2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047685 بازدید | 684621 پست
آندومتریوز‌همون‌آندومتریاس‌؟شماچندتاتخمک‌داشتی؟ ذخیرت‌چنده؟ آخه‌دکترزن‌داداشم‌گفته‌بایداول‌کیست‌ها ...

نه عزیزم فرق دارن تا جایی که میدونم. 

شاید بزرگن شاید درگیریش زیاده تشخیص دکتر باید ببینی چیه.

من ذخیرم ۲/۷ 

12 تا تخمک داشتم ولی سری اول ۵تا داشتم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینوفولیک‌قیمتش‌چنده؟ کیوتن‌یادم‌رفت‌بخرم برم‌بیرون‌حتمامیخرم.. آسپرین‌‌وپردینازول‌‌ازیه‌ماه‌قبل‌ ...

عزیزم شما سیکل تخمک کشی هستی یا انتقال 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
قربونت برم منم خوبم والا زدم ب بیخیالی ب هردوحالتش فکرمیکنم چ مثبت چ منفی.هرچی خدابخوادهمونه فقط این ...

رکساناجون متاسفانه منفی شدم انشاءالله شماو بچه های دیگه مثبت بشین

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
میدونم عزیزم که  کیفیت خیلی مهمتر از تعداده ولی چون دوبار انتقال منفی داشتم و دونرم سری قبل فق ...

من هر روز، ۱۰۰ بار میگفتم 

یا مولاتی یا فاطمه اغیثینی 

شما هم توسل کن 

بحق حضرت زهرا ایندفعه چشمت روشن میشه

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
بچه ها خدا نمیخواد که مادر بشم باز دلمو شکوند خستم خسته حالا چطور به همسرم بگم خدددااااا😭

چی بگیم که آرومت کنه  

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
بچه ها خدا نمیخواد که مادر بشم باز دلمو شکوند خستم خسته حالا چطور به همسرم بگم خدددااااا😭

چی بگیم که آرومت کنه  

چقدر دلم برای این تاپیک تنگ شده بود، یادش بخیر ...

امیدوارم همگی روزگارتون خوش باشه🥰 اونایی که مامان شدین خدا نی نیاتونو براتون حفظ کنه خانومایی ام که منتظرین انشاالله به زودی دلتون شاد بشه❤❤❤

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
@shamiim     خوبی عزیزم؟ زایمان کردی به سلامتی؟ یادم نمیاد چقدر از بارداریت گذشته

نه عزیزم بارداریش با منه

هفته۳۳ هستیم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
نه عزیزم بارداریش با منه هفته۳۳ هستیم

آخی عزیزم، انشاالله به موقع زایمان کنین بچه هاتونو صحیح و سالم بغل بگیرین😍😍😍

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نه عزیزم فرق دارن تا جایی که میدونم.  شاید بزرگن شاید درگیریش زیاده تشخیص دکتر باید ببینی چیه. ...

سری اول دوز آمپولایی که دکتر بهتون داده بود با سری دوم‌فرق میکرد یا همونا بودن ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش