2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047238 بازدید | 684581 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لاغر کنی خیلی  خوبه بزار برای اخری ها محکم کاری بشه. ان شالله کارهات به آسونی برات پیش بره

اره خودمم همین قصد رو دارم دیگه اینهمه کارکردیم ازمایشکا وهیسترو و... حالا قراره قبل انتقالم برم سرم بزنم گفتم یکم لاغرکنم دکترگفته دیگه حرفی نمونه واسه اخری ها.فقط خداکنه همت کنم دیگه لاغرشم

دوستان من ازمایش ایمنی و انعقادی دادم و فهمیدم مشکل دارم و یک انتقال منفی هم دارم و قرار دوباره برم ...

سلام اراد جون خوبی ؟خداروشکر مشکل تو پیدا کردی ان شاءالله اینبار دیگه مثبتی ...من پردنیزلون می خوردم اینو که گفتی نمی دونم چیه

سلام عزیزم خوبی؟ نمیخوای آزمایش بدی؟  علاعمی داری؟ من که هیچی یعنی دریغ از یه درد و گرفتگی تو ...

عزیزم خوبی؟؟شما با دکتر رزاقی انتقال دادین؟؟میشه بپرسم که چطور دکتریه؟؟کاربلده؟؟آمار مثبتاش چطوره؟؟جنین شناسشون چطور؟؟کدوم مرکز هستن ایشون؟؟آخه مشکل ایمنی دارم ببینم چطورن ممنون میشم جواب بدهید 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
دوستان من ازمایش ایمنی و انعقادی دادم و فهمیدم مشکل دارم و یک انتقال منفی هم دارم و قرار دوباره برم ...

عزیزم شما با علیرضایی راضی هستی؟؟مرکز مام که میری خوبه؟؟توجه داره به مریض وقت میذاره؟؟

سلام گلم من مام رفتم و مشکل ایمنی هم داشتم و دکتر علیرضایی برام پردینزون تحویز کرد واز  هفته دوازدهم بارداری هم هیدروکسی کلروکلین دارم میخورم همراه پردینزون هیچ سرمی هم نداشتم در صورتی که قبلا با دکتر عارفی بودم و این سرم اینترالیپید هم داشتم و منفی شدم اینبار بدون سرم مثبت شدم خداروشکر. مرکز مام فقط سرم رو قبول نداره و اینطور نیست که اینجا بعضی دوستان گفتن به ایمنی انعقادی اعتقاد ندارن. دارن ولی به سرم اعتقاد ندارن چون میگن ضررهاش خیلی بیشتره و اثبات شده نی که درمانی داره و فقط در حد مقالس برای انعقادی هم درمانش همون آمپول انوکسا و آسپرین هست که تجویز میکنن. این تجربه من بود گفتم بگم شاید به درد کسی بخوره انشالله موفق باشی و بزودی دامن شما و بقیه منتظرا سبز بشه🥰

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
عزیزم شما با علیرضایی راضی هستی؟؟مرکز مام که میری خوبه؟؟توجه داره به مریض وقت میذاره؟؟

عزیزم دکتر من هم علیرضایی هست، بحث ایمنی رو برای انتقال اول قبول ندارن، من انتقال دومم گفتن بهتره چکاب ایمنی هم بشی، بهم انوکسا و اسپرین هم دادن

الان برای انتقال سوم هم گفتن پردنیزولون میدن و هم اینکه یک دکتر دیگه برای چکاپ کامل ایمنی معرفی کردن خودشون

سلام عزیزم خوبی ان شاالله خودمونم شنبه خبرخوش بدیم😍😍😍😍میگم من رگای سینه م خیلی متورم و واضح شده ...

وای رکسانا جون منم دفعه آخر که مثبت شدم اینجوری بودم

به دلم افتاده مامان شدی😍😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مامانای باردار بیاین بگین تصمیم دارین اسم بچه هاتونو چی بزارین ؟ منکه خودم تصمیم آنیل هست  نظ ...

خیلی قشنگه😍😍

الهی سالم بغلش کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

وقت هم میگذارن، من از اول تو مرکز مام بودم، هزینه هاش خیلی بالاست، ولی نسبتا مرتب و تمیزه، اینجوری هم نیست که هر کی بره این مرکز نتیجه مثبت بگیره

عزیزم دکتر من هم علیرضایی هست، بحث ایمنی رو برای انتقال اول قبول ندارن، من انتقال دومم گفتن بهتره چک ...

ممنون عزیزم من دوتا انتقال منفی ویه سقط داشتم از لحاظ ایمنی مشکل دارم برای همین.شما میدونین دکتر رزاقی چطوره؟؟