2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست
سلام گلم ختنه پسرت مبارک باشه.....من دوروز سونو ان تی داشتم ....دوقلو باردارم ....برام نوشت هماتوم ۳ ...

سلام عزیزدلم، من هنوز ختنه اش نکردم انشالله یکی 2 هفته دیگه

قربونت برم نگران نباش اینجا 90درصد بچه ها هماتوم داشتن فقط باید مواظب اندازش باشی و کنترلش کنی بزرگ نشه خدایی نکرده،شیاف و آمپولت و به موقع مصرف کن حسابی هم استراحت کن فقط برای گردش خون هر 2 سعا یه دور تو خونه بزن همین

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره اتفاقا تو خونه به دارم ...الان رفتم خوردم

سلام عزیزم چقدر خوشحالم دیدم تیکر بارداریت رو ....بهدسلامتی

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
رفتم تحقیق کردم دیدم همون هماتومه نیلدا جونم که دوباره به وجود اومده ولی دکترم یه جور دیگه گفت بهم ک ...

حلقه هم خوبه، من شنیدم بیشتر استراحت میخواد حلقه نسبت به سرکلاژ نمیدونم درسته یا نه، فقط به یه نحوی کنترلش کنه چون منم همش مشکل سرویکس داشتم اما دکترم گفت نمیخواد سرکلاژ بشی

بچه من هفته 37 دنیا اومده اما انقد ضعیفه بعد 20 روز لباسای 2صفر هم براش تا میزنیم تنش میکنیم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سه تا انتقال دادم گاهی کمردرد و گرفتگی زیردل مثل روز اول پریودی دارم

عزیزم زود زدی

ایشاالله مامان شدی

منم س تا انتقال دادم... 

جنین هات چند روزه بودن ؟! 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
فدات شم عزیز مهربونم ...فعلا که سرویکسم کوتاه شده .....برم ببینم دکار چه خوابی برام دیده محتاج دعاها ...

حتما سرکلاژ کن عزیزم، چون دوقلو هم داری خطرناکه کوتاهی سرویکس

من که گرفتم عزیزم مارک میلاد فک کنم دختر خالم واسه نینیش گرفت خیلی راضی بود

مبارکت باشه عزیزدلم منم از این گهواره ننو ایا میگیرم شنیدم خیلی خوبن

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
۱۲تومن بله چندتا از دوستام اونجا زایمان کردن خودمم هرهفته nst میرم اونجا

عزیزدلم انشاءالله بسلامتی زایمان کنی ونی نیتو بغل کنی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مبارکت باشه عزیزدلم منم از این گهواره ننو ایا میگیرم شنیدم خیلی خوبن

بسلامتی گلم😘😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من یه امپول داشتم با خونریزی شد یک امپول و دو تا شیاف. دیروز گفت با دو تا شیاف ادامه بده. اگر لک مشک ...

اهان ...منم ی امپول با ی شیاف داشتم لکه بینی شروع شد کردش دو تا امپول ی شیاف.....اره میدونم پرژسترن رو جفت تولید میکنه.....ولی الان این دوستمون گفت  برای هماتوم از پرژسترون استفاده میکنن....به خاطر همین شک کردم ......

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
فدات شم عزیز مهربونم ...فعلا که سرویکسم کوتاه شده .....برم ببینم دکار چه خوابی برام دیده محتاج دعاها ...

خواهری چند شده سرویکست؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنون عزیزم آره به لطف خدا الان خییلی بهترم دلم آرومتر شده اااای ووووای بخدا خیییییلی نارحت شدم طفلی ...

نیکاد جونم از خدا میخام خیلی زود معجزه کنه برات ونی نیتو بذاره تو دلت انشاءالله