2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047604 بازدید | 684617 پست
سلام عزیزان من 6ساله ازدواج کردم 24سالمه دوبار ای یو ای ناموفق داشتم شوهرمم واریکوسل اش رو عمل کرده ...

ان شاالله با اولین انتقالت مادر بشی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره سارا جان من یه خورده وسوایی ام بادکتر جنین شناس حرف میزنم اگر کیفیتش خوب بود و قابل فریز بود &n ...

اره عزیزم بنظر منم همین کارو کن آرامش ذهنی از همه چی مهم تره دو دل باشی بدتره 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
الهی قربون قلب مهربونت فدات شم...  گریم گرفت...  مرسی مرسی واقعا خدا تو دلیتو حفظ کنه&n ...

قربونت دل گرفته ات عزیزدلم😘😘

خداروقسم میدم به یتیمی بچه های امام حسین برات بخوادش بخواد که نی نی هات چسبیده باشن بهت از چندوقت دیگه ما بگیم بهت خدا تودلیتو حفظ کنه برات😍😍😍

الهی آمین

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بالای ۷ یا ۸

مرسی گلم .‌ذخیره من ۱/۲۴ ، فعلا پانکچر نشدم . امروز جنین شناس ، جواب کاریوتایپمو دید گفت مشکلی ندارین 

من راجع به انتقال ازش پرسیدم . گفت ۹۰ در صد فرش انتقال میدیم

خدای من خدای معجزه هاست . 
مرسی گلم .‌ذخیره من ۱/۲۴ ، فعلا پانکچر نشدم . امروز جنین شناس ، جواب کاریوتایپمو دید گفت مشکلی نداری ...

انشالله بهترین اتفاق ها برات بیفته

هرچی خیره گلم

ذخیرتم خوبه

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
قربونت دل گرفته ات عزیزدلم😘😘 خداروقسم میدم به یتیمی بچه های امام حسین برات بخوادش بخواد که نی نی ...

قربونت برم

خدا نکنه عزیز دلم... ایشاالله صحیح و سالم باشین همیشه

مرسی از همین دعاهات... ❤️❤️❤️❤️💋💋💋💋

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام عزیزم . خوبی ؟  شما‌میدونی ذخیره تخمدان بالای چند باشه ، هایپر اتفاق میفته ؟

سلام عزیزدلم ذخیره رو نمیدونم راستش ولی معمولا تخمک که بیشتر از۱۰ تا بشه هایپر میشی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سنگینی زیر دل آره ولی تکرار ادرار ن  از موقع های دیگ بیشتر هست اما ن خیلی...

من خیلی سنگین بود زیر دلم . انشالله که مثبتی . میگم برای شما که انتقال دادین روزها دیر میگذره 

خدای من خدای معجزه هاست .