2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047502 بازدید | 684604 پست
انشاءالله با دعای خیرت شوره جونم  با اشک چشمم 😭از خدا میخام همتون بارداریه خیلی راحتی داشته ب ...

ان شالله خدا به همه کمک می کنه به شما هم کمک می کنه صحیح سالم بچه رو بدنیا بیاری . آیت الکرسی میخونم برات. خودت هم زیاد بخون

خدایا شکرت
خدا به خیر کنه دکتر خودت چی میگه ؟

گفت برو زیر نظر دکتر پریناتالوژیست اورژانسی 

مایع دور جنینم کم شده بود که تست آمینو شور گرفتن منفی شد خداروشکر 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره واقعا حق داری من از الان عزا گرفتم برا انومالی و اکو قلب🥴🤕😰 خسته شدیم اینقد حرص خوردیم من هرک ...

احساس می کنم هر چی بیشتر بدونیم بیشتر اذیت میشیم. من که از همون اول استراحت مطلق شدم صبح تا شب تنها تو خونه

خدایا شکرت
گفت برو زیر نظر دکتر پریناتالوژیست اورژانسی  مایع دور جنینم کم شده بود که تست آمینو شور گرفتن ...

به دوستم یک هفته قبل زایمان گفتن کلیه بچه مشکل داره. میگه مردم و زنده شدم مادرم مریض شد بدنیا اومد بچه سالم بود 

خدایا شکرت
احساس می کنم هر چی بیشتر بدونیم بیشتر اذیت میشیم. من که از همون اول استراحت مطلق شدم صبح تا شب تنها ...

دقیقا به خدا همینه بی اطلاعی و بی خبری بهترین کاره که ما تووو عمق و بطنشیم! هماتومت خوب نشد؟ من فککردم رفع شدی

ان شالله که همه این مسائل بزودی رفع بشه. خدا پشت و پناهت بشه. متوسل شو به حضرت فاطمه. ازش بخواه دستت ...

والا حرفی از هماتوم نزد فقط تو برگه سونو یه چیزی نوشته بود که دکترم گفت لخته خون به جفتت چسبیده خونریزی که نداری گفتم نه گفت پس احتمالا داخلی خونریزی کرده ارجاع داد پرزناتالوژیست گفت اورژانسی برو پیشش 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دقیقا به خدا همینه بی اطلاعی و بی خبری بهترین کاره که ما تووو عمق و بطنشیم! هماتومت خوب نشد؟ من فککر ...

تازه فردا نوبت دکتر دارم. هنوز لک می بینم امیدوارم حداقل کوچیکتر شده باشه. ولی لک ها خیلی کم رنگ تر شدن

خدایا شکرت
والا حرفی از هماتوم نزد فقط تو برگه سونو یه چیزی نوشته بود که دکترم گفت لخته خون به جفتت چسبیده خونر ...

ماشالا جون سرویکست چند بود؟ بهتر زیر نظر پریناتالوژیست باشی خیالت راحتتره حواسش به همه چی ادم هست حداقل 

تازه فردا نوبت دکتر دارم. هنوز لک می بینم امیدوارم حداقل کوچیکتر شده باشه. ولی لک ها خیلی کم رنگ تر ...

خداروشکر عزیزم حتما کوچیکتر شده که میگی کمرنگ تر شده

ایشالا تمام بشه خیالت زودتر راحت شه تهوع اینا نداری؟ بقیه چیزا خوبی؟

اره واقعا حق داری من از الان عزا گرفتم برا انومالی و اکو قلب🥴🤕😰 خسته شدیم اینقد حرص خوردیم من هرک ...

انشاءالله خیره عزیزم مطمئنم میری همه چی عالیه الحمدالله

ان شالله خدا به همه کمک می کنه به شما هم کمک می کنه صحیح سالم بچه رو بدنیا بیاری . آیت الکرسی میخونم ...

فدای محبتت بشم، چشم حتما آیت الکرسی اتفاقا خیلی میخونم 

ماشالا جون سرویکست چند بود؟ بهتر زیر نظر پریناتالوژیست باشی خیالت راحتتره حواسش به همه چی ادم هست حد ...

دوباره شده ۲۸ سرویکسم 

حالا یکشنبه آینده وقت داد بهم برم ببینم چی میگه 

کی بالاخره این حرص وجوشا تموم میشه 

تازه فردا نوبت دکتر دارم. هنوز لک می بینم امیدوارم حداقل کوچیکتر شده باشه. ولی لک ها خیلی کم رنگ تر ...

لک خوبه انشاءالله رفتی سونو یا کلا دفع شده باشه یا اینکه خیلی کوچیک شده باشه 

دوباره شده ۲۸ سرویکسم  حالا یکشنبه آینده وقت داد بهم برم ببینم چی میگه  کی بالاخره این ح ...

واقعا کی تموم میشه!! ااا چرا کم شد مگه استراحت نبودی؟!! عجبا ایشالا تا هفته دیگه میره بالا عزیزم