2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047680 بازدید | 684621 پست
قبل از شروع سیکل انتقال میدن که اگه کیستی باشه رفع شه، نه دیگه چون ال دی می خوری اقدام کنی بی اثره.

من از روز سه شروع کردم هفت تا ال دی خوردم الان لکه بینی افتادم. چی کار باید بکنم؟😥

😂😂😂 بعید میدونم با یه ضربه اتفاقی بیوفته ها😂😂😂🥴دوور از جون عزیزم این استرسا طبیعیه اما به خدا ...

فدات شم عزیز دلم 

با دست راستت بزن بلکه ما هم ی روز تیکر بزنیم 😁😊😊😘😘😘😘😘😘💜💜💜💜🌺🌺🌺🌺

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها صبحتون بخیر من امروز به امیدخدا آزمایش دادم محتاج دعاهاتونم الهی که هیچکس درانتظار بچه نباشه

ایشاالله مثبتی با خبرای خوب بیای ما هم امید بگیریم از شما... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام دوستان امیدوارم حال همتون حوب باشه اونایی که انتقال دادید انشالله مثبت بشید🥰من که امروز باز د ...

ویهان جان ان شالله که هر 8 تا برات جنین با کیفیت میشه 

چون دونر سالم وکم سن هستش ان شالله تخمک ها همه خوبن. خودت هم سنی نداری ان شالله رحمت خوبه و خیلی زود نتیجه میگیری

اصلا به تعداد فک نکن. به امید خدا با انتقال اول مامان میشی

َ

برای من کلا 6 تا تخمک داد که یکیش به درد نمیخورد. 5 تاش جنین A  شد . 2 تا انتقال دادم یکی گرفت. 3 تا جنین بلاست داریم

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
انشاالله با یه ذوقی جواب میدی که سره ذوق میام خیلی ممنون از همه تون که هستین از خدای خوبم هم ممنونم ...

سلام عزیزم خوبی؟ برات خیلی خوشحالم الهی که بیای جواب مثبت شدن روبدی بزودی بهمون وشادترکنی

بهبه پس خاله همشهریام میشم  ترک تبریز قاداسی یعنی قوربونش برم  جییریم یعنی جیگرم باشیو ...

ای جانممم نگووو فدای توبشم عزیزی الهی تنت سلامت باشه وبزودی زود صاحب فرزندان خوشگل وصحیح وسالم بشی

میگم ببخشید شما چند سالته؟ من میرم تو25

قربون دل مهربونت  اسمم سمیه هست انشالله خدا حاجت دلتو بده ازمایشم ۱۸ دی هست

سلاممممم عزیزم خوبی؟ فکرنکنی یادم رفته ها بی صبرانه منتظر شنبه هستم تاخوش خبربیای ودلمون روشادکنی بحق حضرت زهرا

سلام عزیزم  ان شاء الله دردونه هایی که انتقال دادی بسلامتی و خوشی سالهای سال پیشت بمونن و براش ...

سلام گلم. ممنونم عزیزم مرسی از دعای قشنگت الهی آمین توکل به خدا ❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ساراجان‌خوبی‌عزیز میگم‌شما‌کیستت‌آندومتریماس‌بود؟ اگه‌آره‌ عمل‌کردید‌بعدتخمک‌کشی؟ دکترتون‌نظرش‌چ ...

سلام عزیزم. آندومتریوز هست. نه من کلا عمل نکردم دکترم گفتن نیازی نیست فعلا 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من از روز سه شروع کردم هفت تا ال دی خوردم الان لکه بینی افتادم. چی کار باید بکنم؟😥

عزیزم متاسفانه اطلاعی ندارم، از دکترت بپرس.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ویهان جان ان شالله که هر 8 تا برات جنین با کیفیت میشه  چون دونر سالم وکم سن هستش ان شالل ...

میدونم عزیزم که  کیفیت خیلی مهمتر از تعداده

ولی چون دوبار انتقال منفی داشتم و دونرم سری قبل فقط ۴ تا تخمک داد

یه جورایی چشمم ترسیده

پاهام سسته

فقط خدا کمکم کنه

وگرنه من تمام تلاشمو کردم

خیلی دعام کن عزیزم

واقعا سختی زیادی کشیدم

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩