2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047391 بازدید | 684597 پست
بله پروژسترون و استراحت هیچ داروی دیگه ایی نداره آمپول و شیاف فرقی نداره فقط اثر گذاری آمپول سریعتره ...

اها قربونت .....من اکتوژست گرفتم .....تو چی میزاری عزیزم؟.....سیکلوژسته؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
کدوما؟ خواهرزادم بد قلق بود اصلا نخوابید داخل گهواره یکی گرفته بود تاب تاب میخورد

از اینا شوره جونم، خواهرت از اینا گرفته بود؟

تعریف اینارو زیاد شنیدم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزدلم من اوایل هماتوم داشتم که تا ان تی برطرف شد خداروشکر ولی متاسفانه دوشنبه رفتم سونو گفت د ...

اها متوجه شدم عزبزم.....ایشاله که بر طرف میش....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
آره عزیزم من از اول واژینال سرویکسمو اندازه زدن که از اولم کوتاه بود ان تی ۳۰ بود الانم ۲۸ دکترم ارج ...

باشه خواهرجون ممنون از راهنماییت....ایشالله نینی هامون سالم بیاد بغلمون....الان امپول پرژیترن و شیاف چن تا میزاری؟

اها متوجه شدم عزبزم.....ایشاله که بر طرف میش....

انشاءالله برا هممون🤲🏻🤲🏻🤲🏻

من از استراحت مطلق متنفرم ولی متاسفانه شرایط یه جوری دست به دست هم میده که مجبورم کنه تو جا بخوابم هم هماتومم هم سرویکس😂🤨

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ممنون عزیزم از علایم حدس میزنید ک باردار باشم؟؟ جنینام دوروزه یا سه روزه بودن واقعا از خودم حرص ...

منم نپرسیدم خودشون تو اتاق عمل گفتن

گفتن دو روزست

از علائم نمیشه گفت 

امیدوارم باردار باشی مامان شه باشی 

همرو خوشحال کنی... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
باشه خواهرجون ممنون از راهنماییت....ایشالله نینی هامون سالم بیاد بغلمون....الان امپول پرژیترن و شیاف ...

انشاءالله 

آمپول ندارم فقط ۲تا شیاف دارم از ان تی به اینور تقریبا دکترم آمپولو قطع کرد فقط شیافامو گفت ادامه بدم 

سلامممم عزیزم چطوری مامان خانومی؟ بچه داری چطوره؟ یادمون کردی؟ 

سلام مهربونم، من اسم تمام منتظرای این تاپیک رو وقتی بستری شدم نوشتم رو کاغذ تا اخرین لحظه باورکن دعا کردم حتی تو اتاق عمل هرکی تو ذهنم بود از اون کاغذ اسم بردم وقتی صدای گریه هاشو شنیدم الهی که قابل باشم و خدا صدامو بشنوه و همگی تا اخر همین امسال مامان بشید

بچه داری بعد این همه انتظار لذت بخش ترین کار دنیاس الهی خیلی زود تجربه اش کنی عزیزکم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام مهربونم، من اسم تمام منتظرای این تاپیک رو وقتی بستری شدم نوشتم رو کاغذ تا اخرین لحظه باورکن دعا ...

خداوند فرزند زیبات رو برات حفظ کنه و سالم و سلامت باشه 

مرسی از دعات گل جانم... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام به روی ماهت عزیز دلم....چقد خوشحال شدم اسم کاربریتو دیدم ....خوبی گلم ؟نینی جون کی به دنیا اومد ...

قربونت ممنونم....دخترم 7 ماهشه الان...انشاله دوقلوی شما هم سلامت به دنیا بیان

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
باسه عزیزم هفته دیگه میرم ببینم دکتر چی میگه...عملش سخته،؟

نه عزیزم با بیهوشیه  فقط یکی دوروز لکه بینی داری و احساس سنگینی تو واژنت بعدش اوکی میشه ایشالله که خیره

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
الهی دورش بگردم زودی جون میگیره نگرانش نباش  برامن متاسفانه آزمایش ان تیم جلوی سرکلاژو گرفت سن ...

مرسی قربونت برم، آره جون میگیره اما خوب اگه 1 هفته دیگه میموند اون تو بیشتر جون میگرفت، بعضی دکترا تا هفته 22 هم انجام میدن اما خوب یکم ریسکش بالاس اکثرا میگن حلقه، اشکال نداره هرکاری شد انجام بده چون یهو کم شده دوباره خودتم پافشاری کن که برات انجام بدن حتما عزیزم

عزیزم ان شاالله برات سبب خیر بشه. پی ار پی چطور بود؟ درد داشت؟

یه دنیا مهربونم که همیشه بفکرمی انشاالله خدا حاجت دلتو بده مهربونم 

لایک می‌کنی می‌دونم که مثل خواهر پیگیر منی و محبتت و ابراز می‌کنی

ن عزیزم دردش در حد همون گامتی که برا باز کردن دهانه رحم انجام میدن برا اونه 

مثل آی یو آی هستش تزریقش

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ای وای عزیز دلم من فک کردم ختنه اش کردی ....خوب ایشالله میکنی به سلامتی باز میام بهت تبریک میگم .... ...

مرسی مهربونم،چیکا جون ختنه کرده پسرشو من ازش سوال کردم فکر کردی انجام دادم. 

بعد این که دید هماتوم داری باز کم کرد؟ یا قبلش؟ باید بری ببینی چی میگه، به نظرم 1 دونه شیاف برای 2 قلو اونم با وجود هماتوم کمه، آمپول هفتگی هم نداری؟