2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047627 بازدید | 684620 پست
سلام عزیزدل مهربون. الحمدالله گلم شکر. نی نی هاهم بدنیستن خاله جون روز به روز شیطون تر میشن😂❤️

ای جوووووونم دلم تا باشه از این شیطونیا😍😍😍

زیر سایه امام زمان سلامت باشن همیشه الهی🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم یکم بعد شیاف سوزش دارم ویزیت بعدی برم بگم چک کنه دکتر ...برا طول سرویکس هم نگرانم چون استراحت مط ...

مگه سرویکست چنده عزیزم؟ شکمی انجام دادی؟؟ اونقد سوزش هیچی نیست عزیزم اما به دکترت بگو من خیلی دردش زیاد بود خیلی عجیب هرچی دراز کشیدم اینور اونور هیچ فایده نداشت! ایشالا به سلامتی هممون بگذره این روزا و منتظرا هم به زودی دامنشون سبز شه 🙏

نمیدونم چرا واس ما اینجور شد 😣 چقد دلم شکست بعد اونهمه زحمت 

عزیزم دلیل دیگه ای داره که باید پیداش کنین

DFI و وضعیت تخمک رو بررسی کنین و یا راجع به جنین شناستون تحقیق کنید شاید کارش رو خوب بلد نباشه

عزیزم دلیل دیگه ای داره که باید پیداش کنین DFI و وضعیت تخمک رو بررسی کنین و یا راجع به جنین شناستون ...

DFIکه اصلا از ما نخواستن انجام بدیم 

وضعیت تخمکم والله نگفتن خوبه یا بده 

میگفتن جنین شناسای رویان خوبن 

نمیدونم واقعاا هرچی خدا بخواد 😔

البته خب من چهار تا تخمکم ب ازمایشگاه واس تزریق رسید که دوتاش با کیفیت متوسط جنین شد دوتاش نه

امروز روز  نهم انتقالمه.روزها خیلی دیر سپری میشه... انشالله خدا هیچکدوممون رو توی این مسیر ناا ...

اره واقعا خیلی سخته روزای انتظار ایشالا نتیجه انتظارتو با خبر خوش میبینی❤️ عزیزم اگه میتونی تحمل کن تا روز ازمایشت اگه نمیتونی بچه ها از روز ۱۰ تا۱۲ بیبی گذاشتن اما بازم بستگی داره به نظرم اگرم میخوای بزاری یه روز قبل ازمایشت بزار

شرایطتت چطوریه، ؟ جنین تشکیل نمیشه؟

بار اوله که میکرو کردم عزیزم 

هست تا تخمک گفتن ازم گرفتن 

بعد روز انتقال بهم گفتن چهار تاش از بین رفته و چهارتاش مونده واس تزریق 

دوتا تشکیل شد با کیفیت متوسط 😢

من امروز رفتم سونو روز ده سیکل اندومترم 6بودبرا پنج روز دارو داد دوباره برم سونو ولی گفت رحمت خیلی خوب هیچ مشکلی نداره  کسی اینجا قرص واژینال سید نافیل داشته اونو برا چی دادن 

وای انکسا چقدر درد داره😢😢😢😢😱😱😱

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
گلم علایم داری؟ حس خوبی دارم به مثبت شدنت

والا علائم هیچ ندارم همین دیروز نگرانم کرد به بچه های گروه گفتم گفتن اشکالی نداره فقط از دیروز تا حالا یه کم کمردرد دارم شبیه قبل پریود حتی لاغرم شدم