2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047505 بازدید | 684604 پست
عزیزم من از گاندی داروخانه رحمانیان خریدم دکتر هم گفته به بازو بزنم 

ممنون عزیزم همون سبتروناکس دیگه خریدم سیتروتاید پودر و اب داره یا ا امادست

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
انشالله الهی آمین. 

انشاالله با خبرای خوب خوب بیای گروه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روز چندمی امروز؟ من روز نهم زدم منفی بود روز ۱۳زدم مثبت شد امروزم آزمایش دادم که مثبته😍

بسلامتی عزیزم و دل خوش ان شالله بعد 9 ماه با دل خوش بغلشون کنی مبارک باشه التماس دعا لطفا       

منم روز ششم و بي علامت فقط گاهي دلدرد پريودي دارم يعني اميدي نيست به مثبت شدن

عزيزم همين دل درد پريودي خودش ميتونه يه علامت خيلي شايع براي بارداري باشه

ايشالله كه خوش خبري

عزیزم اصلا نگران نباش منم یادمه روز ۵ انتقالم یه اتفاقی افتاد اینقدر حرص خوردم که نگو ولی خدا خواست ...

سلام ساراجون

خوبی؟ نینی خوبه؟

من دیروز باز سونو بودم که طول سرویکسو زده 31 به عرض 28

اگه هماتومم خوب بشه میتونم زندگی کنم؟  5 ماهه خوابیدم

اصلا بالا نمیره سرویکسم همینه

به دکتر نیازه پیشنهاد پساری بدم؟

دوستای گلم عزیزای دلم خواهرای خوبم من انتقال دادم انشالله که هر چی نتیجش شد میام بهتون میگم فقط نمیگ ...

سارا جون برات دعا می کنیم ایشالا بهترین برات اتفاق بیفته مامان بچه های سالمی بشی

شیاف اکتوژست ۴۰۰ گرفتم میگن خارجیه کسی استفاده کرده؟ خوب بوده؟ دنبال سیکولوژست بودم میگفت ۱ ساله توزیع نشده.

خیلی ها میگفتن شیافت سیکولوژست برا هماتوم بهتر جواب میده

خدایا شکرت
سلام ساراجون خوبی؟ نینی خوبه؟ من دیروز باز سونو بودم که طول سرویکسو زده 31 به عرض 28 اگه هماتومم ...

منم پس

الکی دراز

کش شدم بالا نمیره ؟منم ۳۲ ام شما توالت فرنگی استفاده کردی ؟