره و با خبرای خوبم بیام پیشتون

ممنون

علایم ها از هفته دوم شروع میشن.روز ۸ قبل صبحانه چشام سیاهی رفت.از هفته دوم میل غذا یکم بیشتر میشه.پوست دستم خشک شد .ورم شکم رو سری پیش هم که منفی بودم داشتم.روز ۹ و ۱۰ تکرر ادرار داشتم.ولی درد سینه نداشتم.ترشح هم نداشتم. درد خیلییی خفیف پریودی رو منم چنباری داشتم.

این درد رو سری پیش نداشتم.البته من قبل انتقال هم اون درد رو یه روز داشتم.

😉

من چهارتا ذوب کردن که یکیش از بین رفت سه تا انتقال دادن سه روزه

منم دوتا جنین سه روزه فرش انتقال دادم

علائم خاصی ام ندارم

فک کنم علائم شما هم مال داروهاست

وگرنه حالا وایه ما زوده داشتن علائم