2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047584 بازدید | 684615 پست
من قبلش دو دوز سینوفارم رو زدم انشالله با اولین انتقال مثبت میشی. انشالله خدا بهممون کمک کنه

قوربونت گلم شما چرا نمیری انتقال 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها کسی میدونه سفیکسیم با آسپرین وفولیک اسید تداخل داره یانه؟

سلام عزیزم.منم دیروز سونو انومالی رفتم خداروشکر خوب بود همه چی. ۱۸ هفته و ۳ روز بودم وزن جنین ۲۳۵ گرم بود.فکر میکنم کمه حتما. ولی دکتر حرفی نزد

@ماشالا   سلام شما تا چند هفته سونو واژینال میشدی؟ با هماتوم هم سونو واژینال انجام میداد؟

تا هشت هفته شوره جونم اولین سری که خونریزی کردم رفتم واژینال سونو کرد که گفت هماتومه تو ۹ هفته هم دوباره خونریزی کردم رفتم شکمی گرفت که گفت هنوز هست هماتومت 

اکثرا برا همه تا هشت هفته واژینال میگیرن بعد اون دیگه شکمی نشون میده البته من سرویکسمو الانم واژینال میگیرن

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم.منم دیروز سونو انومالی رفتم خداروشکر خوب بود همه چی. ۱۸ هفته و ۳ روز بودم وزن جنین ۲۳۵ گر ...

سلام عزیزدلم خدارو هزار مرتبه شکر انشاءالله تا آخرش همه چی خوب وبه خیر میگذره میاد بغلت 

نه عزیزدلم وزنش عالیه خداروشکر آخر ۱۹ هفته باید ۲۴۰ گرم باشه نرمالش الحمدالله براماها خوبه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
تا هشت هفته شوره جونم اولین سری که خونریزی کردم رفتم واژینال سونو کرد که گفت هماتومه تو ۹ هفته هم دو ...

اخه یکی از دوستام گفته چرا خونریزی داری واژینال انجام میدن. اخه جنین خیلی کوچیکه بنظرم اون موقع شکمی چیزی نشون نمیده من ۶ هفته خونزیزی کردم

ممنون عزیزم. ان شالله نی نی صحیح و سالم بیاد بغلت

خدایا شکرت
قربونت گلم مرسییی.اره وزنش واسه ۱۸ هفته عالیه انشالله قراره نی نیت تپلی مپلی دنیا بیاد

انشاءالله😍😍😍واقعا خیلی دوست دارم تپلی باشه 😍😂

اخه یکی از دوستام گفته چرا خونریزی داری واژینال انجام میدن. اخه جنین خیلی کوچیکه بنظرم اون موقع شکمی ...

فدات بشم انشاءالله برا همگیمون 

آره عزیزم اونموقع خیلی کوچیکه شکمی نشون نمیده اصلا از هشت هفتگی به بعد هرسری بری شکمی میگیرن 

منم تو ۶ هفته اولین سری خونریزی کردم که دکتره هفته امو پرسید با این حال که خونریزی داشتم واژینال انجام داد

اره رو پشت نخواب اصلا من که می خوابم دیگه تو هپروتم😂😂😂فقط حواسم هست ناخوداگاه رو پشت و رو شکم نمی ...

۱۵ خرداد زایمانمو عشقم البته اینا زایمان طبیعی رو میزنن دیگه من همیشه رو ۱ خرداد حساب میکنم😂😂

من که خوابم خیلی ریخته بهم اصلا شبا تا دیروقت بیدارم صبح زودم از خواب میپرم خواب مفیدم شده ۳ الی ۴ ساعت 

فکر نکنم من ظهر میخورم شبم انوکسا و فولیک اسید دارم

من انوکسا رو بعداز ظهر میزنم آسپرین واسید فولیکو شب میخورم موقع خواب حالا از دیشب سفیکسیمم اضافه شده برا شبم نمیدونم ساعتشو تغییر بدم یانه

۱۵ خرداد زایمانمو عشقم البته اینا زایمان طبیعی رو میزنن دیگه من همیشه رو ۱ خرداد حساب میکنم😂😂 من ...

وای ماشالا جون منم اینجوری شدم هروز ۵ صبح بیدارم هرکاری میکنم نمیتونم بخوابم تا ۸ اینا بعدش یه ساعت میخوابم 

قشنگ منم مفید ۴ ۵ ساعتم!!

وای ماشالا جون منم اینجوری شدم هروز ۵ صبح بیدارم هرکاری میکنم نمیتونم بخوابم تا ۸ اینا بعدش یه ساعت ...

خیلی سخته منکه بیخوابی فشار میاره بهم این هفته میرم پیش دکترم گفتم بهش بگم یه قرصی چیزی بده که شب راحت بخوابم

من شنیدم مادر تو بارداری خوابش هرجوری باشه بچه هم همونجوری عادت میکنه به دنیا میاد همونجوریه من همیشه میگفتم شبا راحت میگیرم میخوابم که عادت کنه شبا بخوابه کامل ولی الان میبینم اصلا خوابم نمیبره که مثل جغد بیدارم تا ۳ و۴ صبح