2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
بار اول النوا و چند روز بعدش سینال و اچ ام چی  بار دوم سینال و اچ ام جی. عجله نکن برای شروع د ...

سارا جون قبل پانکچر (روزهای آخر ) چند روز یکبار باید بریم سونو ؟ راستی دکتر خودش مثل همیشه سونو میکنه برا تخمکها یا میفرسته جای دیگه ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
دفعه دوم‌وسوم داروهاتون بیشتر بود ؟ ذخیره ات چنده ؟

دفعه اول فقط روزی ۱۵۰ واحا سینال.دفعه دوم روزی یدونه پرگوریس سه چهار روز اخر دوتاشد.دفعه سوم روز سوم النوا روز ۹و۱۰و۱۱و۱۲ هاش ام جی وسینال ۱۵۰ واحد.داروهای خارجی اکثرا بهتر جواب میرن.ذخیره م ۳.۶

یا رب العالمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویهان جان ان شالله که هر 8 تا برات جنین با کیفیت میشه  چون دونر سالم وکم سن هستش ان شالل ...

از اول گفتی بلاست میخام یعنی  یا بعدن فریز رو دراورد بلاست کرد 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام دوستان امیدوارم حال همتون حوب باشه اونایی که انتقال دادید انشالله مثبت بشید🥰من که امروز باز د ...

سه یا دوتا تو پانکچر زیاد میشه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
نه عزیزم بارداریش با منه هفته۳۳ هستیم

سلام عزیزم خوبی ببخشید که مزاحمت میشم 🙂

میگم من هفته ۲۴ رو تموم کردم گاهی اوقات درد پریودی دارم میاد و میره بنظرت طبیعیه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها کسی از ماشالا خبر نداره چند روزه نیومده تاپیک

@ماشالا    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
والا من ساشه رو گرفتم ۲۰۰ . آره فکر کنم نظرش رو فرش بود . من میترسم بگم‌فریز کن بعد انتقال بده . دوس ...

چندتاساشه‌داره؟

آره‌عزیزم‌بزاردکترهرکاری‌که‌میخادانجام‌بده

این‌کاریوتایپ‌مسخرس..

من‌رویان‌میرم.دکترمشایخی‌هس

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
آره عزیزم خیلی سخت میگذره منم پاهام مخصوصا صبحا مچ پام داره از درد منفجر میشه ورم میکنه باز خداروشکر ...

ندا جون چطوری عزیزم.کجایی ؟نی نی دنیا اومد؟!

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
چندتاساشه‌داره؟ آره‌عزیزم‌بزاردکترهرکاری‌که‌میخادانجام‌بده این‌کاریوتایپ‌مسخرس.. من‌رویان‌میرم.دک ...

۳۰ تا ساشه هست روزی ۲ تا . 

آره کاریوتایپ مسخرس .هزینشم بالا بود ما ۲ میلیون ۸۰۰ دادیم 

حالا انشالله جوابش خوب باشه و نتیجه بگیریم . کی شروع میکنی سیکلتو بسلامتی؟ 

من هنوز پریود نشدم 

اتفاقا منم تو فکرش بودم 

ان شاالله که حالش خوبه شاید سرش شلوغه نمیاد

سارا جون قبل پانکچر (روزهای آخر ) چند روز یکبار باید بریم سونو ؟ راستی دکتر خودش مثل همیشه سونو میکن ...

خودش سونو میکنه. اولین بار که میری دوباره حدود ۵ تا ۷ روز بعدش میری باز بعد اون من دو روز یه بار رفتم حدود ۴ یا ۵ بار شد

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خودش سونو میکنه. اولین بار که میری دوباره حدود ۵ تا ۷ روز بعدش میری باز بعد اون من دو روز یه بار رفت ...

چقدر زیاد ‌ . سارا جون بازم معطلی داره یانه ؟زود میری ویزیت میشی ؟