2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047741 بازدید | 684623 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی بوده مث من چیکار کنم کدوم دکتر برم

سعی کنید کمپرس یخ روی بیضه ها ...ببخشید...استفاده کنن و یک در میان تخلیه بشه ...جلبک اسپیرولینا و الگومد هم مورفو و حرکت  شوهر منو بالا برد با فرتیل اید و ویتامین سی ...چای زعفران هم می خورد هفته ای ۲بار اینا 

ممنون هیوا جونم  دراز کشیدم....اولش  یکهو شدید شد دلم ریخت گریه کردم الان یکم کم شده .... ...

اصلا نترس عزیزم من خودمم همینجورم تهوع که میگیرتم اینقد بعدش دل درد و تیر و همه چی دارم اما دراز بکش ریلکس کن نگران نباش عزیزم

اصلا نگران نباش ما از اون برهه سخت گذشتیم ایشالا تمومه دیگه کم کم

من از دیروز دارم قرص میخورم دیگه واقعا توان آمپول نداشتم اما خداروشکر دو سه تا قرص میخورم جواب داده رووم

اصلا نترس عزیزم من خودمم همینجورم تهوع که میگیرتم اینقد بعدش دل درد و تیر و همه چی دارم اما دراز بکش ...

دمیترون می خوری دوسه تا ؟من روزی یکی می خورم کمه اره ؟ببخشید  یبوست نمیشی ؟منم دیگه امپول  نزدم اما ایتقد ۲روزه بد حالم گفتم بگیرم دوباره امپولش و ..

سعی کنید کمپرس یخ روی بیضه ها ...ببخشید...استفاده کنن و یک در میان تخلیه بشه ...جلبک اسپیرولینا و ال ...

عزیزم همه اینکاررو کردم نمیشه خدا نمیخواد وگرنه میداد بخدا دیگه خسته شدم فردا بر میگردم خونه دیگه درمان نمیکنیم دیگه خسته ام 😭😭😭😭

خدایا نذار کاسه صبرم لبریز بشه 🙏
کسی بوده مث من چیکار کنم کدوم دکتر برم 

ازمایش همسر منم همین شد به جا بهتر بدتر شده بود دکتر بهش گفت بعضیا اینجورین باید زودتر برید توو سیکل چون هی داشت بدتر میشد مخصوصا دی اف ای

اما نترس مورفولوژی میگن صفر اما از تووش خوب در میاد

چنددوره همسرم آندروفرتی خورد فقط دیگه هیچ ویتامینی نخورد با همین فرتی حرکتش و که میدونم خیلی خوب شد اما دیگه ازمایش بقیه موارد نمیدونم چی شد

شماهم نگران نباش تقویتی بده ببر دکتر خوب بعدش برید توو سیکل

دمیترون می خوری دوسه تا ؟من روزی یکی می خورم کمه اره ؟ببخشید  یبوست نمیشی ؟منم دیگه امپول   ...

ببین این حال بد خیلی ضررش بیشتر از دمیترونه 

با اینکه دوزش کمه دکترم گفت چون بی خطرترین داروی بارداریه همین و استفاده کن و بزن اصلا نکرانم نباش

اره ببین اگه تهوع داری امپول بزن حتما من چهارماه هروز زدم نگران نباش

قرصشو هم نیم ساعت قبل از صبونه میخورم یکی هم عصر چون اگه نخورم تهوع خیلی شدید میشم

دمیترون می خوری دوسه تا ؟من روزی یکی می خورم کمه اره ؟ببخشید  یبوست نمیشی ؟منم دیگه امپول   ...

ببین اما اینم بگم قبلا تا هفته پیش هم قرص و امتحان میکردم رووو من اثر نداشت اگه قرص رووت اثر داره بخور اگه میبینی حالت بده خودتو اون طفل معصوم و اذیت نکن امپول بزن 

چرا امپول که میزنی یبوست میشی اما من مدام روغن زیتون و کاهو و اینچیزا میخورم دیگه چاره ای نیست اذیت کننده هم بود اما خیلی بهتر از اون حالم بود که تمام گلوم زخم بود

بعد شش ماه گرمی دارو مورفو شوهرم صفره چیکار کنم دیگه هیچ امیدی نیست😭😭😭😭💢💢

ببین اخه مورفو خوب نمیشه کی میگه خوب میشه؟ اونایی که مثلا یک شده دو یا همچین چیزی میگن به خاطر شغل طرف یا چیزای بیرونی کم بوده وگرنه ۹۹٪ امکان نداره بره بالا دکتر بهم گفت

چرا اینقد ناامیدی من با همین مورفو صفر طبیعی باردارم!!!!! هر جنینی هم که الان دارم همه گریدa ! میگن موفو صفر اما صفرر صفر نیست

ببین اخه مورفو خوب نمیشه کی میگه خوب میشه؟ اونایی که مثلا یک شده دو یا همچین چیزی میگن به خاطر شغل ط ...

اره موروفو ماهم ۴بود با اینا شد ۵ ...خیلی تغییر نمی کنه مهم تعداد تخمک‌ه بالا باشه جنین زیاد تشکیل بشه براش ان شاالله 

اره امپول برام بهتره انگار ممنون از راهنمایی هات 

قربونت عزیزم اره بزن یکم سرحال بشی 

به نظرم اگه حالت خوب نیست چند روز پشت هم بزن بعد قرص و دوباره امتحان کن ببین چطوریه

اما چون من خیلی داغون بودم دکترم امپول یه ماه میداد میگفت بعده این مدت قرص امتحان کن !