2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047556 بازدید | 684608 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول اینکه دکتر ایمونولوژ خودش بهت باید نامه بده که دارو تهیه کنی دوم اینکه توصیه نامه ایمونولوژ بگی ...

عزیرم دکتر ایمونولوژی نامه داد به دکتر علیرضایی گفت باید دکتر زنانت بنویسه ولی علبرضایی نمینویسه....یعنی اقای سبحانی بدون نسخه بهم میده؟

من سرکار میرم.من فقط دو روز استراحت کردم روز سوم اومدم سرکار خونمونم طبقه دوم هست بدون آسانسور روزی ...

واقعا همیتجوریه شما بهترین کارو کردید من کارمم از دست دادم و همش استراحت بودم حتی غذا اینا برام میاوردن درسته مثبت شدم ولی خدا نخواست و قلبش تشکیل نشد و مجبور به سقط شدم فقط باید خدا بخواد بقیش وسیله س وقتی هم قرار شد سقط کنم اصلا باو  نمیکردم اینقد اذیت بشم همش فک میکردم من به این داروها بندم وقتی قطعش کنم سقط میشه ولی اینجوری نیس آدم الکی به خودش استرس میده که به این راحتی سقط میشه ولی اینجوری نیس من بخاطر بقایا بردنم اتاق عمل با خودم عخد بستم این سری رعایت نکنم همه رو بسپارم به خدا که انشاالله آرزوی دلم با خواست خدا یکی باشه و برام بشه انشاالله شمام این 9 ماه رو با بهترین لحظه ها بگذرونی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام‌دوستان .کسی نمیدونه که سینال اف برای آقایون خوبه یا نه ؟ به نظرتون به دکتر پیشنهاد بدم .؟

سینال اف برا دی اف ای بالا میدن 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام  دوستان کاربر داداشم (سارا جان ) انتقال دادن چی شد ؟؟

همه منتظر ساراییم   چجوری میشه فهمید چه تاریخی اینجا اومده بود چون اوایل انتقالش بود اون زمان 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ممنونم جواب دادی گلم. نه دقیق سر ساعت خوردم حتی ی دقیقه هم اینور اونور نشده. بعدشم ادامه پیدا میکرد ...

نه قرصتو ادامه بده قطع میشه

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
من خواهرم بچش خیلی بدخواب همش گریه میکرد رو تخت خودش میزاشت چون هر یه ربع داشت گریه میکرد. دختر عمم ...

آره دقیقا دوست منم برا سیسمونیش تخت کنار مادر گرفت ولی نتونست استفاده کنه دوهفته بعد از این گهواره ها سفارش داد حالا به منم میگه خیلی خوبه توام بگیر

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام دیدی گفتم بهت چقدر خوشحال شدم😍 خدا رو شکر که بخیر گذشت مراقب باش انشالله بسلامتی میگذرونی 😘

فدات بشم انشاءالله برا همگیمون این روزا به خیر وخوشی میگذره ونی نیامون صحیح وسلامت میان تو بغلمون خیالمون راحت میشه🤲🏻😍

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اره که عکسشو گذاشته بودین البته مال من دوقلوییشه

مبارک باشه عزیزم انشاءالله بسلامتی ودل خوش استفاده کنی از ۲۰ روز دیگه 😍😍😍

به سلامتی گلم سونوی واژنال ۳۲ شد؟

آره عزیزم واژینال گفت الان خوبه احتیاجی به دوختن یا حلقه نداری ولی مرتب چک بشی بهتره دوهفته دیگه باید برم پیشش

نه عزیزم مطمئن نیستم چند روزه ولی همون روزی که بهم گفتن بیا نتیجه جنین هارو بگیم گفتن برو انتقال بده ...

انشاءالله بارداری عزیزدلم خیالت راحت 

از روزی که پانکچر کردی تا روزی که رفتی برا انتقال حساب کن ببین چندروز میشه سنِ جنینت میشه همون