2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047554 بازدید | 684608 پست
خدا رو شکر به خیر گذشته نیلدا جون ،اشتباه دکترا یکی دوتا نیست که ،آدم دوست داره به دکترش اعتماد کامل ...

واقعا حتی وقتی خیلی تحقیق میکنی و بهترین دکتر و سونوگراف و مثلا انتخاب میکنی نتیجش میشه این

قربونت برم مرسی مهربونم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گل جان خوبی عزیزم خداوند حفظشون کنه برات ایشاالله مامان شدی عزیزم💜 من چهارم انتقالم هنوز به ...

ایشالا بارداریم خیلی انتظار سخته من انتقال سومم بسته آخر و امید اخرم ..والا گرفتگی رحم و درد پریودی ...همه اینا رو داشتم و منفی شدم اصلابه  علائم توجه نکن اینا همش اثر داروها که داریم ایتفاده مبکنیم من تمام بدنم حالت گزگز داره هر دفعه یه قسمتی از بدنم ..به خدا توکل کن 

والا من نوه عمم اینجوری بود اوایلش. دکتر کودکان برده بود گفته بود چیز مهمی نی اونم بخاطر زردی چند رو ...

آره هفته دیگه باز ویزیت دکترشه حتما باز باهاش مشورت میکنم، مامانم اینام میگن طبیعیه نمیدونم دیگه

آره فدات ‌شم بسته به موقعیتی که قرار میگیرن ضرباتشون قوی و ضعیف میشه عزیزم، چون الان هنوز کوچیکه و جا داره جا به جا بشه تو  رحم گاهی بالاس گاهی پایین، اصلا نگران نباش دردم به خاطر بزرگ شدن رحم و بچس منم روزایی که بیشتر سرپا بودم این دردارو داشتم 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم چند وقته تحته درمانی؟؟

اره عزیزم‌درخواست بده

من ۶سال نازایی داشتم

تیر سال ۹۹ پانکچر شدم و اسفند انتقال اول که منفی شدم و خرداد۱۴۰۰ هم انتقال دوم که به لطف خدا دوقلو باردارم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
منم اینجوری شدم دردا میرن و میان 

شماهم اینطوریه؟؟مال من که کلا رفته دلخوشیم همین بود که اینم رفت.شما ترشح داری؟؟من که ترشحم ندارم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
آره هفته دیگه باز ویزیت دکترشه حتما باز باهاش مشورت میکنم، مامانم اینام میگن طبیعیه نمیدونم دیگه آر ...

درسته عزیزم نگران نباش .

مرسی گلم که ج دادی ایشالله از این به بعد کنار گل پسرت بهترین لحظاتو تجربه کنی 🥰

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
وای چقدر سخته تشخیص طبیعی بودن حرکاتشون با غیر طبیعی آدم بی تجربه چطور متوجه بشه اخه آموزشم که ندادن ...

نگران نباش عزیزم وقتی حرکتاشو کامل حس کنی بعد یه مدت کاملا متوجه میشی که این تعداد حرکت غیر طبیعیه، مثلا پسر من تو 1 دقیقه بالای 10 تا حرکت کرد، انگار داشت دست و پا میزد بچم جوری خودم پرستارو صدا زدم گفتم این طبیعی نمیزنه اصلا به چیزای منفی فکر نکن فدات بشم، دختر خوشگلت به سلامتی به دنیا میاد و از عطر تنش لذت میبری

کیفیت  جنینات چیبودن

A

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اره واقعا خیلی سخته منم هیچی علائم ندارم هیچی ب کل ناامیدم ببینم خداچی میخواد

عزیزم برای تو که هنوز زوده علائم ولی دلم میگه تو اینبار حتما مثبتی

توروخدا خیلی دعام کن من ب شدت درمونده م😭😭😭

عزیزدلم قوی باش یادت رفته حرفایی که به من میزدی حالا چرا خودت اینجوری شدی.توکل کن توالان فقط سه روزه که انتقال دادی ببین ماهمه کار کردیم فقط مونده بالایی بخاد.چندروز اولو استراحت کن زیاد خودتتو خسته نکن من خیلی پشیمونم انشاءالله که همگیمون جواب مثبت بگیریم.راستش خودمم درموندم اینروزا فکرم شده بعدش چیکار باید بکنم خستم خیلی دلم یه زندگی بی دردسر میخاد😭این روزا خیلی دلم شکسته فقط کارم شده گریه