2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047306 بازدید | 684586 پست
مرسی عزیزم،بیا از خودت و گل پسرت خبر بده عزیزکم

سلام عليكم عزيزم 

امروز سزارين كردم از سزارين اولم خيلي راحتتر بود همه چي خيلي خوب  بود ٣٨ هفته و ٤ روز 

براي همه ي منتظرا دعا كردم انشالله همه به زودي نتيجه بگيرند 😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تبریک میگم عزیزم💗 به سلامتی قدمش مبارک گلپسرت💗

سلام عزیز دلم خوبی سوفی جان

یه دنیا دل‌نگرانت بودم احوالت چطوره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم قربونت خوبه  داپلر نه ولی سونو هیسترو شدم تقریبا مثل عکس رنگیه ولی دردش خیلییییی کم ...

خداروشکر

سونوهیستروت‌خوب‌‌بود.مشکل‌نداشت.؟

آنتی‌بیوتیک‌اینا‌خوردی؟

میگم‌ساراجان‌‌شماچندتاتخمک‌داشتی؟چندتاجنین‌شد؟

به‌نظرت‌جنین‌شناس‌های‌‌رویان‌خوبه؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
دوستای گلم عزیزای دلم خواهرای خوبم من انتقال دادم انشالله که هر چی نتیجش شد میام بهتون میگم فقط نمیگ ...

عزیزه دلم انشاالله که همین روزا با خبرای خوب خوب میایی پیشمون 

دعاگوت هستم .🙏🙏🙏😘😘😘

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خداروشکر که نتیجه دیدی عزیزم من ذخیره تخمدانم ۲۲ هست و تقریبا هر دوماه پریود میشم

سلام عریرم خوب هستید منم ذخیره م دقیقا مثل شماست ولی من پریود میشم سنم 35 هست شما چند سالتونه؟ من دوبار پانکچر کردم امسال و دو بار انتقال دادم ولی منفی شد یه بارم سال پیش آیوآی ولی نشد که نشد یه بار اول ازدواج بار دار شدم ولی هفته 9 دیگه قلبش نزد 

سلام عليكم عزيزم  امروز سزارين كردم از سزارين اولم خيلي راحتتر بود همه چي خيلي خوب  بود ٣ ...

ان شالله بسلامتی باشه خیلی کمکون کردی ممنون عزیزم. ان شالله همچی به خوبی و خوشی برات از این به بعد پیش بره

خدایا شکرت
ممنونم گلم فدات   هر وقت حوصله داشتی هر چی بلدی برام مینویسی لطفا    

تا جایی خودم تجربه کردم آروم بودن و نداشتن استرس مهمترین چیزه من بخاطر رژیمم خیلی از گرمیجات که نام میبرن نمیخوردم تو هر وعده کلی سالاد هم میخورم. سعی کردم  دو ماه اخر گوشت های گرم بخورم چندبار کبک خوردم چندبار خروس. سینه بوقلمون رو تیکه های کوچیک خرد کرده بودم تا جای گرمیجاتم رو پر کنه بخاطر دیبات خرما و شیره ها نمی خوردم پرولاکتین لب مرز بودم سیاه دانه هم نمی خوردم. فقط کنجد رو سالادهام میریختم. شیر هم هر روز میخورم. ببخشید بلند بالا شد . مولتی ویتامینم از دو ماه قبل رویال ژلی خوردم فرتیل سی ام خوردم بکمپلکس خوردم . اینا همشون با دکترم هماهنگ شده بود . هر روز هم پیاده روی سعی کردم داشته باشم . 

خدایا شکرت
سلام عليكم عزيزم  امروز سزارين كردم از سزارين اولم خيلي راحتتر بود همه چي خيلي خوب  بود ٣ ...

مبارک باشه عزیزم

قدمش پر خیرو برکت باشه براتون🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ان شالله بسلامتی باشه خیلی کمکون کردی ممنون عزیزم. ان شالله همچی به خوبی و خوشی برات از این به بعد پ ...

شوره جون شما رویان دکترتون کی بود؟؟بعد راضی بودید ازشون؟؟توجه به مریض دارن؟؟تیمی کار میکنن یا میشه فقط بایه دکتر باشی؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بچه ها نوبت گرفتن مام چطوریه؟؟مثلا بخوام انشاءالله تابستون برم الان باید نوبت بگیرم یانه هروقت رفتم ...

سلام گلم هم اینترنتی میتونی بگیری هم تلفنی . اگه دکتر خاصی میخوای یکی دو هفته قبلش بگیر که خیالت راحت باشه روزی که میخوای پر نشده باشه 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
بچه ها نوبت گرفتن مام چطوریه؟؟مثلا بخوام انشاءالله تابستون برم الان باید نوبت بگیرم یانه هروقت رفتم ...

سلام

دکترهای شلوغ را نمیدونم اما دکتر من اونجا سرش شلوغ نیست. با اینکه دکتر خوبیه . چند روز زودتر زنگ زدم وقت دادن

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ