2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047605 بازدید | 684617 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم کلا بعضی دکترا روال کارشون اکو هست اما فککنم ای وی اف بیشتر من خواهر و دوستام و هرکی میشناسم ک ...

من تا الان فکر میکردم که فقط برا ای وی اف غربال دوم و اکو‌ میدن خب پس خیالم راحت شد 😁😁😁😁 ایشالا که به سلامت و دل خوش هممون طی کنیم این دوران و فقط میخوام بغل بگیرمش همین 🤲🏻❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

یه سوال دیگه بعد تزریق انوکسا استراحت یا دراز کشیدن نیازه خیلی میسوزه بار اولمه زدم انتقال قبلیم نداشتم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
فکر نکنم عزیزم البته عفونت ممکنه ایجاد زخم و نشتی کیسه آب و اینا بکنه شاید از عفونتته فدات شم مای ...

نشتی نداشتم خداروشکر همون موقع تست آمینوشور ازم گرفتن منفی دراومد 

عدد ننوشته فقط زده مایع دور جنین کمتر از نرمال 

هماتوممو زده ۴۳  در۲۹ در لبه جنینی جفت بزرگه بنظرت؟

عزیز من میگم مگه میشه تو فاصله ۶ روز این همه اتفاق بیفته هفته پیش سه شنبه رفتم آنومالی هیچ کدوم اینا نبود دیروز رفتم یه دفعه همش دراومد🤨 آخه مگه میشه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
چشم عزیزم حتما ولی مطمئن باش خوبه قول میدم بهت براماها چیزای اصلی خداروشکر خوبه به این فرعیا بس که ا ...

مرسی عزیزم از دلگریمت ایشالا برا هممون به خیر بگذره واقعا🤲🏻❤️😘

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
والا بستگی ب دکترا داره بعضیا تا 16 هفتگی بعضیا تا 23 هفتگی نظرا متفاوته اشکال نداره حلقه پساری ه ...

درد اینا داره؟ بعدش استراحت میخواد؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
DFIکه اصلا از ما نخواستن انجام بدیم  وضعیت تخمکم والله نگفتن خوبه یا بده  میگفتن جنین شن ...

ایشالا بهترین اتفاق ها برات بیفته عزیزم

توکل به خدا

تو همه تلاشت رو کردی  

یه سوال دیگه بعد تزریق انوکسا استراحت یا دراز کشیدن نیازه خیلی میسوزه بار اولمه زدم انتقال قبلیم ندا ...

نه استراحت نمیخواد فقط جای آمپول با پنبه فشار نده من انجام دادم کبود شد کلا درد داره آنوکسا زیاد بهش فکر نکن

ماشالا جون به منم از امشب برا پنج شب کرم واژینال داده عفونت دارم ! ازش پرسیدم خطرناک نیست برا بچه فل ...

من با اپلیکاتور میزنم ولی خیلی کم میبرم داخل 

خانوما  بعدازانتقال صبحانه عسل  میشه خورد؟

اره عزیزم من هرروز بعد انتقال عسل و‌سرشیر خوردم 

سلام خانوما شرمنده تا کی باید شیافت استفاده کنیم روزی انتقال دادم دکترم گفت بعد از ازمایش ۲۰ روز دیگ ...

سلام

بستگی به تجربه و نظر دکترت داره و شرایط جنین و رحمت

تو این موارد حساس فقط از دکترت یا مامای مورد تاییدش نظر بخواه عزیزم

من هنوزم دارم استفاده می کنم

شما هم‌مثل منی متل منم ۳۴ بود یهو دیروز گفت ۲۸ ، شما استراحتی؟ 

نه عزیزم من استراحتی ندارم براچی آخه انقدر بالا پایین میشه برامن ان تی ۳۰ بود بعد رفت رو ۲۸ دوباره شد ۳۳ دیروزم ۲۸ مگه میشه آخه اینجوری