2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047677 بازدید | 684621 پست
برا منم همین پیام اومد.یکی از دوستان می گف احتمالا برا قشر با در امد خیییلی پایین. یا برای روستا باش ...

ای بابا

بخدا بعید میدونم به کسی تعلق گرفته باشه

درحد حرف بوده میخان وانمود کنن به فکرتون هستیم یا میخان ز این طریق برای خودشون بودجه های کلان بگیرن

حتی چند وقت پیش اعلام کردن مستاجرها به شعب بانک مسکن مراجعه کنن وام مسکن بهشون تعلق میگیره بعدم گفتن چون تعداد درخواست ها زیاد بوده کنسله

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم شوهرم واریکوسل گرید یک و نیم داره تحرک aصفر تحرک b ۵۰ درصد با اینکه خودم سالمم و iui هم ک ...

چرا همسرت عمل واریکوسل انجام نمیده؟

خداروشکر که آمپولا موثر بوده 

کار درستی میکنی به نظر منم باید داروهای تقویتی مصرف کنید و وارد سیکل بشید

توکل به خدا انشالله بهترین نتیجه رو میگیرید

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم، قربونت شما خوبی؟ بله دیگه ۹ ماهشه،ممنون🥰

قربونت‌خوبم‌خداروشکر

خدابرات‌حفظش‌کنه.عاقبت‌بخیربشه‌انشالله

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
۳۰ تا ساشه هست روزی ۲ تا .  آره کاریوتایپ مسخرس .هزینشم بالا بود ما ۲ میلیون ۸۰۰ دادیم  ...

براشمازیادشده.مانفری‌۹۳۰‌دادیم

من‌این‌ماه‌بایدسونوهیستروبشم.

ویزیت‌بادکترایمنی‌هم‌مونده.اونم‌انجام‌بدم.پروندم‌کامل‌بشه

تادکترببینیم‌چه‌تصمیمی‌گرفته

اگه‌ال‌دی‌نداشته‌باشم‌بهمن‌تخمک‌کشی‌میشه

اگه‌داشته‌باشم‌اسفند‌تخمک‌کشی.

حالا‌بریم‌ببینیم‌سونوهیستروچطوردرمیاد

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
اان شاالله از سیکل تخمک کشی دل شاد بیای بیرون گلم

منونم

انشالله‌باهم‌دوست‌عزیز

براشمازیادشده.مانفری‌۹۳۰‌دادیم من‌این‌ماه‌بایدسونوهیستروبشم. ویزیت‌بادکترایمنی‌هم‌مونده.اونم‌انجام ...

آره دکتر گفت فقط بیمارستان عرفان باید انجام بدی ، اونجام‌که قیمتش بالاس . آزمایشگاه محله مون هم قیمت شما بود 

بسلامتی عزیزم‌.‌من دکتر ایمنی نرفتم‌. سونوهیسترو رو هم‌انجام‌ندادم ، بهش بگم اینارو ببینم‌چی میگه

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه ها خیلی ممنون ازتون که باهام مثل یه خواهر واقعی همدردی کردین حال روحی خوبی ندارم ولی مجبورا خودمو جلو همسرم میگیرم دیروز کامل نشستم گریه کردم بعدبه خودم گفتم مگه گریه جنینامو برمیگردونه حالا فعلا خدا اینطور میخواد امتحانم کنه تا ببینیم بعد چه میشه کرد لطفا برای آرامش دلم دعا کنید.انشاءالله بچه های دیگه که انتقال دادن مثبت بشن و اونایم که بارداران بسلامتی بارشونو زمین بزارن ودعا برای ما منتظرا یادشون نره

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
مارك هاي ايرات را نمي دونم بدون جيوه باشه و هر چقدر مقدار DHA و EPA اون بيشتر باشه امگا ٣ بهتري هست& ...

منم امگازون گرفتم اینجا گفتن خانما اما چون خودم میخورم دکتر ننوشته بود هفته ای دو روز میخورم

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ای خدا چرا بعضی داروها رو انقد متفاوت میدن. برا من هم زمان امگا 3 و ویتامین ای ندادن. ولی هر کدوم رو ...

بستگی به شرایط هرکسی داره ،من کیست سینه داشتم‌ دکتر ویتامین ای رو هر روز داده بود بعد که برطرف شده بود گفت یک روز در میان همیشه بخور 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش