2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
عزیزم شکمی انجام میشه دیگه از بعد ۸ هفته سونوها شکمیه فقط درموارد استثنا مثلا مثل من هرسری میرم سروی ...

مرسی عزیزم دعا کن برام هم اکو هم غربال دومم خوب باشه طاقت استرس ندارم اصلا !

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
من برای طول سرویکسم واژینال انجام داد مابقیش فقط شکمی بود اگر سرویکست خوبه فقط شکمی چک‌میشه.

ممنونم عزیزدلم❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما شرمنده تا کی باید شیافت استفاده کنیم روزی انتقال دادم دکترم گفت بعد از ازمایش ۲۰ روز دیگ ...

من ۱۴ هفته ام هنوز روزی یه دوته دادم تا پایان ۴ماهگی فک کنم استفاده می کنی

اره دقیقا الان ما یکی از فامیلامون با من بارداره ۱ ماه از من سن بارداریش بیشتره دکتر بهش گفته اصلا غ ...

عزیزم کلا بعضی دکترا روال کارشون اکو هست اما فککنم ای وی اف بیشتر من خواهر و دوستام و هرکی میشناسم که طبیعی بوده همه شون اکو و غربال دوم رفتن 

من اول فککردم چون من هم مشکل داشتیم بهم گفته اکو اما دیدم خیلیا انجام میدن مطمئن باش همه چی خوبه عزیزم اصلا استرس نداشته باش ( حالا خودم دارم میمیرم از استرس😂) ولی غربال دوم از واجباته اون چه دکتری بوده واقعا که گفته نرو!!!! شاید ازمایششو گفته نره اما از اوجب ه واجبات غربال دوم

ممنون عزیزم ، مطبشون کجاست؟

رويروي بيمارستان دي ،ساختمان دي ،شماره مطبشو ميتوني از اينترنت پيدا كنيد ،فقط حالا خالاها وقت نميده برو پيش يه پزشك زنان نامه ي معرفي بگير براي دكتر اقصي بعد برو مطبش وقت بگير

اره ایشالا به خیر بگذره خیلی خطریه واقعا 

منم یکم بعد شیاف سوزش دارم ویزیت بعدی برم بگم چک کنه دکتر ...برا طول سرویکس هم نگرانم چون استراحت مطلق ندارم نمی تونم داشته باشم کار پیش میاد دیگه تو خونه مجبورم پاشم خلاصه خدا به همه مون رحم کنه و سالم بغلشون بگیریم  

بسلامتی  خدا را شکر تبریک میگم نازنین جان هم گفتن اینا پروژسترون هستن و نقش مهمی در بارداری دار ...

ممنون عزیزم انشالله نصیب شما و همه ی دوستان بشه

ممنونم لطف کردین

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
فکر نکنم اینقدر زود قطع بشه. من بخاطر هماتوم روزی یه آمپول و دو تا شیاف استفاده می کنم هفته ۹ هستم. ...

ممنون عزیز دلم چون یزد انجام دادم خودم الان یه شهری دیگه هستم اینجا زیاد دکتراش خوب نیستن گفتم از شماها هم بپرسم 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
مرسی عزیزم دعا کن برام هم اکو هم غربال دومم خوب باشه طاقت استرس ندارم اصلا !

چشم عزیزم حتما ولی مطمئن باش خوبه قول میدم بهت براماها چیزای اصلی خداروشکر خوبه به این فرعیا بس که اهمیت میدن یه چیزی از توش درمیاد

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من ۱۴ هفته ام هنوز روزی یه دوته دادم تا پایان ۴ماهگی فک کنم استفاده می کنی

ممون منم روزی ۱دونه از امروز استفاده میکنم به امید خدا مشکلی برام پیش نمیاد