2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047553 بازدید | 684608 پست
مرسی فدات شم، خودش برام معجزه کرد خودشم معجزه اشو تا اخر برام حفظ کرد خداروشکر  الهی به زودی ی ...

خدارو شکر گلی . انشالله دومادیشو ببینی . الهی صد ساله بشه .

الهی آمین گلم 

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستای عزیزم ببخشید تک تک اسم نمیدم برا همه تون دعا می کنم پیاماتون و می خونم بحق قران و معصومین دامنتون با اولاد سالم و صالح سبز بشه برا همتون دعا می کنم ....داشتم‌نماز می خوندم پیام خیلی هاتون اشکمو در اورد خدا پاداش همه سختی هاتونو میده به زودی ناامید نشید از درگاهش ...همه  امون حاجت می گیریم نمی دونم چرا یهو اینارو نوشتم وقتی می خونم طلب دعا می کنیم از هم دلم برا همه  می گیره ....الانم دلم‌گرفت برا سختی هامون استرس ها ....اما مطمینم دلشاد میشیم خدا با ماست 

ایشالا بارداریم خیلی انتظار سخته من انتقال سومم بسته آخر و امید اخرم ..والا گرفتگی رحم و درد پریودی ...

ایشاالله ک جواب بگیریم امید ب خدا

شما زودتر مامان شی بیای بگی اینجا منم امید بگیرم و خوشحال شم 😘 😘 😘 💜💜💜🤗🤗🤗

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
دوستای عزیزم ببخشید تک تک اسم نمیدم برا همه تون دعا می کنم پیاماتون و می خونم بحق قران و معصومین دام ...

عزیزدلم قربونت بشم تو بارداری شاید خدا صدای تورو شنید برا ماها خیلی خیلی دعاکن تا خدا دل ماهارو هم شاد کنه.چهارشنبه آزمایش دارم از الان استرسش کشیدم فکرنکنم اینبارم خدا برام خواسته😭دعا کن تورو خدا شاید معجزه بشه.الهی که نی نی تو بسلامتی بغل کنی عزیزم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزدلم قربونت بشم تو بارداری شاید خدا صدای تورو شنید برا ماها خیلی خیلی دعاکن تا خدا دل ماهارو هم ش ...

چشم همیشه دعا می کنم برا همه منتظرا عزیزم دستتو بذار رو شکمت و ۳ ایه اخر سوره یاسین بخون  در مورد خلقته ...خدا شادتون کنه 

خانما خواهش میکنم‌ازتون هرکس که وام سمت خدا گرفته راهنماییم کنه امروز از طرف سمت خدا تماس گرفتن و یه شماره دادن که مدارکمو بفرستم الان بهم گفتن چک و مدارک و کپی از شناسنامه و مدارکم و پست کنم برا آدرس قم 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزدلم قوی باش یادت رفته حرفایی که به من میزدی حالا چرا خودت اینجوری شدی.توکل کن توالان فقط سه روزه ...

اره ولی خودمم حس میکنم حرفام شعاربوده چون تواون موقعیت نبودم.مامانم پیشمه استراحت میکنم .دقیقا منم ب بعدش فکرمیکنم😔😔😔😔خدادلمونواروم کنه منم اگه مامانم نبود قطعا زارمیزدم براحالم

اره ولی خودمم حس میکنم حرفام شعاربوده چون تواون موقعیت نبودم.مامانم پیشمه استراحت میکنم .دقیقا منم ب ...

اره تا ادم تو موقعیتش قرار نگیره نمیفهمه.حالا خوبه مامانت پیشته پس زیاد نگران نباش فقط سعی کنی بلند بشی راه بری تا خونرسانی انجام بده من چه بگم که خودم از روز اول تمام کارارو خودم انجام میدادم استراحتی نداشتم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
مهم اندازه شکم نیست مهم وزن بچه ها تو سونو هستش الان وزن نی نی ها رو چند زده؟ خواهر من بچه ها همه ...

هنوز سونو نرفتم اما چون ویار شدید دارم چیزیم نمیتونم بخورم

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗