2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
عزیزم شما هماتومتون هنوز عست؟من دیروز رفتم سونو ان تی که گفت هماتوم داری......هماتوم شما اندازه اش چ ...

سلام عزیزدلم من اوایل هماتوم داشتم که تا ان تی برطرف شد خداروشکر ولی متاسفانه دوشنبه رفتم سونو گفت دوباره هماتوم دارم الان ۲۰ هفته ام من اندازه اش ۴۳ در۲۹ بود 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سرویکس منم ۲۸ شده..   سونوی واژنال بهت گفتن ؟......دکترت چی گفت بهت؟.....من هنوز دکترم رو ...

آره عزیزم من از اول واژینال سرویکسمو اندازه زدن که از اولم کوتاه بود ان تی ۳۰ بود الانم ۲۸ دکترم ارجاع داد برا پریناتولوژ برم پیشش ببینم چی میگه چون وقت سرکلاژ گذشته گفت شاید برات حلقه بذارن حالا فردا میرم ببینم چی میگه دکتر برا من نی نیم ۱ دونه اس شاید بتونم کج دار مریض با همین سرکنم تا آخرش اونم با استرس ولی شما دوقلو داری حتما سرکلاژ کن خیالت راحت میشه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
چرا کسی جوابمو نداد   یه دونه جنین فقط دارم دکتر گفته سیکل طبیعی برات انتقال بدیم....یعنی چی ا ...

عزیزم من سیکلم طبیعی بود مثبت شدم دکتر من بیشتر با سیکل طبیعی انتقال میده بنظر من بهتره نگران نباش اصلا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خیلی زود زدی عزیزم چرا اینقدر زود بی بی میزنید. ان شالله نتیجه آزمایشت مثبت باشه

آخه فک کردم اگه حامله باشم باید الان هم نشون بده

بنظرتون پس فردا بزنم جواب میده

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
سلام عزیزم گفتم بهت خبر بدم من‌امروز رفتم پیش پریناتولوژیست مجدد سونو کرد و همون ۲۸ بود ولی گفت من س ...

سلام نورا جونم انشاءالله که خیره منم برا فردا وقت گرفتم برم پیش پرناتولوژ ببینم چی میگه دلم طاقت نیاورد تا یکشنبه صبر کنم منم احتمال میدم باتوجه به هفته ام بگه با همین سر کن تا زایمانت 

شیاف وآسپرینو تا الان نداشتی؟ 

اهان ...منم ی امپول با ی شیاف داشتم لکه بینی شروع شد کردش دو تا امپول ی شیاف.....اره میدونم پرژسترن ...

بله پروژسترون و استراحت هیچ داروی دیگه ایی نداره آمپول و شیاف فرقی نداره فقط اثر گذاری آمپول سریعتره. برای  من شیاف خارجی نوشته من خودم بسته اخری رو خارجی گرفته بودم احساس می کنم بهتره

خدایا شکرت
سلام دوستان امشب شب هشتم  انتقالم بود  بی بی چک زدم منفی شدجنینام سه روزه بودن فک کنم

چقد زود زدی عزیزم من جنینام بلاست بودن روز ۱۰ زدم حد اقل وایستا روز ۱۲ انتقال با ادرار صبح بزن ان شاالله مثبته

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم زود زدی ایشاالله مامان شدی منم س تا انتقال دادم...  جنین هات چند روزه بودن ؟!

ممنون عزیزم از علایم حدس میزنید ک باردار باشم؟؟

جنینام دوروزه یا سه روزه بودن

واقعا از خودم حرصم میگیره ک چرا اصن نپرسیدم جنینام چندروزه هستن

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
سلام عزیزدلم، من هنوز ختنه اش نکردم انشالله یکی 2 هفته دیگه قربونت برم نگران نباش اینجا 90درصد بچه ...

ای وای عزیز دلم من فک کردم ختنه اش کردی ....خوب ایشالله میکنی به سلامتی باز میام بهت تبریک میگم ....قربونت برم خیالم رو راحت کردی.اره استراحتم که زیاده .......فقط دکترم ی هفته است امپولم رو قطع کرده فقط روزی ی شیاف دارم ....حالا تا برم دکتر هفته دیگه کم نباشه؟.....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
حلقه هم خوبه، من شنیدم بیشتر استراحت میخواد حلقه نسبت به سرکلاژ نمیدونم درسته یا نه، فقط به یه نحوی ...

الهی دورش بگردم زودی جون میگیره نگرانش نباش 

برامن متاسفانه آزمایش ان تیم جلوی سرکلاژو گرفت سندروم داون که مثبت شد دکترم گفت بعد جواب سلفری اگه دوباره پایین بود سرکلاژ میکنیم ولی بعد سلفری رفتم سونو شده بود ۳۳ که دکترم گفت دیگه نمیخواد ۳۳ خوبه ولی باز دوباره دوشنبه که رفتم شده ۲۸ الان ۲۰ هفته ام دیگه فکر کنم از وقت سرکلاژ گذشته دیگه

سلام عزیزم چقدر خوشحالم دیدم تیکر بارداریت رو ....بهدسلامتی

سلام به روی ماهت عزیز دلم....چقد خوشحال شدم اسم کاربریتو دیدم ....خوبی گلم ؟نینی جون کی به دنیا اومد.....اره فدات شدم خدا رو شکر بار دارشدم .....خیلی ممنوننم ازت 

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
حتما سرکلاژ کن عزیزم، چون دوقلو هم داری خطرناکه کوتاهی سرویکس

باسه عزیزم هفته دیگه میرم ببینم دکتر چی میگه...عملش سخته،؟