2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047321 بازدید | 684588 پست
سلام بانو خوبی  تو حالت تهوعت خوب شد ؟؟ من خیلی حالم بده احساس میکنم بدتر شدم  هیچی نمی ...

من استفراغ خیلی کم دارم اما تهوع زیاد بود یکم کم شده اما نه اونجورا ....امپول دمیترون بزن عضلانی غذا  نخوری که نمیشه محبوریم من دوسه روز یه بار امپول می زنم با سرم نه ...سرم اثرشو کم‌میکنه ..بقیه روزا هم قرص شو می خورم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان گلا یه راهنمایی میخام ازتون بنطرتون گهواره بخریم خوبه؟ استفاده داره یانه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

دوستان عزیز یه سوال داشتم، من الان سه روز بعدغذا یا حتی آب خوردن بالای معدم درد میگیره نمیدونم چیکتر کنم الان تو هفته ۲۶ هستم. کسی مشکل من براش پیش اومده؟

و خدایی که در این نزدیکیست
منم الان ک روزدهم بود بی بی چک گذاشتم و منفی بود😭😭😭😭نمیدونم دیگه چیکارکنم خسته شدم دیگه اخه چراخ ...

رکسانا جون زود زدی حداقل میزاشتی ۱۲ به بعد میزدی

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام دوستای عزیزمممم خوبید همگی؟؟ از قدیمی های سایت کیا هستن؟؟ ماشالا جون پروانه جون الهام جون تیناگ ...

عزیزم چرا سقط داشتی توی چند هفته ؟

منم توی 25 هفته سقط داشتم حال منم اصلا خوب نیست 

هیچی آرومم نمیکنه فقط دلم میخواد سریع تر بتونم انتقال بدم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
حس بدیه منم بعد از دو باری که منفی شدم ناامید ناامید شدم. ای کاش ما هم زودتر بچه دار بشیم منم این ...

سلام عزیزم خوبی چه خبر 

کی میری دوباره واسه انتقال ؟؟

انشاالله به زودی مامان میشی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام  خانوما کسی pgs(تشخیص سلامت کامل جنین)انجام داده ؟هزینه اش خیلی بالاس بنظرتون تامین اجتما ...

من از یکی از نی نی سایتی ها ک تو بیمارستان بقیه الله جدیدا انجام داده پرسیدم واسه دوتا جنین ۴ تومن 

حس بدیه منم بعد از دو باری که منفی شدم ناامید ناامید شدم. ای کاش ما هم زودتر بچه دار بشیم منم این ...

من سه تا انتقال دادم نشد دیگه جنین ندارم مشکل از شوهرمه دیگه کم اوردم و افسرده شدم ..کاش یه معجزه بشه هر روز ی که زندگی میکنم برام جهنم 

سلام دوستان گلم

داستان من از این قراره که دو بار پانکچر شدم تو پانکچر اول خیلی نا امید شدم چون فقط یه تخمک بود و یه جنین. که متاسفانه انتقال ناموفق بود.

ولی خبر خوب اینه که قبل پانکچر دوم نزدیک ۵ ماه اصلاح سبک زندگی داشتم پیاده روی، خوردن بادام خیس خورده،جوانه گندم و ماش. که با تلاشهای خودم و داروهای مکمل و البته تلاش پزشکم ۴ جنین تشکیل شد. که این ماه دوتاشو انتقال دادیم که امروز جواب مثبت بود.

و اما علائمم و رعایتهام

۱. استفاده از توالت فرنگی

۲. مصرف غذاهای آبکی (سوپ)

۳. انجام ندادن کارهای سنگین

۴. از پله ها بالا و پایین نرفتن

۵. مصرف نکردن شیرینی جات

۶. خوردن آب و نشاسته

علائم

گرفتگی پایین دلم مثل پریودی

کمر درد خیلی شدید از روز ۹ انتقال

تشنگی بیش از اندازه

روزهای آخر گرسنگی

و البته بگم دنبال علائم نباشین. خدا بخواد میده. شاد باشین و امیدوار تا لحظه آخر.

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
من سه تا انتقال دادم نشد دیگه جنین ندارم مشکل از شوهرمه دیگه کم اوردم و افسرده شدم ..کاش یه معجزه بش ...

عزیزم منم دوبار منفی شدم حاله خوبی ندارم هر روزم شده فکربچه دیگه از مردم هم فراری شدم از پس بهم ترحم کردن فقط خدا معجزشو شامل حالمون کنه.شما با چه دکتری انتقال دادین؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم منم دوبار منفی شدم حاله خوبی ندارم هر روزم شده فکربچه دیگه از مردم هم فراری شدم از پس بهم ترحم ...

منم از خانواده خودمم فراری ام ..خدا واسه هیچکس این روزا رو نخواد حالم و روز خوبی ندارم دیگه جنینم ندارم انگار به ته دنیام رسیدم ..همه اون بدوبدو و دکتر و درد و عمل هزینه همش الکب بود...انتظار ...ترحم دیگران دلم میسوزونه 

سلام گلم من مام رفتم و مشکل ایمنی هم داشتم و دکتر علیرضایی برام پردینزون تحویز کرد واز  هفته دو ...

آنا جون غربالگری دوم دارم من میخواستم ببینم مثل غربال اوله ؟ یا فقط سونو ؟ آزمایش خون داره ؟ و اینکه بعدش باز جوابش طول میکشه تا بیاد؟ باید دوباره بعدش از دکتر متین وقت بگیرم برم پیشش؟؟؟ اکو قلبم همون موقع توو مرکز جوابشو میدن ؟؟؟؟ سونوش واژیناله یا شکمی؟ میخواستم لطفا راهنماییم کنی عزیزم هرچی از غربال دوم و اکو قل که میدونی 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍