2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047651 بازدید | 684621 پست
عزیزم شما سیکل تخمک کشی هستی یا انتقال 

من‌بایدماه‌بعدتخمک‌کشی کنم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
دکتر اولم خیلی تحقیق کردم ،همه گفتن درصد موفقیتش بیشتره و .... مثلا بهترین دکتر و بهترین مرکز شهر بو ...

سلام ببین ممکنه داروهاروبدن شماجواب نداده باشه ممکن هم هست دکتر خوب تجویز نکرده باشه.مم دفعه اولم دکتر گفت پرتخمک نیستی فقط سینال بهم داد۱۰تافولیکول ۸تاتخمک داشتم ولی دفعه دوم وسوم با یه دکتر دیگه بودم ۱۵تاو۱۴تاتخمک داشتم.

یا رب العالمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@shamiim     خوبی عزیزم؟ زایمان کردی به سلامتی؟ یادم نمیاد چقدر از بارداریت گذشته

سلام‌شادن‌جون‌دوست‌قدیمی

خوبی.‌گل‌پسرت‌خوبه

ماشالله‌الان‌دیگ‌براخودش‌‌مردی‌شده

خداحفظش‌کنه.

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

سلام خانما کسی میتونه راهنماییم کنه؟من دیروز تخمک گیریم بود ۱۴تاتخمک داشتم دکترمم شنبه گفت رحمت خوب نیست انتقال نمیدم.روز عمل هم گفت رحم خوب نیس مایع داره پروژسترون بزن شنبه بیا سونو اگه خوب باشه اننقال میدم.چون جنینام با اسپرم پسا هست ممکنه ضعیف باشن گفتن اگه رحمت خوب باشه انتقال بدی بهتره.مگه وقتی پروژسترون میزنیم رحم تغییر میکنه؟

یا رب العالمین
نه عزیزم فرق دارن تا جایی که میدونم.  شاید بزرگن شاید درگیریش زیاده تشخیص دکتر باید ببینی چیه. ...

آهان‌مرسی

خب‌خداروشکر‌ذخیرت‌خوبه

برازنداداشم‌یک‌هس‌ذخیرش

یبارم‌این‌کیست‌عمل‌کرده

امابازدوباره‌برگشته

اینوفولیک‌قیمتش‌چنده؟ کیوتن‌یادم‌رفت‌بخرم برم‌بیرون‌حتمامیخرم.. آسپرین‌‌وپردینازول‌‌ازیه‌ماه‌قبل‌ ...

والا من ساشه رو گرفتم ۲۰۰ . آره فکر کنم نظرش رو فرش بود . من میترسم بگم‌فریز کن بعد انتقال بده . دوستانی که اینجا هستن و همسرم‌میگن‌تو کار دکتر دخالت نکن . بزار کارشو انجام بده . 

آره کاریو تایپ رو دادیم .جوابشو هنوز نگرفتیم . منم‌میخوام شونو هیسترو و خرلش رو بهش پیشنهاد بدم 

صاحل جون دکترت کیه ؟ کدوم مرکز ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
رکساناجون متاسفانه منفی شدم انشاءالله شماو بچه های دیگه مثبت بشین

خیلی متاسفم عزیزم گفتی منفی شدم بخدا دلم لرزید یاد حال خودمو دیروز افتادم نمیدونم چی بگم از ناراحتیت کم شه ولی از خدا میخوام صبر شو ب خودت وشوهرت بده وبه حق بزرگی خودش دفعه دیگه مامان بشی

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍
سلام ببین ممکنه داروهاروبدن شماجواب نداده باشه ممکن هم هست دکتر خوب تجویز نکرده باشه.مم دفعه اولم دک ...

شما دفعه اول هم‌ تنها سینال بوده باز خوب جواب داده ، من ذخیره ام کمه ، بالا ترین دوز دارو رو داد برای من جواب نداد ،۳ تا سینال ۹۰۰ داده بود ،کلومفین ، اچ ام جی هم سه پودر و دو آب فکر کنم تخمدانها خواب زمستانی رفتن😃

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام ببین ممکنه داروهاروبدن شماجواب نداده باشه ممکن هم هست دکتر خوب تجویز نکرده باشه.مم دفعه اولم دک ...

دفعه دوم‌وسوم داروهاتون بیشتر بود ؟ ذخیره ات چنده ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
آره واقعا خدارو هزار مرتبه شکر ای جانم چقد نزدیکه فقط 6 روز دیگه مونده، خداروشکر  دستگاه به خ ...

اره عزیزم.انتظار داره به سر میاد.نیلدا۱چی بگم نخندی.من از سوند زدن و از اون فشاری که میگن به شکم میارن برای خارج شدن لخته اینا خیلی میترسم.اذیت نشدی تو؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........