2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047545 بازدید | 684607 پست
مرسی عزیزم امروز رفتم جهاد بازم استرادیول نبود اتینیل استرادیول داد اونم روزی سه چهارم قرص استرس گرف ...

ای بابا.چرا اینجوری میکنن. فردا حتماااااا باهاشون حرف بزن. برا منم اینجوری شد دیگه. دکتر بعدا ک فهمید اتینیل خوردم اونم 3/4 تعجب کرد ک کی گفته اینجوری. ماما هم گف همین جوری انجام میدیم. 

ببین عزیزم فردا بگرد اگه پیدا نکردی من ی چند تا دارم میدم بهت ان شاالله تا ماه بعد ک من برم تو سیکل پیدا بشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی عزیزم من تبریز نیستم یه ساعت فاصله داریم دفعه بعدی میرم میگیرم حتما  

عزیزم کاش شمارشو از نت بگیری زنگ بزنی بهشون ببین ارسال دارن.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه  من با نا اميدي كامل ،بعد كلي سرچ ، اومدم از همتون راهنمايي بگيرم ،خواهش ميكنم اگه ...

منم با کیست اندومتریوز انتقال دادم

ازمایش ایمنی انعقادی بده

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بچه ها دکتر برای شوهرم ۱۲ تا آمپول hmg نوشته ک هفته ای یکی بزنه واسه تقویت اسپرم حالا تو بروشور امپو ...

عزیزم سوالی که پرسیدی رو اطلاعی ندارم همسر من دو دوره سینال داشت

میشه بدونم وضعیت همسرت در چه حدهست؟ همسر من الیگواسپرمی حاد داره یعنی هرسه فاکتور غیرنرمال هست. تعداد اسپرمش خیلی کمه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه ها نتیجه ی درخواست وام ۱۵ خرداد براتون اومد؟ ب گوشی من یه مسیج اومد که مشمول این وام نمیشید!

با اینکه کلی مدرک از هزینه ها هم آپلود کرده بودیم. اینجور ک مشخصه سر کاری بوده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچه ها نتیجه ی درخواست وام ۱۵ خرداد براتون اومد؟ ب گوشی من یه مسیج اومد که مشمول این وام نمیشید! با ...

برا منم همین پیام اومد.یکی از دوستان می گف احتمالا برا قشر با در امد خیییلی پایین. یا برای روستا باشه.

نمیدونم والا. ما خودمون حقوق مون کارگریه ولی مشمول نشدیم

بچه ها نتیجه ی درخواست وام ۱۵ خرداد براتون اومد؟ ب گوشی من یه مسیج اومد که مشمول این وام نمیشید! با ...

پس چی میگفتن به تمامی زوجین نابارور تعلق میگیره!!! شاید نامه ای چیزی مثلا از اون مرکز باید میدادید 

به نظرم زنگ بزن پشتیبانی شاید یه راهی باشه

اینجوری باشه باید از اول میگفتن مثل مثلا یارانه که به این قشر تعلق میگیره کاراشون هیچ حساب کتاب نداره متاسفانه

برا منم همین پیام اومد.یکی از دوستان می گف احتمالا برا قشر با در امد خیییلی پایین. یا برای روستا باش ...

منم درخواست دادم با اینکه روستا نشینم گفت مشمول نیستین

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
ای بابا.چرا اینجوری میکنن. فردا حتماااااا باهاشون حرف بزن. برا منم اینجوری شد دیگه. دکتر بعدا ک فهمی ...

داروخانه دکتر مطلوبی ارسال داره خانم ها اونم همون پایین تر از ساختمان بهاران هستش خواستید شمارشو میدم تماس بگیرید راستی من هفته قبل شهرستان خودمم پیدا کردم استرادیول بگردین ان شاءالله پیدا میشه نشد بگید شماره اینارو بدم ببخشید منم تبریز نیستم و گرنه براتون می گرفتم و ارسال می کردم 

عزیزم منم داشتم طبیعیه فک کنم اگه دراز میکشی کمتر میشه و میاد و میره و یکسره نیست طبیعیه

ممنون عزیزم اره دراز کشیدم صبی بیدار شدم دیدم خوب شدم 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
عزیزم منم داشتم طبیعیه فک کنم اگه دراز میکشی کمتر میشه و میاد و میره و یکسره نیست طبیعیه

ممنون عزیزم اره دراز کشیدم صبی بیدار شدم دیدم خوب شدم 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
خانوما روز یازده بی بی منفی ایا امییدی هس دیگه دارم کم میارم حالم خیلی بده 😭😭😭😭

عزیزم آز بهتره بی بی درست جواب نمیده 

من با طرازی بودم ۳بار انتقال ناموفق خیلی لفت لفتیه  ازش حس خوب نگرفتم رفتم مام مثبت شدم طرازی ...

سلام عزیزم خوبی؟🌹

مرکز مام پیش کدوم دکتر رفتین شما ؟

من هم میخوام برای دو قلو اقدام کنم ولی نمیدونم پیش کدوم دکتر برم.