2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047591 بازدید | 684616 پست
روز پنجم اخه جنینام کیفیتش متوسط بودن بی و سی 😣 هرچی میام امیدوار بشم میگم الکی دلمو خوش نکنم ب خد ...

وااای گریه نکن تروخدا 

ایشاالله مثبت میشی عزیزم 

تو کار خودتو کردی دیگ دست خداست بقیش

کاری از تو جز دعا بر نمیاد

پس گریه نکن حداقل... 

پنج روزه اول منم علائم نداشتم 

از فرداش یکم علائم دارم ک معلومم نیست منفی بشم یا مثبت 

نگران نباش پس گلم آفرین گریه نکن خوب نیست

جدول حل کن بازی کن فیلم ببین کتاب بخون هر کاری ک حالتو خوب میکنه هر کاری... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

علائمی هم داشتید من یه خرده کمر درد دارم که اونو همیشه قبل پریود داشتم استرس دارم انتقال دومه تو انت ...

راستش من اصلا خودمو درگیر علائم نکردم. یسری علائم بخاطر داروهاس که تو همه انتقال ها بود علائمم از ۶ هفتگی به بعد خودشو نشون داد کم کم سینم درد می کرد حالت تهوع شروع شد. 

خدایا شکرت
پسر منم عین همین علایم رو داره، خوب خداروشکر پس جای نگرانی نیست، ببخشید چقد زمان برد تا خوب بشه؟ یعن ...

دقیق یادم نیست یهو به خودم اومدم دیدم عه خوب شده ولی یادم نیست چند ماهش بود ولی نگران نباش خوب میشه. خوب چون وزن گرفته حتما دکتر اهمیت نداده دکتر دختر منم اصلا اهمیتی نداد

سلام عزیز دلم، من خواهرزادم وقتی به دنیا اومد همین مشکل رو داشت خداروشکر با دارو برطرف شد نگران نبا ...

فدات بشم ،خداروشکر که برطرف شد برامنم انشاءالله که خیره راضیم به رضای خودش 

نیلدا تاحالا شنیدی لخته خون چسبیده به جنین باشه؟

امروز اصلا روز خوبی برام نبود اول رفتم اکو قلب اونجوری گفت بعدش رفتم سونو طول سرویکسمو دوباره گفت ۲۸ بعدم گفت لخته خون چسبیده به جفتت احتمالا جفتت از داخل خونریزی کرده😔😭

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نمی دونم عزیزم نشنیدم مشکلی داشتی  که فرستادن اکو ؟برات دعا میکنم ان شاءالله به خیر می گذره&nbs ...

نه عزیزدلم کلا فکر میکنم جزءِ روال کاریه رویان باشه که میفرسته اکو قلب جنین 

محتاج دعاتم عزیزدلم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من نشنیدم ولی مطمین باش همچی درست میشه. من پسر دوستم تو ۳ سالگی عمل شد اصلا قبلش نفهمیدن مشکل داره. ...

انشاءالله با دعای خیرت شوره جونم 

با اشک چشمم 😭از خدا میخام همتون بارداریه خیلی راحتی داشته باشید فقط درگیر خوشی و لذته بارداری باشید الهی🤲🏻🤲🏻

عزیزم من دووستم پسرش حتی با این وضعیت به دنیا اومد یکسالگی بچش خوب شد نگران نباش دوباره برو سونو خیا ...

برا ۲ماه دیگه دوباره گفت باید تکرار کنم ولی خب دلم مگه طاقت میاره تا اون موقع انشاءالله که خیره هرچی هست 🤲🏻

فدات بشم ،خداروشکر که برطرف شد برامنم انشاءالله که خیره راضیم به رضای خودش  نیلدا تاحالا شنیدی ...

ان شالله که همه این مسائل بزودی رفع بشه. خدا پشت و پناهت بشه. متوسل شو به حضرت فاطمه. ازش بخواه دستت رو بگیره. یعنی هماتومت برگشته؟

خدایا شکرت
عزیزم ناراحت شدم ایشالا که درست میشه عزیزم منم ۲۵ ام باید برم اکو قلب همون موقع جواب میده ؟؟؟ چجوریه ...

انشاءالله که خوب وخوش میری وبرمیگردی عزیزدلم

آره عزیزم همون موقع میدن سونوگرافیه اینم قلب جنینو از همه لحاظ چک میکنن از همه طرف صداشو میذارن گوش میدن سوراخاشو چک میکنن که بسته شده باشه 

برا ۲ماه دیگه دوباره گفت باید تکرار کنم ولی خب دلم مگه طاقت میاره تا اون موقع انشاءالله که خیره هرچی ...

اره واقعا حق داری من از الان عزا گرفتم برا انومالی و اکو قلب🥴🤕😰 خسته شدیم اینقد حرص خوردیم من هرکی دورم حامله شد میگن ااا انومالی هم بود ما یادمون نیست حتما رفتیم اینقد همه بیخیال حالا ما دونه دونه باید حرص همه چی و بخوربم!