2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047322 بازدید | 684589 پست
معلومه که میشه عزیزم منم هفت سال منتظر بودم تمام حرفاتو درک میکنم میدونم چی کشیدی ولی از رحمت خدا نا ...

عزیزم برامون دعا کن مخصوصا سر زایمانت خودت میدونی که ماها چه کشیدیم 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام گلم تاجایی ک من میدونم بله مثل غربالگری اول هستش سونو شکمی اول سونو بعد با جوابش ازمایش  ...

ممنونم عزیزم ❤️ من ۸ بهمن جنسیتشو میفهمم هنوز نه انتخاب نکردم اما انتخاب کنم میام میگم ❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رکسانا جون واقعا نمیشه حالمون خیلی بده از لحاظ روحی افسرده شدیم بخدا هرچی کنیم باز فکرش واینکه تواین ...

میدونم منم مثل خودتونم دیگه همه این دردا روکشیدم تازه بدترش ک تخمک اهدایی ولی خب توبگو چیکارکنیم باغصه و گریه حل میشه اخه

ممنونم عزیزم ببخشید خیلی سوال پرسیدم ازت 🥴  برا منم فقط سونو نوشته و اکو قلب آزمایش ندارم ! پ ...

خواهش میکنم عزیزم بپرس گلم هر سوالی داری. بله عزیزم همون موقع جواب رو میدن بعدش اولین زمان وقت میگیری میبری پیش دکتر متین 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
@یامنان     @آلوچه2     چراانقدناامیدین چرا اشک و زاری😭😭😭منم یه ساعت ...

زود زدی بیبیچکت و عزیزم وایسا روز ۱۲ بزن ناشتا

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
حتما میرسه ❤️ میفهمم خیلی سخته خیلی ناراحت کننده اس اما بابد روو خودت کار کنی عزیزم فقط برای شما نیس ...

من هیچ وقت یادم نمیره یکی که عروسیش بامن بود همش چشمش رو من بود که کی باردار میشم وقتی اون زودتر از من باردار شد اومد خونمون وبه روم اورد هیچ وقت یادم نمیره که میخواست بارداریشو به روم بکشه واقعا دلم شکست از این رفتار زنندش

میدونم منم مثل خودتونم دیگه همه این دردا روکشیدم تازه بدترش ک تخمک اهدایی ولی خب توبگو چیکارکنیم باغ ...

عزیزدلم نه حل که نمیشه شاید یکم با گریه ارومتر شیم مردیم از بس تو خودمون ریختیم

میدونم منم مثل خودتونم دیگه همه این دردا روکشیدم تازه بدترش ک تخمک اهدایی ولی خب توبگو چیکارکنیم باغ ...

انشاءالله که تومثبت میشی بی بی چکو زود زدی

بچه هایی که مام میرین میشه یه کم درباره هزینه ها اطلاعات بدین؟ من چند وقتی زیر نظر آزاده حسینی بودم ...

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
سلام  خانوما کسی pgs(تشخیص سلامت کامل جنین)انجام داده ؟هزینه اش خیلی بالاس بنظرتون تامین اجتما ...

سلام، برای مراکز خصوصی که تامین اجتماعی قبول نمی کنند، من خصوصی می رفتم قبول نکردن، ولی مراکز دولتی رو نمی دونم، منم برای تشخیص سلامت جنین pgd انجام دادم که دکترم می گفت در واقع همون pgs هست، برای 16 تا جنین 30 میلیون برای pgd بدون هزینه تخمک کشی و انتقال ازم گرفتن، البته این هزینه برای تقریبا یکسال پیش بود، الان فکر می کنم بیشتر بگیرن.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
خواهش میکنم عزیزم بپرس گلم هر سوالی داری. بله عزیزم همون موقع جواب رو میدن بعدش اولین زمان وقت میگیر ...

ممنونم عزیزدلم لطف کردی واقعا😘❤️

سلام عزیزدلم الهی که حق خانم فاطمه ازهرا انتقالت مثبت میشه وتا چندوقت دیگه شما میای از لذتای بارداری ...

عزیزم نگران نباش سرویکست که تا هفته ۲۲ دکتر کاربلد  میتونه سرکلاژ کنه

نشد پساری میذاری

هماتومم که قربونش برم هممون در هرابعادی داشتیم فقط پروژسترون و استراحت

مایع دور جنینم فقط و فقط مایعات هرچی بیشتر بهتر

من روزی ۵لیتر اب خوردم 

برای سوراخ قلبم بهترین تایم اکو ۲۴ که همش تشکیل شده نمیدونم چرا این دکترا زود میفرستن بعد کلی استرس میدن تا تکمیل شه من خودم ۲۷ رفتم همه چی اوکی بود نگران نباش همش به خی  میگذره وبی حتما مایعات بخور خیلی خوبه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا