2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047702 بازدید | 684621 پست

سلام عزیزان من 6ساله ازدواج کردم 24سالمه دوبار ای یو ای ناموفق داشتم شوهرمم واریکوسل اش رو عمل کرده سیکل ای وی اف و شروع کردم ب امید خدا امیدوارم همه دست پر بریم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای الان یه حالی شدم

دیدم یه چیز آبکی اومد ازم سریع پدم نگاه کردم دیدم ترشحه

الان دوباره این اتفاق افتاد سکته کردم به شوهرم گفتم دستمال بیار اون بدبختم سکته کرد دیدم ترشح سفیده بازم

چرا اینجوری شدم من ایندفه!!!! 😞 😞 😞 😞 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

سلام‌ خانمهای عزیز ،الهی ک همه حاجت روا بشید ، یه سوال دارم، واسه کسی ک تازه میخواد بره دنبال ناباروری و نمیدونه مشکل از خودشه یا همسرش ، شما کدوم پزشک رو تو تهران پیشنهاد میدید ک خیلی حاذق باشه؟

عزیزم من ۱۱ بود انتقال دادم بنظر من که یخورده بالاست ولی ازدوستام ۱۳ انتقال داد و مثبتم شد بنظرم حتم ...

اره سارا جان من یه خورده وسوایی ام

بادکتر جنین شناس حرف میزنم اگر کیفیتش خوب بود و قابل فریز بود  میگم فریز کنن انشالله ماه بعد انتقال بدم

اگرم نه که توکل به خدا انتقال میدم همون فرش

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
ايشالله عزيزم به اميد خدا ماه ديگه اين موقع كلي خوشحاليم 😍 واقعا توي سيكل انتقال به نظرم تنها وظيف ...

من دقیقا خیلی وسواسی ام

انشالله با جنین شناس حرف میزنم اگر کیفیت جنین ها خوب بود میگم فریز کنه ماه بعد با خیال راحت انتقال میدم

اگرم نه که میرم برا انتقال با توکل بخدا

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
من دقیقا خیلی وسواسی ام انشالله با جنین شناس حرف میزنم اگر کیفیت جنین ها خوب بود میگم فریز کنه ماه ...

عزیزم چندتا جنین تشکیل شده بسلامتی؟ چندتا تخمک داشت؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
پنج تا تحمک😔😢🤗جنین هم عردا زنگ میزنم میپرسم

انشاءالله که هر ۵ تاش جنین خوب وباکیفیتی شده عزیزم 

دونرت پلی کیستیک بود؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍