2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047601 بازدید | 684617 پست
مكمل ها هيچ تداخلي با هم ندارن با خيال راحت مصرف كنيد ، حتي كلسيم كه باعث جذب كمتر اهن ميشه مي بينيد ...

واقعا . من شنیده بودم تداخل داره کیوتن با امگا۳ . 

ممنونم که گفتی عزیزم

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام عزیزم‌ تحسینت میکنم کار درستی می کنی  فقط هرچی که واقعا لازم و ضروریه بخرید برای وسایل ...

سلام عزیزم

آره ایشالا همین کارو می کنیم

امیدوارم رسم و رسوم اشتباه دست از سرمون برداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا پدرتونو رحمت کنه منم نمی تونم برم واسه خرید مامانم و شوهرم میرن عکس میفرستن من انتخاب میکنم منم ...

فدات شم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه

کاش میشد خودمون بریم و با ذوق بخریم

ولی چاره چیه عزیزم

ایشالا به خیر و شادی باشه سارا جون

فدات بشم عزیزم مننونم.....اره همه شکمی دادن ....من نمیدونم این دکترم چه دردی داره واژنال نوشته.....ح ...

خاهش میکنم عزیزم‌.۳۲ کم نیست که.واسه من ۳۵ و۳۳اینا بود دقیقا تو۳۲هفته و۲روز ۳۳اینا بود همه چی عالی.فردا صبحش تو سرویس یه رگه ی خیلی نازک خون دیدم به حدی که به زور مشخص میشد اومدم دراز کشیدم یکم بعد خیلییی کم شکم درد داشتم میخاستم شیاف پروژسترون بزارم مثل اویل بارداری😂گفتم بزار پیام بدم دکترم.دکتر گفت زود برو بیمارستان.رفتم و نگو زایمان شرو میشده با دارو کنترل شد چندروز.دقیقا۳۳هفته تمام زایمان کردم.نمیخام بترسونمت ولی اکثر دوقلو ها توکانالها هم ببینی زود به دنیا میان البته چیزی نمیشه نترس فقط حواست باشه .کوچکترین علائم رو جدی بگیری

سلا سارا جونم تاپیکو خوندم دیدم بسلامتی انتقال دادی الهی که به حق صاحب این روزا چندروز دیگه خبر خوش ...

سلام عزیز دلم مامان خوش قلب مرسی عزیزم الهی آمین😘😘😘

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
همه ش استراحتم و درگیر هماتوم و طول سرویکس و درمان چند تا تیکه لباس خریدم چون بابا ندارم نمیخوام چ ...

خدا رحمت کنه پدرتو روحشون شاد. ما هم اگه قسمت شد مامان شدم خودمون میخریم فقط چیزای ضروری.❤

خدا رحمت کنه پدرتو روحشون شاد. ما هم اگه قسمت شد مامان شدم خودمون میخریم فقط چیزای ضروری.❤

خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه

خیلی عالیه سارا

بهترین کارو انجام میدی عزیزم

خوبه که مثل خودم هستند و تنها نیسم  

فدات شم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه کاش میشد خودمون بریم و با ذوق بخریم ولی چاره چیه عزیزم ایشال ...

اره کاش میشد ولی اشکال نداره فدای سر دخترامون ان شاالله بدنیا اومدن با نی نی ها میریم خرید

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه خیلی عالیه سارا بهترین کارو انجام میدی عزیزم خوبه که مثل خودم هستند ...

ممنونم عزیزم. 

آره عزیزم حرف مفت مردم هم بی خیال خودمونو عشقه.😍❤❤

خدا پدرتونو رحمت کنه منم نمی تونم برم واسه خرید مامانم و شوهرم میرن عکس میفرستن من انتخاب میکنم منم ...

خیلی خوشحالم که دوستانم در این شرایط برای خرید تصمیم های احساسی و نادرست نمیگیرن. قبلا هم دیدم که دوستان میگفتن طبق شرایط شون دارن درست خرید میکنن و چیز اضافه و بلا استفاده نمیخرن. این خیلی خوبه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
خیلی خوشحالم که دوستانم در این شرایط برای خرید تصمیم های احساسی و نادرست نمیگیرن. قبلا هم دیدم که دو ...

آره واقعا بنظر منم نباید فقط بخاطر حرف مردم و چشم و هم چشمی پول بیخود خرج کرد و چیزی خرید که هیچ وقت استفاده نمیشه.امیدوارم این باور غلط سیسمونی های گرون و خرید بخاطر چشم و هم چشمی از بین بره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍