2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047560 بازدید | 684609 پست
سلام زهرا جووون خوبی؟؟ خیلی خوشحال شدم پیامتو دیدم نی نی ت خوبه؟ جنسیتش معلوم شد؟ انشاالله به سلامتی ...

سلام عزیز دلم خودت خوبی. فدات اره شنبه رفتم سونو پسره.انشاله برا همه بچه ها سلامتی باشه عزیزم

من تازه سیکل پانکچرمو شروع کردم (۴۵روزه برام در نظر گرفته )  ولی گفت احتمالا فرش انتقال میدم . ...

بسلامتی عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر که نتیجه دیدی عزیزم من ذخیره تخمدانم ۲۲ هست و تقریبا هر دوماه پریود میشم

برای من یکم کم شد رسید به 10

ایشالا کلی جنین توپول موپولی داشته باشی

من هر هفت ماهم نمیشم فقط با پروژسترون

شمارو که میبینم روحیه میگیرم خداکنه برامنم مثبت بشه یکبار ایوای منفی داشتم ۷ ساله منتظرم ولی فقط یکب ...

توکلت به خدا باشه

من شوهرم واریکوسل داشت عمل کرد خیلی هم فرق نکرد و فاکتوراش خوب نشد

منم که خودم داغونم ولی 30 تا جنین با کیفیت خوب از 34 تا تخمک داشتم

ایشالا برات کلی جنین چاغالوی خوشگل  تشکیل میشه

برای من یکم کم شد رسید به 10 ایشالا کلی جنین توپول موپولی داشته باشی من هر هفت ماهم نمیشم فقط با پ ...

جنینام ۱۲ تان عزیزم!فدایه تو بشم خداروشکر جواب گرفتی 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
توکلت به خدا باشه من شوهرم واریکوسل داشت عمل کرد خیلی هم فرق نکرد و فاکتوراش خوب نشد منم که خودم د ...

خداروشکر عزیزم که جواب گرفتی خدا فندوقتو سالم بغلت بندازه انشالا