2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047674 بازدید | 684621 پست
خیلی سخته منکه بیخوابی فشار میاره بهم این هفته میرم پیش دکترم گفتم بهش بگم یه قرصی چیزی بده که شب را ...

ای وای🤕🤕منم خیلی بد شدم

اما انگار باور غلطه که هرکی هرجوری باشه بچه اونجوری میشه چندروز پیش داشتم یه متنی میخوندم نوشته بود اما حالا پرسیدی به منم بی زحمت بگو ❤️ چون اکثر بچه ها شبا بخوای نخوای بیدارن😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۵ خرداد زایمانمو عشقم البته اینا زایمان طبیعی رو میزنن دیگه من همیشه رو ۱ خرداد حساب میکنم😂😂 من ...

اره 🙂

من که شبا نمی تونم بخوابم روزا می خوابم😂

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام خواهرای خوبم یه راهنمایی میخواستم اینکه تهران چه مرکزی وچه دکتری خوبه باتوجه به اینکه مشکل ایمنی دارم اگر راهنمایم کنید خیلی ممنونتون میشم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
@مهربون21     مهربون جان گفتی ازمایش دادی خبرم کن رفتم خداروشکر مثبت شد از همونروزی که ...

سلاااااااااممم وای خدای من واییییی نمیدونی چقدر خوشحالم همین الان سجده شکر میکنم 

خیلی تبریک میگم بهت خیلییی خوشحالم کردی, قربون اقا امام رضا برم. اصلاگریم گرفت بخدا😭😭😭😭

الهی بسلامت نی نی نازمون روبغل کنی وشیربدی

عزیزمی که من ۳۶سالمه انشاالله ممنون از دعای قشنگت قشنگم  انشاالله خدا قسمت همه حاجت روایی کنه& ...

سلام عزیزدلم رفتی دکتر؟ چیشد؟ انشالله بسلامتی انتقال میدی؟ 

دیدی دوست عزیزمون مثبت شد

یه دنیا ممنون عزیزم  محتاج دعاتونم خدا حاجت دلتونو بده  امروز اومدم مشخص بشه برا انتقالم ...

انشالله بزودی خودتم خوشگل خانوم. کاش من همیشه میگم بتونم مادرلایقی بشم,ترس داره واقعا

سلام من روز دهم انتقالم هستم،  و بی بی چک منفی،  بیشتر دلم برای شوهرم میسوزه که خیلی امید ...

عزیزم ان شاالله که ازمایشت مثبت میشه 

هر چی خدا بخواد همون میشه همه بچه های اینجا تجربه انتقال منفی رو دارن واسه همین خوب همو درک می کنیم ولی خب هنوز تا ۲۳ وم مونده دو روز دیگه بیبی چک بزن ان شاالله که مثبته

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اره 🙂 من که شبا نمی تونم بخوابم روزا می خوابم😂

سلام سارا جون من زنگ زدم به دکترم گفت چون تهوع داری فعلا مولتی ویتامین نخور دو هفته ! امگا ۳ هم پرسیدم ازش گفت نه مناسب باردارا چیزی نیست فعلا!!! اهن هم گفت چون تهوع داری فعلا نه

یعنی من همچنان دارم فقط ویتامین د میخورم و فولیک اسید😑 

سلاااااااااممم وای خدای من واییییی نمیدونی چقدر خوشحالم همین الان سجده شکر میکنم  خیلی تبریک م ...

سلام‌مهربون جونم خوبی عزیزم

قربونت برم😘😘😘😘😘

انشالله قسمت خودت به زودی زود

ممنون که به یادم بودی و برام دعا کردی

انشالله هرچی از خدا میخای بهت بده

لطفا بازم رفتی پابوس آقا سلام منو بهش برسون و بگو بطلبه برم زیارتش😭😭دیدم نبودی چندروزه بهت درخواست دوستی فرستادم 

انشالله همیشه تنت سالم باشه و دلت خوش

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
لوله هیدرو همون منظورت لوله فالوپه یا چیزی دیگه ای است ؟

سلام گلم 

ممنونم از لطفت عزیزم

اره دیگه لوله ای که به رحم وصله و تخمک بارور شده رو هدایت میکنه سمت رحم

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

سلام،  کسی تو پروسه ی انتقال هست؟  من روز دهم هستم و بی بی چک منفی😔 کسی مثل من بوده؟  سه تا جنین بلاست روز 9م دی انتقال دادم،  الان میشه روز دهم بعد از انتقال و روز بیت و نهم سیکلم. هنوز نه پریود شدم و نه بی بی چکم مثبته،(سیکل هام هم معمولا 27یا 28روزه بوده) . یعنی میشه ادم باردار باشه و سه تا بی بی چک منفی نشون بدن؟ 😔 اگه انتقالم نگرفته باشه نشونه ش چیه؟  مگه نباید پریود بشم؟ 

سلام خانما مگه میشه در حین مصرف استرادیول قاعدگی اتفاق بیفته؟ دکتر به من گفت از روز۱۸قاعدگی قرص استرادیول بخورم تا۱۰ روز بعد قطع کنم پریود که شدم برم الان یک هفته دارم میخورم ولی الان پریود شدم مگه میشه؟

😍😍خدایا شکرت