2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047677 بازدید | 684621 پست
ای بابا بخدا بعید میدونم به کسی تعلق گرفته باشه درحد حرف بوده میخان وانمود کنن به فکرتون هستیم یا ...

نه فرزی جون منم نمیدونستم ولی یکی از بچه ها شرایط تعلق رو نوشته اولویت ها فرق می کنه ظاهرا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم سر خود نگیری بخوریا منم برام پرگناکر دکتر داده بود رفتم دارروخانه گفتم کاملترینو بدین خودشون ی ...

سلام گلم دکتر متین گفته تداخل داره؟خودش گفت؟ پس چرا بمن دادن؟ بعد تقریبا همه بچه ها اینجا آسپرین انوکسا دارن ولی دکتراشون دادن بهشون امگا هم من نشنیده بودم تداخل داشتنشونو. من الان تحت نظر دوتا دکترم دکتر متین هفته دوبار امگا داده بود روزی یدونه پرگناکر.دکتر اسرافیلی یروز درمیون کرد گفت یروز امگا بخورم یروز پرگناکر

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانومایی ک نینی ندارن مثل خودم به دلم افتاد برای ده نفر ناد علی بخونم اسم بدین فقط تا قبل دوازده شب ...

نگار جون اگه لیستت پر نشده برا دوستمم میخونی اسمش فاطمه اس 9 ساله منتظره. طفلک از اول ازدواج خونریزیش قطع نمیشه و جونی براش نمونده.دعا کن هم سلامتیشو بدست بیاره هم نی نی .

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
تقدیر من اگه بدون بچس مرگ باشه نه جون دادن و درد کشیدن هرروز

دختر قشنگ این حرفها رو نزن، خدارو بابت داشته هات شکر کن، این روزها میگذره، میدونم خیلی سخته، ولی با غصه خوردن هیچ چیزی درست نمیشه😓😓😓 

عزیزم شوهر منم مشکلش دقیقا عین شوهر شماس ولی مصرف مواد مخدر خیلییییییییی تاثیر داره رو کیفیت و اینج ...

یعنی امکان بارداری طبیعی وجود نداره؟

من یازده روزه عقب انداختم ولی امید ندارم

قبلانم همین اتفاق افتاده بود برام

خانومایی ک نینی ندارن مثل خودم به دلم افتاد برای ده نفر ناد علی بخونم اسم بدین فقط تا قبل دوازده شب ...

از جا داری بیزحمت منم بخون

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
چه جالب به من ویتامین ای نداده تازه قبل انتقال میخوردم گفت بعد انتقال قطع کن امگا سه هفته ای دو تا ...

وای اشتباه کردم سارا

ویتامین دی بود حواسم نبود  

ویرایشم نمیشه پستم   

ويتامين Eهر روز ضرر داره و بعد انتقال هم بايد قطع شه ولي امگا ٣ را ميشه هر روز خورد 

سیلویا گفتم ویتامین ای اشتباه کفتم

حواسم نبود

ویتامین دی بود عزیزم

ای رو بعد انتقال قطع کردند

ان شاالله تکوناشو حس میکنی؟

نه اصلا هیچی جفتمم خلفیه الانم تو هفته ۱۹ هستم بنظرت از کی متوجه میشم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم سر خود نگیری بخوریا منم برام پرگناکر دکتر داده بود رفتم دارروخانه گفتم کاملترینو بدین خودشون ی ...

مرسی عزیزدلم هفته آینده میرم پیش دکترم بهش میگم ببینم چی میگه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍